„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 21

• 44 405
  • 743
  •   1
Отговори
# 285
Аданалъ - 61-ви епизод:

http://vbox7.com/play:f05a45b7a0

# 286
Аниииииии, тенкс.
Галидана, дай линка да го врътнем и ние през чичи Гугълчо.
Аз пък не го оправдавам Мехмет, че изглежда понастоящем по този кофти Sick за мен начин.
Харесва ми Джансу, определено.

# 287
  • near Sofia, Bulgaria
Когато Съла звънна на Боран, докато беше в болницата - на края на разговора по уредбата извикаха "д-р Зейнеп..." . Точно тогава Боран погледна малко странно. Мисля, че усети неспокойството на Съла, но не помисли, че го ревнува.  
По-скоро се притесни да не се издаде за болестта на майка й, ако го заразпитва. Той затова и отказа да се върнат в Мардин, но се оправда с терапията си, без да подозира, че сипва сол в раната й! Sad

# 288
# 289
Страхотен тоалет са подбрали за Джансу, нестандартен, много добре изглежда Peace

И трите й тоалета бяха много различни, браво Peace

# 290
Това е артистката, която играе Мая в последните епизоди на Мъжът от Адана/Adanali.

Благодаря ти  bouquet,аз съм до 20 епизод още ,помислих я за Карото,но неговия вид на снимката е от миналото му

# 291
Оооооо, като видях датата и годината, че са от дедо Адамово време, хич няма и да минавам статията през транслатора.
Какво, що, в минало време, тцццццц, интересно ми е настоящето.

# 292
  • near Sofia, Bulgaria
Оооооо, като видях датата и годината, че са от дедо Адамово време, хич няма и да минавам статията през транслатора.
Какво, що, в минало време, тцццццц, интересно ми е настоящето.
Ясно, че е минало, нали търсим причина в реалния му живот за поведението му. Ако има нещо, свързано със семейството, може да е важно, обаче не мога да го разбера, затова питах някой чул ли е нещо или е измислица на жълтата преса

# 293
Страхотен тоалет са подбрали за Джансу, нестандартен, много добре изглежда Peace

И трите й тоалета бяха много различни, браво Peace
Фамозен тоалет, прекрасна Джансу!

# 294
Аз още не съм започнала да гледам Аданалъто, не искам да се бъркам с Боран ага.
Но имам въпрос към тези от вас които го гледат. В кой епизод са кадрите с телефонната кабина , много ми е любопитно какво си казват там. По скоро ми е любопитно неговите думи като и гледа глупавата главица  newsm78 newsm78 Joy Joy Joy

# 295
Момичета, гледам стар епизод на филма и се сетих как Боран не споделяше много със Съла плановете си или мнението си по даден въпрос. Не й каза, когато Хюсеин за пари го предаде и той реши, че Хюсеин не е добър за Айше. Съла много му се ядоса. Не й каза, когато реши да я заведе в Истанбул, за да се погрижи за холдинга,  не й каза, когато се готвеше да пресели семейството си в Аржентина, не й каза и много други неща. Всичко винаги беше за нейно добро. Сега, когато насреща си има умен и хитър противник като Берзан, да видим това мълчание до какво ще доведе. Това е последователна черта в характера му, негова единствена слабост, според мен.

# 296
Но имам въпрос към тези от вас които го гледат. В кой епизод са кадрите с телефонната кабина , много ми е любопитно какво си казват там. По скоро ми е любопитно неговите думи като и гледа глупавата главица  newsm78 newsm78 Joy Joy Joy

50 епизод, време 1:06:00 някъде.

# 297
Здравейте! Боран не споделя, основен приом на турските сценаристи и режисьори, това не е само в този сериал. Иначе какво ще гледаме още 20 еп... Класна Джансу, Мехмет Акиф без коментар.

# 298
  • под най-голямото листо на тиквата
Като се замисли човек Джансу и Мехмет санабори,почти, тя как изглежда а той. Направо е гадно, че такъв интересен като визия мъж така се съсипва.

# 299
Но имам въпрос към тези от вас които го гледат. В кой епизод са кадрите с телефонната кабина , много ми е любопитно какво си казват там. По скоро ми е любопитно неговите думи като и гледа глупавата главица  newsm78 newsm78 Joy Joy Joy

50 епизод, време 1:06:00 някъде.

Благодаря ти много, това ще го изгледам   bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт