Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~ Нови и стари проекти~124

• 28 861
  • 740
  •   1
Отговори
# 45
Кахраман наистина не е отишъл на работа въобще... Joy Joy Joyзапочна и спорът....какво ще каже първо Топрак ....татко или мама.....татко Naughty а дъщерята ще каже мама ред трябва да има..... Joy Joy Joy

Той холдинга е на автопилот  Joy Joy Joy Joy Joy Joy тоест под ръководството на празноглавия Якуп...
Така си и помислих, че не е стигнал до работа...Отбил се е в първия магазин и напазарувал човекО.... Joy Joy Joy Joy

Цитат
Ани, какво да каже и направи още Кахраман , че да му повярваш.... smile3516 повярвай му заради мен, ако те разочарова.....ще дойда в Русе да ти направя торта.....

Не можеш да ме разочароваш и ще си остана без торта......Хайде идвай да правим торта   cook че докато Дафка не е разобличена все ще се притеснявам.....

# 46
  • Плевен / София
Ани, героя ще се справи.....аз бавно ...стъпка ...по стъпка напредвам....зеления диван май наистина е променил мястото си....от спалнята е отишъл под паното в предната стая.....защо.....ще видите и ще ми разкажете после.....много красиви и силни моменти.......връзката между родителите и детето се създава ежедневно ...миг...след миг....а Кахраман ще е от дейните татковци....ето , че приспа Топрак...../аз също бих заспала.... Joy Joy Joy/ сега ще кажа нещо ....и може да не се съгласите , но така го чувствам.....отвличането на Топрак от Мерием беше катарзис за нея.....Елиф и Кахраман може да и простиха, но тя няма да си прости....само наказа се в стаята, както искаше да накаже Елиф, но тя и подаде ръка и Мерием ще го оцени....сигурна съм.....явно при задържането Кахраман е уредил  версията за покушението да бъде различна от истинската и така ще се запази тайната, че Керем е искал да убие вуйчо си....дали е прав или не .....трудно е да се каже.....Дефне се показа отново колко е низша духом.....не може да понесе щастието на Кахраман с Елиф  и Топрак....той трябвало да мисли само за нея и детето и......"блажени са вярващите и трай коньо за зелена трева".......не знам какво друго да кажа....на другия полюс е Елиф, която и отиде на крака, за да види как се чувства....за това наистина се иска голямо сърце....
Деси, Party права си  Peaceтук е мястото за отмора и прекрасни виртуални приятелства.....

# 47
  • Плевен / София
 и да завърша с усмивка коментара на серията......."....ако Топрак ще прилича на теб/Кахраман/ ние ще загинем....какво още искаш.....ще имаш много привлекателен син...." финалът на серията ще го оставя без коментар, а също пребиваването на Кахраман в болницата при Дефне....не искам да си развалям настроението...
вие гледате Дила....а аз си говоря сама.... ooooh! Joy Joy Joy

# 48
Да Гости до сега гледах Дила ханъм...Сега превключвам на Съдбата....

Видео от момента когато Кахраман говори когато е видял за първи път Елиф - погледа с който го е погледнала....очите, косите, устните.... Топрак проплаква, а те не могат да се наситят един на друг...Когато Кахраман тръгва казва "Топрак ефенди, няма да забравя това"....тоест, че бебчо ревнува  Joy Joy Joy Joy Joy

Seni seviyorum

https://youtu.be/RZyU3DGa5rA

Ако не знаех, че Хати ще се омъжва след броени дни, щях да си въобразя, че наистина са влюбени....Толкова много целувки за толкова кратко време виждам за първи път в сериал....

# 49
# 50
  • Плевен / София
Кахраман"...със всеки следващ ден , аз се влюбвам все повече в теб....все повече ти се възхищавам....каква си такава жена....."
Елиф".....жена влюбена в теб...."
Скрит текст:
няма начин така любов да не "оцелее" и те да не бъдат щастливи....въпреки всичко и всички.....
лека нощ....

# 51
Кралице благодаря за всичко  Hug и най вече че вие сте тук, че ви има  Peace

Кахраман"...със всеки следващ ден , аз се влюбвам все повече в теб....все повече ти се възхищавам....каква си такава жена....."
Елиф".....жена влюбена в теб...."
Скрит текст:
няма начин така любов да не "оцелее" и те да не бъдат щастливи....въпреки всичко и всички.....
лека нощ....

Разплаках се от радост  newsm45 newsm45 newsm45

За мен е удоволствие да гледам общите им сцени...Такива хубави дум им слагат в устата, а Хати и Ози правят думите да оживяват...Такава хубава игра правят двамата - не мога да им се нарадвам...Дори в предишния епизод, когато бяха тъжни, играта им беше толкова истинска, че направо ми бъркаха в сърцето....
Права си, тази любов е жива и трябва да остане такава на пук на всички завистници в сериала.....Дай Боже  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 52

Денят, в който бешe написана съдбата ми еп.30 трейлър1 Бг.суб.

http://vbox7.com/play:54ef6da718

# 53
  • Плевен / София
Ани, серията завърши със....."....добре дошла в моя живот, любов моя...."
така, че Кахраман няма да предаде своята любов и Елиф....."всеки негов дъх е за тях......"
Кралице......видя ли какви сценарии се пишат..... newsm78 сигурно дакато се върнаа ще сме стигнали до тема с цвета на Елиф.... Thinking
наистина вече ви пожелавам лека нощ....

# 54
Лека, Гости..виждам, виждам...от нетърпение, направо се развихряте..негативно...и то.. newsm78
Гледам, учудващо...тръгна ми видеото от бокса с превода...
Накрая ми се струва ..Елиф говори за земята си, родният й край....там, отивам му казва на Кахраман...в този сън, негов...а, не при Топрак..сина й! newsm78 newsm78 newsm78
И без това в спомените му, за които той се сеща преди това....тя, нали за това го моли....там, демек да я погребе..ако й се случи най-лошото... newsm78
Сънят идва при него, за да му каже..че е жива...навярно! ooooh!

# 55
Ако искате някои гифчета от 29-ти епизод, Мамче..давайте..видеото.... newsm78

# 56
Елиф - Много съм ядосана на доктора. той накара сина ми да плаче....
Кахраман - Той направи всичко както трябва. какво оставаше да направи? Трябваше да му вземе кръв...Направи всичко както се следваше...
Елиф - Но той много плака от него....
Кахраман - Моя син не се страхува, той е храбър. Той прилича на баща си....
Елиф - Не трябва да се преструваш. И ти едва не загуби съзнание....

Така си беше...Само не мога сега да намеря момента да му направя снимка на Кахраман бей... Joy Joy Joy Joy Joy Колко е храбър  Party Party Party

# 57

Ох Кралице да си жива и здрава за предложението. Разбира се че искаме гифчета. Толкова хубави моменти имаха в 29 епизод...
Тези двамата сякаш са живяли през целия си живот заедно...а не от няма и месец...С дафка може да е живял и 10 години, но връзката им не беше толкова силна....

Днес във фейса бяха качили много клипове, само да ги намеря и ще сложа линк....

# 58

Днес във фейса бяха качили много клипове, само да ги намеря и ще сложа линк....
Ок, чакам... newsm78

# 59
Ето ТУК има много клипчета - мънички можеш да си избираш.....

Общи условия

Активация на акаунт