Графики на БТ - коментари

• 58 000
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Здравейте момичета Simple Smile За много години, да сме живи и здрави и много щастливи  bouquet
Денис, би и ли коментирала графиката ми, благодаря предварително  bouquet
За много години!
Графиката е добре, О. може да е била на 15/16 ден от МЦ. Дано да е станало Peace

# 646
Благодаря Денис  bouquet

# 647
  • София
За много години на всички!  bouquet  bouquet С пожелание за прекрасни графики и хубави овулации Simple Smile

Ето ме и мен с чуденка. Този цикъл се бях отказала да меря, почнах но реших да спра... Но известно любипитство ме накара да си премеря един ден ей така еднократно след 4 дни пауза БТ и видях високи стойности. Реших че съм овулирала много рано, което е някаква аномалия за мен и продължих да меря... Но графиката ми показва 2 пика на БТ и сега се чудя какво ли значи (до сега не ми се е случвало)?
Ще отида на лекар при първа възможност ако цикъла ми не дойде до края на седмицата, а ако дойде просто ще отчета първия ми 30-дневен цикъл от май-юни насам.

Ако е имало О кога е била? В дните когато не съм мерила или след това след втория спад на БТ? Всички температури са мерени коректно, без да ставам цяла нощ от леглото и в един и същ час сутринта 6:30, не съм била и не съм болна, нито съм пила алкохол (заради метформина). Нормалната ми БТ в 1-вата фаза е 36.40-36.45-36.50 винаги (меря си БТ от вече около 1г)

Последна редакция: пн, 04 яну 2016, 09:47 от Brayda

# 648
  • София
За много години на всички! 
Скрит текст:
bouquet  bouquet С пожелание за прекрасни графики и хубави овулации Simple Smile

Ето ме и мен с чуденка. Този цикъл се бях отказала да меря, почнах но реших да спра... Но известно любипитство ме накара да си премеря един ден ей така еднократно след 4 дни пауза БТ и видях високи стойности. Реших че съм овулирала много рано, което е някаква аномалия за мен и продължих да меря... Но графиката ми показва 2 пика на БТ и сега се чудя какво ли значи (до сега не ми се е случвало)?
Ще отида на лекар при първа възможност ако цикъла ми не дойде до края на седмицата, а ако дойде просто ще отчета първия ми 30-дневен цикъл от май-юни насам.

Ако е имало О кога е била? В дните когато не съм мерила или след това след втория спад на БТ? Всички температури са мерени коректно, без да ставам цяла нощ от леглото и в един и същ час сутринта 6:30, не съм била и не съм болна, нито съм пила алкохол (заради метформина). Нормалната ми БТ в 1-вата фаза е 36.40-36.45-36.50 винаги (меря си БТ от вече около 1г)
За много години!  Hug
Ако е имало О., може да е била на 17 ден от МЦ, но БТ трябва да се повиши още малко и да се задържи висока.
При първият пик, най-вероятно, фоликула не е успял да се спука
Има обаче вероятност да има и повече от 1 фоликул / и тогава не може много да се вярва на графиката/
Дано да е станало  Peace

# 649
  • София
Благодаря Денис!  bouquet
За станало - надали е, макар че имаме сърчица, просто си знам "способностите".
Любопитството надделя за тази БТ и така и не успявам да спра да меря, но поне на влагам надежди Simple Smile
Ще почакаме още малко и ще разберем, поне 100% ще ми е кратък цикъла и така ще дойде по-бързо другия Simple Smile

Скрит текст:
а както няма няма и ей сега да не изкоча с ++ тест и след още 10 с два плодни сака хихихи

п.п. продължавам си с утрогестана

# 650
  • Пловдив
Дени , може ли и един коментар на мойта схема този месец.
Благодаря ти  предварително  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 651
  • София
Графиката е добре, О. може да е била на 15 ден от МЦ.
Стискам палци да е станало Peace

# 652
  • Пловдив
Графиката е добре, О. може да е била на 15 ден от МЦ.
Стискам палци да е станало Peace

и днес ...... изненада Simple Smileмай ще го отписвам този цикъл  newsm78

# 653
  • София
casablanka
Toзи спад на БТ, все още, нищо не означава.
Най-вероятно, БТ утре отново ще се повиши  Peace
Може да пуснеш Прогестерон + Е2, на 22 ден от МЦ

# 654
Денис,може ли коментар по графиката ми http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1&a … me=Cookie%20reall
Благодаря предварително  bouquet

# 655
  • София
Денис,може ли коментар по графиката ми http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1&a … me=Cookie%20reall
Благодаря предварително  bouquet
Ako e имало О., може да е била на 17 ден от МЦ.
БТ трябва да се задържи висока и да не пада

# 656
  • София
Денис  Hug може ли отново за мнение:

http://www.babyplan.ru/index.php?app=basal&section=draw& … &t=1451639610

# 657
  • Пловдив
casablanka
Toзи спад на БТ, все още, нищо не означава.
Най-вероятно, БТ утре отново ще се повиши  Peace
Може да пуснеш Прогестерон + Е2, на 22 ден от МЦ
Започва да ми харесва Flutter
Дени, ти какво мислиш?😕

# 658
  • София

Като конфигурация, графиката е добре дотук - имало е О.
Орално ли мериш?

casablanka
Да, вече е добре графиката  Peace

# 659
  • София
Да орално

Общи условия

Активация на акаунт