„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 21

• 44 403
  • 743
  •   1
Отговори
# 300
  • под най-голямото листо на тиквата
Със Славена сме писали едновременно и мислите ни май са в една посока

# 301
Олееее в този епизод на Аданалъ(не, че ги гледам от-до) тъпите им традиции щяха да вземат поредните си жертви Назлъ и Емре, и то само защото не се омъжи първия път за него, и ги уризили според закостенелите им пачи мозъци. ooooh!
Добре, че Емре действа в комбина с Али.

# 302
  • near Sofia, Bulgaria
Аз още не съм започнала да гледам Аданалъто, не искам да се бъркам с Боран ага.
Но имам въпрос към тези от вас които го гледат. В кой епизод са кадрите с телефонната кабина , много ми е любопитно какво си казват там. По скоро ми е любопитно неговите думи като и гледа глупавата главица  newsm78 newsm78 Joy Joy Joy
Много беше сладка, а Али направо се шашна, не очакваше такъв развой на събитията, уж да помогне (кахраманъм) както винаги, пък тя как го извъртя  hahaha  Joy ooooh!

# 303
Здравейте! Боран не споделя, основен приом на турските сценаристи и режисьори, това не е само в този сериал. Иначе какво ще гледаме още 20 еп... Класна Джансу, Мехмет Акиф без коментар.

Да, малко наивен прийом, но в случая със съвършения Боран ага чак сега ми светна, че неговата готовност да понесе укор, вина и прочие като мълчи всъщност е слабост. Досега бях пленена от търпението му, въздържаността, себеконтрола, които откривах в мълчанието му (особено в първите серии).

Последна редакция: пн, 18 май 2015, 21:52 от Дданни

# 304
И аз да съм на мястото на Боран не бих, и споделяла с подробности предвид колко е бързорека, и бързодейна без да обмисля плюсовете, и минусите въпреки, че както знаете никога не съм я винила за това й поведение, не я и виня но ако бях на негово място щях да съм предпазлива както е и той. Така, че за мен мълчанието му предвид женичката му Laughing е злато, а не слабост.

# 305
  • near Sofia, Bulgaria
Като се замисли човек Джансу и Мехмет санабори,почти, тя как изглежда а той. Направо е гадно, че такъв интересен като визия мъж така се съсипва.
Те и двамата стартирали на модния подиум, после Мехмет залитнал по психология, философия и т.н. и решил, че външния вид не е важен ( очевидно на жената до него - също)  #Cussing out Thinking

# 306
Като се замисли човек Джансу и Мехмет санабори,почти, тя как изглежда а той. Направо е гадно, че такъв интересен като визия мъж така се съсипва.
Те и двамата стартирали на модния подиум, после Мехмет залитнал по психология, философия и т.н. и решил, че външния вид не е важен ( очевидно на жената до него - също)  #Cussing out Thinking
А, дойдохме си на думата. Laughing

# 307

Май така излиза. И преди бях писала за това, Боран и Съла трябва да се научат да си говорят/ споделят. Нали е казано, че истината се ражда в спора. Те даже и не спорят. Или бягат от проблема някъде / като щрауса, на който главата е заровена в пясъка/ , но от самите себе си не могат да се скрият. Проблема е в самите тях. Едно обичам те , което май не съм чувала скоро не може да постигне това, което един разговор очи в очи може да направи. Не споделят, премълчават, бягат, прекалено много зложелатели около тях и те вместо да се подкрепят в своя малък свят, трупат само негативизъм и напрежението всеки момент ще ескалира... Нито агата, нито  бизнесдамата могат да решат проблемите на света, след като не са разрешили своите...

# 308
Драмата в техните взаимоотношения беше, че той и да мълчи, и да говори, тя винаги ще е крачка пред него. Затова и любовта му към нея е хубава. Той обича това опърничаво момиче.

# 309
А как му даде сърце на Боран да изрече по адрес на Съла " ...като иска да си ходи" ?

# 310
# 311
  • near Sofia, Bulgaria

Май така излиза. И преди бях писала за това, Боран и Съла трябва да се научат да си говорят/ споделят. Нали е казано, че истината се ражда в спора. Те даже и не спорят. Или бягат от проблема някъде / като щрауса, на който главата е заровена в пясъка/ , но от самите себе си не могат да се скрият. Проблема е в самите тях. Едно обичам те , което май не съм чувала скоро не може да постигне това, което един разговор очи в очи може да направи. Не споделят, премълчават, бягат, прекалено много зложелатели около тях и те вместо да се подкрепят в своя малък свят, трупат само негативизъм и напрежението всеки момент ще ескалира... Нито агата, нито  бизнесдамата могат да решат проблемите на света, след като не са разрешили своите...

Боран след раняването е все още уязвим, не е сигурен дали пак няма да забрави нещо важно, докато проблемите го засипват един след друг и му е трудно да покаже пред Съла, че и той може да е слаб. А тя пък се опитва да е търпелива както винаги е искал от нея и се измъчва от безпочвената си ревност. Много тегави серии и аз исках да се прибират в Мардин, но двамата имаха нужда да изживеят този своеобразен катарзис, за да се преоткрият узрели за безусловната любов и опора, която всеки е за другия в трудния бит на Анадола!

# 312
На сутринта когато тя му каза , че иска да си отидат в Мардин а той каза , че Зейнеб казала че трябва да продължат. Тогава погледите които и хвърляше ми изглеждаха виновни, стори ми се че той иска да е със Зейнеб. Затова и от девет кладенеца и донесе вода, че обичала Истанбул, че имала фирма. По погледите му усетих , че си дава сметка , че Съла е неспокойна, че на нея това не и харесва, затова и така бързо се изниза през вратата  newsm78 newsm78

# 313
А как му даде сърце на Боран да изрече по адрес на Съла " ...като иска да си ходи" ?

Аз чакам този момент на български, забравила съм обстоятелствата около случая. Какво го накара да реагира така? Любопитно ми е. Но няма да го търся на руски.

Джансу е хубава в белия тоалет, уверена. За разлика от Фахрие, изглеждаше притеснена на червения килим.

# 314
АБСОЛЮНО, НАДЕ! newsm10 newsm10

И аз да съм на мястото на Боран не бих, и споделяла с подробности предвид колко е бързорека, и бързодейна без да обмисля плюсовете, и минусите въпреки, че както знаете никога не съм я винила за това й поведение, не я и виня но ако бях на негово място щях да съм предпазлива както е и той. Така, че за мен мълчанието му предвид женичката му Laughing е злато, а не слабост.

Общи условия

Активация на акаунт