„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 21

• 44 222
  • 743
  •   1
Отговори
# 330
А как му даде сърце на Боран да изрече по адрес на Съла " ...като иска да си ходи" ?

А тя защо му предложи да се разделят, така ли трябва да решават проблемите помежду си като бягат и се отдалечават ли? И въпреки всичко той и се обади а тя взе, че му затвори телефона.
Права е Славенка, разговори, разговори и пак разговори, спрат ли двама да си говорят, отношенията им са обречени на провал.
Той каза на Зейнеп, че не иска да я връща насила, щом си е тръгнала сама, сама и трябва да се върне ако иска.
Аууууу, прелестна е Джансу, модела си е модел.

# 331
Момичета, качено на 10.05.2015

https://www.facebook.com/#!/531353388/videos/vob.531353388/10153242075403389/?type=2&theater

Маргарита, може ли да ми кажеш какво е, че за да го гледам иска Флаш Плейър, а пък таблетът ми е с Андроид и за него няма Флаш плейър. То може и да има, ама трябва да седна да чета сега как се инсталира, защото не е стандартен даунлоуд и инсталация.

Последна редакция: пн, 18 май 2015, 22:47 от Дданни

# 332
# 333
# 334

Свет, оправи ми настроението. Аз се чудех какво ми е липсвало! Умопомрачителен!

# 335
Тази снимка се появи днес на един от многото профили. Страхотен Heart Eyes Питанката към ветераните е нова ли е снимката  newsm78

# 336
Ето това е визия, Peace (даже няма да сгъна фотката) и смятам, че е напълно достижима въпреки няколкото отлетели годинки.
И според мен се измъкна по търлици за да не се издаде за болестта на майка й, а цветя не и взе, защото светофара светна зелено.

# 337
  • near Sofia, Bulgaria
А как му даде сърце на Боран да изрече по адрес на Съла " ...като иска да си ходи" ?

А тя защо му предложи да се разделят, така ли трябва да решават проблемите помежду си като бягат и се отдалечават ли? И въпреки всичко той и се обади а тя взе, че му затвори телефона.
Права е Славенка, разговори, разговори и пак разговори, спрат ли двама да си говорят, отношенията им са обречени на провал.
Той каза на Зейнеп, че не иска да я връща насила, щом си е тръгнала сама, сама и трябва да се върне ако иска.
А дали пък тя не реши да изпълни това, което й каза при посещението на Емре в Мардин - "Ако някога стана спокоен, както искаш ти, ще те напусна. Ако не - напусни ме ти!" И тя реши да го изпревари

# 338
Това видео със стрелеца Мехмет Laughing ново ли е?
Като кликнах върху активния линк и не ми се отвори, но като копирах адреса от-до и го изгледах.

# 339
  • София
Момичета, качено на 10.05.2015

https://www.facebook.com/#!/531353388/videos/vob.531353388/10153242075403389/?type=2&theater

Маргарита, може ли да ми кажеш какво е, че за да го гледам иска Флаш Плейър, а пък таблетът ми е с Андроид и за него няма Флаш плейър. То може и да има, ама трябва да седна да чета сега как се инсталира, защото не е стандартен даунлоуд и инсталация.

Нашето момче в планината стреля с пистолет.

# 340

И двамата горди в любовта...!

а аз ли си фантазирам, гледам сериите на турски напред, Берзан и Съла си говорят дълго и ми се струва, че той я гледа с интерес и възхищение...не видях поглед на вражда и отмъщение...

# 341
Дданни
Бяха постнали, че Мехмет и Джансу ще бъдат заедно в Кан. Сега са пуснали тази снимка

screen capture windows

А на мен защо първия път ми се отвори гръцки фенова на МАА newsm78
Вторият път го копирах и аз

Последна редакция: пн, 18 май 2015, 22:57 от july_

# 342
  • под най-голямото листо на тиквата
Внимателно чета това което пишете за мълчанието помежду им и реших най накрая дасподеля нещо. В реала аз самата съм точно такъв човек, мълча, дори когато вътре в мен всичко крещи, но  не мога да изрека и дума. На моменти чак семразя за това, но то е по-силно от мен. За това и го разбирам Боран, мисля, че замисъла и тук етаъв да преживееш всичо вътре в теб иданеможеш да го кажеш на глас, а може ида греша,но както казах много миприлича на менсамата. Извинявам се за правописа но пиша при полеви условия.

# 343
Скрит текст:

И още една снимка в стил Каро, какво ли намеква, че любовта е сляпа, Мехмет Акиф остарява или на нас фенките ни трябват очила за да видим красотата под храсталака...

Лека

# 344
  • near Sofia, Bulgaria
Страхотна снимка! #Crazy   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт