„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 21

• 44 129
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
Оф, не мога да ви изчета...
По повод Ататюрк...
Идея си нямате какъв култ към неговата личност имат в Турция. Стигна се до там да ни обясняват как за да откриеш фирма ти трябват три неща - каса, маса и портрет на Ататюрк. Навсякъде висят негови портрети на по-млади и по-стари години, в най-забутаните селца има негови бюстове. Ако пък е открил някоя фабрика, направо музеен кът има в нея.

Сега за нашия човек да споделя
Скрит текст:
Брей, много потентен тоз човек, бе.
Все забременява мацките от раз. Гледам Аданалъ-то и таман Назлъ му съобщи благата вест. Ама не разбрах какво стана с момченцето Али от Идил. То негово ли всъщност беше, не разбрах?

# 571
Благодаря Мар Мил!!! Peace
Страхотен стих. Де да бях сега  в дванайсти   клас,   години луди млади.. Grinning
Само да учиш се изисква от теб,
Безгрижие...волност...

# 572
  • near Sofia, Bulgaria
Оф, не мога да ви изчета...
По повод Ататюрк...
Идея си нямате какъв култ към неговата личност имат в Турция. Стигна се до там да ни обясняват как за да откриеш фирма ти трябват три неща - каса, маса и портрет на Ататюрк. Навсякъде висят негови портрети на по-млади и по-стари години, в най-забутаните селца има негови бюстове. Ако пък е открил някоя фабрика, направо музеен кът има в нея.

Сега за нашия човек да споделя
Скрит текст:
Брей, много потентен тоз човек, бе.
Все забременява мацките от раз. Гледам Аданалъ-то и таман Назлъ му съобщи благата вест. Ама не разбрах какво стана с момченцето Али от Идил. То негово ли всъщност беше, не разбрах?
Скрит текст:
Не беше негово нито нейно, а капан, за да й повярва пак!

# 573
Здравейте, включвам се за кратко. Не знам дали не сте го коментирали по-назад...

19 годишната Мутлу Кая (Mutlu Kaya), която е от кюрдски произход, е била простреляна в главата в понеделник, защото се е включила в телвизионно музикално шоу. Според известната турска певица Сибел Джан, която е неин ментор, Мутлу е била много талантлива. Когато се е разбрало за участието и  в реалити формата, Мутлу е започнала да получава смъртоносни заплахи от клана на баща си... За съжаление състоянието и е критично. Four detained in song contestant's shooting

Мутлу със Сибел Джан

пп Пускам тази новина, защото за съжаление, нищо по онези места не се е променило. А ако някой се опитва да прави нещо, явно това ще отнеме много време, ако въобще е възможно да се промени  Sad

Добро утро на всички. Страхотни кафета сте сервирали!

Аз не мисля, че нещо по онези земи ще се промени. Когато хората имат определен кодекс, по който живеят от векове, е нужна революция. Може да има облекчение, но пълна промяна и друг кодекс на честта едва ли ще заменят стария там.
Eто го момичето, много красиво и талантливо (не съм експерт)
https://www.youtube.com/watch?v=8RO0aCe8YGg
Точно такива случки могат да променят нещата, или поне да бъдат начало на промяна - смъртта на едно красиво и талантливо момиче. Дано оцелее. Praynig

# 574
  • Пловдив
Довечера в епизода онзи нещастник ще простреля ли Съла?

# 575
 newsm03 newsm53 newsm10
Преди Кан:

В Кан:

# 576

В моите очи Фахрие-то е най- готината мадама! Само незнам, кой реши да я гримира по този гаден начин с белия тоалет- обезличил е онзи лъчезарен и дяволит поглед който има...

# 577
  • near Sofia, Bulgaria
Довечера в епизода онзи нещастник ще простреля ли Съла?
Скрит текст:
Не, спокойно, ще се размине и този път на косъм!

# 578

На първата снимка Джансу ми харесва с червената рокля а другите две са ми направо грозни, докато на втората снимка Фахрието ми харесва. Азра е направо грозна докато Джансу ми е смешна с този гащиризон. Не стига , че е кльощава ами и го подчертали а червилото дори няма и да го спомена. Тя е бледа и това ярко червило не и отива.Не разбирам от мода но според мен е трябвало да се постараят повече за външният им вид.

# 579
Сезони, в поста си първо беше написала, че темата за Яворов е за седмокласниците, нали? Боядисвах аз после нещо, прехвърлях си наум стиховете за света, сътворен от отломки за двама, и си мисля "Леле, тези седмокласници много напред с материала. Могат ли главичките им да осъзнаят размаха на тази поезия?"

Днес ще ме владеят епохални чувства след прочита на Яворов.

# 580
Скрит текст:
Темата за Яворов е за дванадесетокластниците а за седмокластниците са два модула-граматика и трансформиращ преразказ от името на неутрален разказвач(този вариант се е паднал, защото съществува и друг, от името на даден герой).
Кой каквото го вълнува, мен ме вълнуват малките матури а синът ми е повече от доволен, Party съответно и аз. Party

# 581
  • под най-голямото листо на тиквата

# 582
Дани, Да първо бях написала това, но после се усетих и редактирах. Аз съм далече от тези неволи, но прочетох и много харесах падналата се тема.
Яворов, Дамянов , поезия, красота, Любов.... Simple Smile

Силистра, на бял тоалет точно това е подходящото червило. Виж как и се отличава на устните. На мен много ми харесва. Нищо че е бледа, отива и. А гащеризона е за нея всякаш.
Фахрие пък няма отличаващо червило, но силно подчертани очи. Ама не и ходи така.
В първа серия на Съла, там е със златен тоалет и червено червило. Еми въобще не беше добре.
Злато и червено ми идва доста ориенталско и циганско.
Има една снимка - Джансу с тази визия, Мехмет със синя карирана риза. Хич не са ги докарали да изглеждат подходящи.
Малко си падам естет и затова така коментирам.

пп. Ако може някой да я сложи, да я видите и вие тази снимка и да си кажете мнението. Simple Smile

# 583
Сезонче, за тази снимка ли става дума

imgurl

# 584
  • near Sofia, Bulgaria
Сезонче, за тази снимка ли става дума

imgurl
И на мен тук не ми харесват, това май беше нещо като промо за сериала  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт