„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 21

• 44 455
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
мдааа,актьорът изпълняващ ролята на Берзан е готин и ако не се лъжа последно играе в комедията
Hükümet Kadın

# 166
Скрит текст:

Здравей, Славена Hug Нещо се бави сценарият  Rolling Eyes

За съжаление нямам настроение за писане/ творчество #Puppy dog

Защо Славенче  Heart newsm51 , къде ти изчезна хубавото настроение  rotfImbo #Silly

# 167
мдааа,актьорът изпълняващ ролята на Берзан е готин и ако не се лъжа последно играе в комедията
Hükümet Kadın

лейдит, виждам само първата снимка, следващите три - не

а, сори, сега ги виждам

# 168
След 5 часов  път от Анталия към 19,00 часа вечерта МАА и Карото са спрели за почивка във Фетхие. Първото което е направил веднага се е цопнал във водата. Водата била прекрасна.

Тогава се променили и плановете им и решили да нощуват в Фетхие.

Госпожата е решила и тя да покаже част от себе си и написала 9 часа сутринта във Фетхие.

Скрит текст:

Ваня благодаря за снимките и информацията . Много е слаб МАА на какво ли се дължи ? Дали пък Карото не му изсмуква силите освен парите  #2gunfire #2gunfire?
Аз мисля че нарочно пуска снимки за да дразни милионоте фенове от женски пол на МАА ( вий  те ме аз съм с него )   341uu  341uu  341uu

smile3521 голяма дразнителка е но снимките и не ви ли се струват доста завоалирани
ту парцаливите дънки в колата ,ту топки сладолед , ту чехлички в хотела само намачканите чаршафи още не е показала  Naughty Thinking
да не го ревнува от фенките  newsm78

Нарочно го прави гаднярката , тя знае че ММА не обича да му се показва личният живот и затова ги пуска снимките с воалче , хем ние да се дразним хем пък той да е доволен tantrum tantrum tantrum Rage Banghead #Sniper

# 169
  • София
След 5 часов  път от Анталия към 19,00 часа вечерта МАА и Карото са спрели за почивка във Фетхие. Първото което е направил веднага се е цопнал във водата. Водата била прекрасна.

Тогава се променили и плановете им и решили да нощуват в Фетхие.

Госпожата е решила и тя да покаже част от себе си и написала 9 часа сутринта във Фетхие.

Скрит текст:

Ваня благодаря за снимките и информацията . Много е слаб МАА на какво ли се дължи ? Дали пък Карото не му изсмуква силите освен парите  #2gunfire #2gunfire?
Аз мисля че нарочно пуска снимки за да дразни милионоте фенове от женски пол на МАА ( вий  те ме аз съм с него )   341uu  341uu  341uu

smile3521 голяма дразнителка е но снимките и не ви ли се струват доста завоалирани
ту парцаливите дънки в колата ,ту топки сладолед , ту чехлички в хотела само намачканите чаршафи още не е показала  Naughty Thinking
да не го ревнува от фенките  newsm78

Нарочно го прави гаднярката , тя знае че ММА не обича да му се показва личният живот и затова ги пуска снимките с воалче , хем ние да се дразним хем пък той да е доволен tantrum tantrum tantrum Rage Banghead #Sniper
Тя хубаво иска да ни дразни и се прави на гаднярка, но този лъв както мърка като котенце, да не й изреве силно: "Марш от тук! Аз се крия, а ти - дънки, сладоледи, чефлички, почивчици...Еееееее! Стига!!!"

# 170
  • София
Нормално е да не иска да афишира връзката им, защото пресата ще гръмне веднага, а той явно иска да си почива. Странното е, че тя по най-тъпия начин го изстепосва, а явно нещата не са много сериозни, щом ги няма на никаква снимка заедно. Никой не говори да са само двамата прегърнати, целуващи се и т.н.
Западните артисти се снимат в големи компании и ние после разсъждаваме, дали са гаджета или не. Това че Мехмет ще се покаже с нея, не означава, че ще си я вземе, нали?!
Момичета, давайте това лято да отиваме в комшиите и да му покажем що е то българско девойче да ти е у дома Simple Smile
Трябва да си намерим някоя тамошна хрътка и всичко ще си дойде на мястото.

Здравей Марго аз от няколко години ходя там на почивка и с приятелки и с моят мъж ама  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 такъв красив мъж не съм видяла . Опитвах и с повече алкохол да видя дали някой няма да се разхубави ама тц тц тц  Sick Sick

# 171
Струва ми се, че Мехмет си обича брадата и няма намерение да се разделя с нея, затова така старателно си я отглежда. Sick
Май Ви липсват техни общи снимки, Mr. Green Joy ето една от зимата, че даже и за ръчичка я е хванал. Laughing

# 172
Привет  Hug Hug Hug
Чак на 12 стр. успях да се включа в новата тема  ooooh!. Добре е все пак, че не сте я преполовили за два дни Naughty.

Ваня, за теб едни красиви рози, прекрасна домакиня си ни!

# 173
Нови снимки на Мехмет newsm78, с актуалния му външен вид. Не смятам, че Мехмет минава през труден период, вероятно се харесва с тази брада, или просто експериментира с различен външен вид Peace.

Докато Мехмет се развява из Анталия и Фетие, Джансу вече е в Кан:

https://instagram.com/cansudere/

Последна редакция: нд, 17 май 2015, 20:47 от DimiMeVi

# 174
Колкото повече я гледам, повече не я харесвам. И сестра и , и тя същата. Непривличащи муцуни  имат.
То и Мехмет сега е такъв и те затова са се харесали.
Аз вече съм крачка назад от целта. Не е за мен туй чудо, неговото. Аз искам нормален човек, не извънземно с брада.
Наистина сега чаршафите трябва да шракне от хотелите в които спят.  И тогава вече ще я призная. Чехличките и навън насочени...хммм..тъй трябва и да сочат.
На едни нейни снимки преди имаше снимани едни десерти в някакъв хотел.

Берзан хич не го харесвам външно. Внушаващ е като осанка и образ във филма и толкоз.

# 175

Момичета помагайте tantrum tantrum tantrum tantrumот вчера си блъскам главата Banghead

от кой епизод са тези снимки newsm78 спалнята е в Мардин ,визията на Боран е преди прострелването с по дълга коса

# 176
Фахрие Евджен е дефилирала днес в Кан, с бяла рокля и опушен грим, който на мен не ми харесва, ама явно гримьорите и стилистите решават всичко Crossing Arms. Но определено изглежда много по-добре отколкото с онази черна рокля и червеното червило. Утре е ред на Джансу.

Последна редакция: нд, 17 май 2015, 21:21 от DimiMeVi

# 177
Харесах Фахрие в КСШ с Киво и оттогава насам, и симпатизирам.
И нейния Бурак е брадясал като поп но брадата му ходи, и изглежда красив(той по принцип си е)ноооо как да не изглежда секси с такава жена до себе си. Peace
Зори, сори но съм зле с номерацията и не мога да те упътя от кой епизод е сцената между Съла, и Боран.

# 178
  • Разград
Да питам да не би последната мода е да си пускат снимки на краката? Днес в инстаграма срещнах доста снимки на турски актьори от тия които имам като абонамент.

Скрит текст:
Емре Караел

Рожда Демирел

Али Бичин

не помня на кого бяха

Седеф Авджи

Озге Йозпиринч

Джеида Гювенджи

Бурак Хакки

# 179
Крака, и пак крака ooooh!.
Не знам дали е някаква мода да си ги фоткат, ама на мен са ми ужасни тези снимки  Crossing Arms.

Последна редакция: нд, 17 май 2015, 22:21 от DimiMeVi

Общи условия

Активация на акаунт