Ясновидци/врачки - тема 28

• 251 907
  • 749
  •   1
Отговори
# 315
Момичета, утре съм си запазила час при Али Гадателя от Г.Оряховица и при Милка в с.Карайсен. Надявам се, да ми познаят за първия на моя много близка приятелка беше познал абсолютно всичко даже имената на роднините и какви ли не подробности като това как изглежда къщата и на село до последната подробност.Чак останах изумена. За Милка пак друга моя приятелка беше ходила и е останала доволна, а и майка ми преди време ходи и също и позна някакви неща. Ще пиша тези дни за да ви кажа как е минало.

Здравей,
И на мен ще е интересно за Милка, че се каня от доста време да отида и все не успявам.

# 316
  • София
Момичета, утре съм си запазила час при Али Гадателя от Г.Оряховица и при Милка в с.Карайсен. Надявам се, да ми познаят за първия на моя много близка приятелка беше познал абсолютно всичко даже имената на роднините и какви ли не подробности като това как изглежда къщата и на село до последната подробност.Чак останах изумена. За Милка пак друга моя приятелка беше ходила и е останала доволна, а и майка ми преди време ходи и също и позна някакви неща. Ще пиша тези дни за да ви кажа как е минало.

Ще се радвам да споделиш   bouquet Много ми трябва някой който разваля магия , помагайте момичета, къде да ида?

# 317

И на мен ще ми е интересно да споделиш. Навремето бях ходила при този Али. Много го хвалеха. С една приятелка ходихме. Такива глупости ни наговори, че си нямаш и на представа. Щяла да има момиче, тя има момче. И много неща, които не се сбъднаха.

Вчера гледах на Гала едно старо предаване. Беше на гости жена, която говори с извънземните. Ягодка Георгиева май беше. Ако някой знае координати ще съм благодарна да ги сподели. Стана ми интересно, понеже не намирам такива в интернет. А и след предаването е казала да не се дават.

# 318
Ѝоанна - Пловдив - таро? Елена - Пловдив - кафе?

# 319
Момичета ,някоя от вас задавала ли е въпрос във форума на Уфопорт , където отговаря Маг Гала и има ли впечатления ,моля споделете!

# 320
Малко късно се включвам относно Вили от Рударци - пълно разочарование. Ходих при нея в началото на годината. Голямо налучкване падна, как едно нещо не нацели. А аз, патицата, бях толкова отчаяна, че въпреки това ходих няколко пъти, за да ми помогне. Разнасях едни яйца, води, брашно - ще кажеш, че какс ще ми приготвя. Накрая  - нищо.

# 321
 Здравейте ,ако някой има телефона на Соня Щерева - моля да ми го изпрати.

# 322
      Здравейте приятели ! Можете ли да ми дадете координатите на контактьор с извънземни ? Посещавала съм дълго време и съм получавала 100% точни отговори за настоящето !  Истинските контактьори не се афишират !   Благодаря ви предварително !

# 323
      Здравейте приятели ! Можете ли да ми дадете координатите на контактьор с извънземни ? Посещавала съм дълго време и съм получавала 100% точни отговори за настоящето !  Истинските контактьори не се афишират !   Благодаря ви предварително !

Какво и къде си посещавала?

# 324
  • В.Търново

Здравей,
И на мен ще е интересно за Милка, че се каня от доста време да отида и все не успявам.
Искам и аз да чуя мнение друго.Ходих при нея на скоро.Значи мога да кажа, че някои неща познава, други не.Преди две години и половина бях при нея.Тогава ми каза нещо определено, сега като отидох за същото нещо ми каза точно противоположното на това от преди две години и половина.  Grinning

# 325
Здравейте, последните месеци следя темите , но все пак ми се иска да ми препоръчате някой , който да гледа по телефона , много ще съм ви благодарна ако ме насочите, в момента съм в затруднено полжение, а нямам възможност да  отида при тези който съм набелязала. Много ще съм благодарна ако ме посъветвате към кого да се обърна възможно най-скоро Simple Smile

# 326
Мислех да попитам за Валентин, но тъкмо видях, че и друг е попитал същото.  Grinning

Какво мислите, познава ли наистина и на това ли се дължи високия му рейтинг в "статистиката" по-горе?
Ходих 2 пъти, каза ми абсолютно едно и също. Може и да е запомнил, ама се съмнявам, да не съм му само аз! Беше абсолютно категоричен. Но... още нищо не се е случило. Бавят ли се и при вас нещата? Т.е. ако има неточност при него, само с времето ли е свързана или.. Абе, въпросът ми всъщност е има ли смисъл да се надявам? Simple Smile

# 327
Мислех да попитам за Валентин, но тъкмо видях, че и друг е попитал същото.  Grinning

Какво мислите, познава ли наистина и на това ли се дължи високия му рейтинг в "статистиката" по-горе?
Ходих 2 пъти, каза ми абсолютно едно и също. Може и да е запомнил, ама се съмнявам, да не съм му само аз! Беше абсолютно категоричен. Но... още нищо не се е случило. Бавят ли се и при вас нещата? Т.е. ако има неточност при него, само с времето ли е свързана или.. Абе, въпросът ми всъщност е има ли смисъл да се надявам? Simple Smile

За мен не. Всичките са шарлатани щом взимат пари.
Дарба е когато помагаш от сърце или за "кой каквото остави". А пък особено тия врачуеаници по телефона са толкова ниски и смешни, че се чудя колко ли трябва да е тръгнал да се "дави" човек за да се хване на такава "сламка".

# 328
Моят съвет е да не се занимавате с такива хора, ако имате проблем по-добре потърсете добър свещеник, поговорети си с него, помолете се искрено в църква  и запалете свещ.
Всеки има избор, просто мое мнение.

# 329
Моят съвет е да не се занимавате с такива хора, ако имате проблем по-добре потърсете добър свещеник, поговорети си с него, помолете се искрено в църква  и запалете свещ.
Всеки има избор, просто мое мнение.

И това сме правили.Благодарим за съвета.

А относно Валентин-аз лично не съм доволна,говори ми малко общи приказки.Таксата му никак не отговаря на способностите му.

Общи условия

Активация на акаунт