„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 21

• 44 055
  • 743
  •   1
Отговори
# 45
Цвети

за втория линк за гласуване

След отметката под снимката слизаш надолу и чукваш бутон VOTE.

# 46

Sermiyan Midyat / Берзан/

Роден на 2 декември 1974 г. в Анкара. Актьор , композитор, сценарист. Има богата филмография и няколко престижни награди. Родителите му са от Мидят. Кюрд по произход.

http://tr.wikipedia.org/wiki/Sermiyan_Midyat

Ако той бе изиграл Джихан, но наистина има силно тв присъствие, харесва ми и с Боран са си лика-прилика.

newsm10 От доста време чакам да дойде редът на сериите с негово участие....Образа на Берзан наистина е съпоставим с този на Боран. Независимо, че през цялото време той играе уж отрицателна роля, на практика той е джентълмен, но без късмета на Боран да срещне споделена любов. Започвам отново да следя филма само заради Берзан.

# 47
Скрит текст:

Стягайте багажите за Анталия - хотел Calista Luxury Resort Hotel

Аз никъде не отивам, докато не обръсне брадата!

Мъчно ми е за него, защо пак е сам?

Правилно.

# 48
Цвети

за втория линк за гласуване

След отметката под снимката слизаш надолу и чукваш бутон VOTE.
Мерси!  bouquet

# 49
Цвети Peace

Ама Мехмет Акиф много изпусталял вид има, къде са мускулите и състарен, не ми се гледа такъв

# 50
  • София
Здравейте, момичета!
Новичка съм, но определено съм с вашата болест.
Успях да изчета всичко написано от вас за Мехмет Акиф и шапка ви свалям. Страхотни сте.
На мен той ми харесва всякак, без брада, леко небрежна брада, много голяма брада; слаб, леко мускулест, много мусколест, но без пламък в очите, направо ме убива. Новите снимки, които виждам, ме карат да си мисля, че колкото и да показва, че си почива, явно води някаква вътрешна борба със себе си и не изглежда добре.

# 51
Добър ден сладурчета! Laughing Laughing

Нови снимки на МАА?! Тъй както го гледам на тези снимки май скоро няма намерение да снима, тоя човек.
Слабичък, явно не тренира, те сестрите му тренират и заради него, живей си живота спокойно- без звездна шумотевица, почивки, екскурзии, и тез пари не свършиха ли от предишните му участия?!
Ама той и да снима, ако не са вземе в ръце и се преведе в подобаващ вид за него, незнам каква роля биха му предложили...?

Наде, прехвърлих филма, който си постнала, но като имам време ще го гледам целия, зящото е хубав и си заслужава. За Джансу искам да ви кажа, че тук е много хубава, по-хубава отколкото в Съла. И  целува както си трябва Кенан, а и той - добър целувач! Тази дума целувач я чух в едни интервюта с известни холивудски здезди, питаха ги кой най-добре целува в ролите им...и те отговаряха...най-добър целувач...най-много точки събраха Джак Никълсан и Джордж Клуни.  

Представете си да питат МАА коя негова партньорка целува наи-добре!!  rotfImbo rotfImbo rotfImbo /Смях в залата/

Последна редакция: сб, 16 май 2015, 16:30 от helen.nona

# 52
Цвети Peace

Ама Мехмет Акиф много изпусталял вид има, къде са мускулите и състарен, не ми се гледа такъв
Славенка, че е слаб, слаб е Cry Мускулите се правят за отрицателно време...но блясъка в очите трябва да се върне Rolling Eyes Не ми се мисли, след провала на Фатих, при условие, че очакванията са били големи, как един такъв МЪЖ като МАА е приел грозната истина! Той според мен , много дълбоко преживява точно това newsm78

# 53
Здравейте, мислех че днес ще почиваме тук впредвид хубавото време навън, но вие и в събота работите по Каузата.
Да му мисли Силистра Grinning

Ваня ама ти си му писала  нещо на съобщение ли ?! Или той просто така ти прати снимката.
Да не би да ни чете този профил и да знае вълненията ни.

Много българи има сега в Анталия, ама като не го познават... Grinning
Не е лош на снимката, но има едно НО. Странна сова е.

# 54
Цвети Peace

Славенка, че е слаб, слаб е Cry Мускулите се правят за отрицателно време...но блясъка в очите трябва да се върне Rolling Eyes Не ми се мисли, след провала на Фатих, при условие, че очакванията са били големи, как един такъв МЪЖ като МАА е приел грозната истина! Той според мен , много дълбоко преживява точно това newsm78

А Фатих успоредно с Великолепния век ли се е излъчвал или по-рано?

# 55
Цвети Peace

Изпаднал е в тотална депресия.Явно е загубил и професионална и лична мотивация.Няма никакъв живец в него.

# 56
Цвети, турците имат една приказка " станалото, станало", трябва да продължи напред. Силния човек не се предава или поне не го показва. При Мехмет Акиф май не е така. Не знам, не съм следила кариерата му, правя си някакви заключения за него от снимки и това, което ни се представя като инфо от медиите. Но кой е истинския МАА и какъв е вътрешния му свят може да каже само близък до него човек. Даже и в интервютата си държи всичко под контрол, неговия свят и е само негов. А за провала на Фатих, надали вината е негова, по скоро приемам, че нещата са комплексни. Според мен пуснаха го в неточното време, след успеха на Великолепния век, не може да се конкурира с него. Ако бе тръгнал този проект след него, може би щяха да имат успех. НО нали има агенции, които правят проучвания за рейтинт...Грешката е някъде по трасето,но не и при МАА.

Проблема, при него е , че не ни е срещнал, така мотивиран ще бъде да влезе във форма, че няма да има време и да диша Mr. Green

# 57
Здравейте, мислех че днес ще почиваме тук впредвид хубавото време навън, но вие и в събота работите по Каузата.
Да му мисли Силистра Grinning

Ваня ама ти си му писала  нещо на съобщение ли ?! Или той просто така ти прати снимката.
Да не би да ни чете този профил и да знае вълненията ни.

Много българи има сега в Анталия, ама като не го познават... Grinning
Не е лош на снимката, но има едно НО. Странна сова е.

Е, точно в СТРАННОСТТА на тази СОВА е уловката newsm78 Нестандартен.....неклиширан...
free image uploader

# 58
С Кенан явно винаги е позволено да се целува.
Или въобще не е замислено във филма да има целувки, но пък все пак в началото  имаше и изведнъж спряха.
Джем може тогава да е забранил, да е видял някаква искрица  и Той слага точка. И Джансу в името на любовта изпълнява тази точка. Все пак тогава е имало слухове за връзка между тях.

Аз вече не се задълбавам в това. Така и иначе те дори приятели и добри познати не са останали.
Нека всеки да върви по пътя си, а виждаме той им е в различни посоки.

пп. Снощи коментирах как и при другите двойки в филма няма цуни гуни.

# 59
Всички в момента споделяме че е в дупка и го е  разтърсило нещо.
А какво му трябва, за да излезе от това състояние?!!
ЕДНА ГОЛЯМА РАЗТЪРСВАЩА ЛЮБОВ
Един ближен човек ( дама ) до него, за да осмисли дните му. Сестрите му  го  правят донякъде.

Всички знаем че човек трябва да живее с човек до себе си и така да минават дните.

Общи условия

Активация на акаунт