„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 21

• 44 408
  • 743
  •   1
Отговори
# 315
  • near Sofia, Bulgaria
А как му даде сърце на Боран да изрече по адрес на Съла " ...като иска да си ходи" ?

Това беше по-скоро с болката от "дежа-вю", но веднага хукна като разбра, че Берзан е наблизо! Hug

# 316
Със Славена сме писали едновременно и мислите ни май са в една посока

Май така излиза. И преди бях писала за това, Боран и Съла трябва да се научат да си говорят/ споделят. Нали е казано, че истината се ражда в спора. Те даже и не спорят. Или бягат от проблема някъде / като щрауса, на който главата е заровена в пясъка/ , но от самите себе си не могат да се скрият. Проблема е в самите тях. Едно обичам те , което май не съм чувала скоро не може да постигне това, което един разговор очи в очи може да направи. Не споделят, премълчават, бягат, прекалено много зложелатели около тях и те вместо да се подкрепят в своя малък свят, трупат само негативизъм и напрежението всеки момент ще ескалира... Нито агата, нито  бизнесдамата могат да решат проблемите на света, след като не са разрешили своите...

[/quote]
Не само Боран премълчава Съла също има този навик.В таз вечершния епизод сцената в леглото когато Буран и призна,че си е спомнил за Емре и за ревността си тя само каза че го разбира.Изпусна момента трябваше да каже разбирам защото преживявам същото.
Буран поне беше откровен когато изревнува избухна, а тя се прикрива таиго в себе си. /Като се замисля newsm78 и аз правя така/

# 317
  • near Sofia, Bulgaria
На сутринта когато тя му каза , че иска да си отидат в Мардин а той каза , че Зейнеб казала че трябва да продължат. Тогава погледите които и хвърляше ми изглеждаха виновни, стори ми се че той иска да е със Зейнеб. Затова и от девет кладенеца и донесе вода, че обичала Истанбул, че имала фирма. По погледите му усетих , че си дава сметка , че Съла е неспокойна, че на нея това не и харесва, затова и така бързо се изниза през вратата  newsm78 newsm78
Тогава не можеше да й каже, че майка й е болна и понеже не умее да лъже, побърза да се измъкне, но Съла го изтълкува погрешно. Sad

# 318
На сутринта когато тя му каза , че иска да си отидат в Мардин а той каза , че Зейнеб казала че трябва да продължат. Тогава погледите които и хвърляше ми изглеждаха виновни, стори ми се че той иска да е със Зейнеб. Затова и от девет кладенеца и донесе вода, че обичала Истанбул, че имала фирма. По погледите му усетих , че си дава сметка , че Съла е неспокойна, че на нея това не и харесва, затова и така бързо се изниза през вратата  newsm78 newsm78
Тогава не можеше да й каже, че майка й е болна и понеже не умее да лъже, побърза да се измъкне, но Съла го изтълкува погрешно. Sad

+1 И аз мисля като Galidan.

# 319

Момичето ни е красавица

# 320
Мераба!

Ани ,благодаря за преведения епизод. newsm51

Zeynep Koltuk - Adanali
Мария

# 321
А как му даде сърце на Боран да изрече по адрес на Съла " ...като иска да си ходи" ?

А това кога е, след две - три серии когато тя замина ли  newsm78 newsm78 newsm78

# 322

Аз мисля, че по-скоро притеснението за мама Бедар беше в основата на неговото сконфузено поведение. Но нещо друго ми направи впечатление, когато на червения светофар погледна цветята...и  отмина!

Последна редакция: пн, 18 май 2015, 22:30 от cu4ito

# 323
Силистра, знаеш ли, че винаги щом погледна аватара ти, си мисля, че на него е Дилявер. Това е Кенан Им., нали? Явно всички мои асоциации са около филма. Мозъкът ми е промит.

Цвети (сучито), мисля, че не му стигна времето, светофарът светна зелено.

# 324
Той не слезе ли от колата, ама чичеци йок

# 325
Той не слезе ли от колата, ама чичеци йок

Беше на светофар, загледа се, но не слезе. Светофарът светна зелено и се приключи.

# 326
Силистра, знаеш ли, че винаги щом погледна аватара ти, си мисля, че на него е Дилявер. Това е Кенан Им., нали?

Дааааааааааааааа, той е , Кенан love001  love001  love001

Дилявер  newsm78 , ужас , направо ужас  smile3506 newsm11 bash

# 327
  • София
Момичета, качено на 10.05.2015

https://www.facebook.com/#!/531353388/videos/vob.531353388/10153242075403389/?type=2&theater

# 328
Силистра, знаеш ли, че винаги щом погледна аватара ти, си мисля, че на него е Дилявер. Това е Кенан Им., нали?

Дааааааааааааааа, той е , Кенан love001  love001  love001

Дилявер  newsm78 , ужас , направо ужас  smile3506 newsm11 bash

СОРИ! Просто позата и ъгълът ми напомнят за Дилявер.
Права си - няма място за сравнение, а пък аз нямам извинение, ама мозък, асоциации - не са в мой контрол.

# 329

Ей така Дилявер най би ми харесал, за съжаление това е оригинала

Общи условия

Активация на акаунт