„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 21

• 44 199
  • 743
  •   1
Отговори
# 345
А как му даде сърце на Боран да изрече по адрес на Съла " ...като иска да си ходи" ?

Скрит текст:
А тя защо му предложи да се разделят, така ли трябва да решават проблемите помежду си като бягат и се отдалечават ли? И въпреки всичко той и се обади а тя взе, че му затвори телефона.
Права е Славенка, разговори, разговори и пак разговори, спрат ли двама да си говорят, отношенията им са обречени на провал.
Той каза на Зейнеп, че не иска да я връща насила, щом си е тръгнала сама, сама и трябва да се върне ако иска.
Аууууу, прелестна е Джансу, модела си е модел.
А дали пък тя не реши да изпълни това, което й каза при посещението на Емре в Мардин - "Ако някога стана спокоен, както искаш ти, ще те напусна. Ако не - напусни ме ти!" И тя реши да го изпревари
Спокойствието му се отнася за ревността му.
Съла както винаги прибърза ноооо не я виня милата, много и се насъбра, друга едва ли би изтърпяла и наполовина колкото нея.
Аз пък не мога да мълча. Това, което ми е на сърцето и в душата ми е изписано на лицето, и ми е на устата но така се чувствам идеално. Не трупам нищо в себе си и ми олеква на мига, а и така няма опасност да изригна в даден момент като вулкан, и да изпепеля хората около мен.

Последна редакция: пн, 18 май 2015, 22:59 от Neidjal

# 346
А как му даде сърце на Боран да изрече по адрес на Съла " ...като иска да си ходи" ?

А тя защо му предложи да се разделят, така ли трябва да решават проблемите помежду си като бягат и се отдалечават ли? И въпреки всичко той и се обади а тя взе, че му затвори телефона.
Права е Славенка, разговори, разговори и пак разговори, спрат ли двама да си говорят, отношенията им са обречени на провал.
Той каза на Зейнеп, че не иска да я връща насила, щом си е тръгнала сама, сама и трябва да се върне ако иска.
Аууууу, прелестна е Джансу, модела си е модел.
А дали пък тя не реши да изпълни това, което й каза при посещението на Емре в Мардин - "Ако някога стана спокоен, както искаш ти, ще те напусна. Ако не - напусни ме ти!" И тя реши да го изпревари

Когато преди време изпрепусках по сериите на руски, точно това си помислих!

# 347
# 348
Дданни
Бяха постнали, че Мехмет и Джансу ще бъдат заедно в Кан. Сега са пуснали тази снимка

screen capture windows

Скрит текст:
А на мен защо първия път ми се отвори гръцки фенова на МАА newsm78
Вторият път го копирах и аз
[/spoiler]

Че защо той да не прави антиреклама на Лореал  newsm78

# 349
Клипче от дефилето на Джансу, личи си, че е професионален модел Peace

https://instagram.com/p/21ekTUBLMC/?taken-by=lorealparis_tr

# 350
  • Разград

# 351
Маргарита, благодаря. Как изглежда нашето момче?

Относно думите на Боран Съла да си ходи, щом иска, аз в стил Надето (нейджалчето) ще кажа, че ще коментирам после, когато го видя на български, защото не помня точно ситуацията.

Джулай, за жалост нашето момче не е в Кан. Ако беше там, нямаше така лежерно да разкопчае ризата, освен ако не е на гезме по Шанз-Елизе.

# 352
  • near Sofia, Bulgaria
Това видео със стрелеца Мехмет Laughing ново ли е?
Като кликнах върху активния линк и не ми се отвори, но като копирах адреса от-до и го изгледах.

Не че е спокоен, но в нейните очи е различен и отива при Зейнеп, лъже я, тя какво да си мисли, уж разбра, че Съла се дразни от близостта им пък отива у тях и охрана и сложил! Като не знае истината, червейчето на ревността гложди ли гложди и съзнанието й се изпълва с мъчителни картини! Затова си тръгна първа, но се надяваше той да я търси, тя да се подърпа малко и  Whistling

# 353

Нашата ревнива  мома достойно се представи и успя да привлече вниманието и обективите

# 354
  • near Sofia, Bulgaria
Скрит текст:

И още една снимка в стил Каро, какво ли намеква, че любовта е сляпа, Мехмет Акиф остарява или на нас фенките ни трябват очила за да видим красотата под храсталака...

Лека
Joy Joy Joy Joy Joy

# 355
Като го гледам във видеото как изглежда, hahaha направо е за червения килим при Джансу. Joy

# 356
  • под най-голямото листо на тиквата
еп.74 вече е в датата

# 357
не съм гледала този епизод, но намирам думите: "...като иска да си ходи..." за много крайни, като знаем силата на любовта му към Съла

това би го казал човек, който е осъзнал какво ще загуби,  но се е примирил и не страда от това

# 358
Внимателно чета това което пишете за мълчанието помежду им и реших най накрая дасподеля нещо. В реала аз самата съм точно такъв човек, мълча, дори когато вътре в мен всичко крещи, но  не мога да изрека и дума. На моменти чак семразя за това, но то е по-силно от мен. За това и го разбирам Боран, мисля, че замисъла и тук етаъв да преживееш всичо вътре в теб иданеможеш да го кажеш на глас, а може ида греша,но както казах много миприлича на менсамата. Извинявам се за правописа но пиша при полеви условия.

Другата крайност е всичко да си казва човек. Това пък съм аз. Затова се  възхищавах на себеконтрола и въздържанието на Боран, но разбира се, крайностите не са хубаво нещо. Аз трябва да се науча понякога да си мълча, Боран да се научи понякога да говори.

И МОЛЯ ви кажете как изглежда във видеото, в което стреля, ако е ново. Наде, това за червения килим при Джансуто иронично ли да го приемам, че да правя изводи как изглежда.

# 359
Някой да пусне линк с епизода, защото го качиха в Датата а на мен ми се бъгна #Cussing out и не мога да влезна.

Общи условия

Активация на акаунт