„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 21

• 44 107
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
# 586
Сезонче, за тази снимка ли става дума

imgurl
И на мен тук не ми харесват, това май беше нещо като промо за сериала  newsm78

Защо, той изглежда невероятно, много е хубав  love001  love001  love001
Тя не ми харесва много newsm78 newsm78 newsm78

# 587

imgurl

Аз пък на тази снимка ги харесвам и двамата. Джансу тук хваща око- добре са я изтипосали....даже и гръдна обиколка се забелязва...

# 588
  • near Sofia, Bulgaria

imgurl
И на мен тук не ми харесват, това май беше нещо като промо за сериала  newsm78

Защо, той изглежда невероятно, много е хубав  love001  love001  love001
Тя не ми харесва много newsm78 newsm78 newsm78
Като цяло повече ми допада визията му от сегашните серии след раняването, на тази снимка ми е много слаб, пък и с тези раета... Thinking

# 589
  • Разград

# 590
Снощи почти изгледах 75 епизод но и да не го догледам знам за какво става на въпрос.
Не ми се коментира, нямам желание за това, хареса ми и толкова, май взе да ми попреминава тръпката по сериала(не ми се случва за първи път да се пренаситя на/с Дизита от тези, които съм гледала).
На мен пък ми харесват на снимката и не само на нея.
Добре, че беше сериала та взех да харесвам отчасти Джансу, а Мехмет ми е приятен само когато не е с попска брада Stop или гладко избръснат и слаб на чирус.

Последна редакция: ср, 20 май 2015, 14:20 от Neidjal

# 591
Снощи почти изгледах 75 епизод но и да не го догледам знам за какво става на въпрос.
Не ми се коментира, нямам желание за това, хареса ми и толкова, май взе да ми попреминава тръпката по сериала(не ми се случва за първи път да се пренаситя на/с Дизита от тези, които съм гледала).
Добре, че беше сериала та взех да харесвам отчасти Джансу, а Мехмет ми е приятен само когато не е с попска брада Stop или гладко избръснат и слаб на чирус.

Neidjal , не се отказвай да гледаш филма, защото скучната част отмина- аз също не го гледах тези дни, но сега се появява Берзан и нещата отново стават интересни - все едно филма започва отново...определено отново ще почувстваш тръпка - има толкова силни моменти между Берзан и Боран, и Берзан и Съла

# 592
  • near Sofia, Bulgaria
Не ми се коментира, нямам желание за това, хареса ми и толкова, май взе да ми попреминава тръпката по сериала.
Аз изгледах на един дъх " Завръщане" с хърв.суб., когато го видях по телевизията, големи нощни маратони бяха! #Crazy Едновременно гледах и "Аданалъ", това са двата сериала, в които ми харесва много. Гледах и " Фатих", "Рейс", " Еманет" и дори малко от "Маслинова клонка", просто за да сравня играта му. За мен е добър навсякъде, но външно (и не само) най-любим ми е образът на Боран!  Heart Eyes  Embarassed  Rolling Eyes

# 593
Скрит текст:

Добро утро!

Опс снимката е от снощи с МАА Embarassed Embarassed/ не мога да я махна/ Outta Joint

С нетърпение очакваме творбата сътворена снощи Rolling Eyes Да ти се чуди човек откъде намери сили да пишеш след ......разкопчаването на ръкавелите Joy Joy Joy Heart Eyes

# 594
Скрит текст:

Neidjal , не се отказвай да гледаш филма, защото скучната част отмина- аз също не го гледах тези дни, но сега се появява Берзан и нещата отново стават интересни - все едно филма започва отново...определено отново ще почувстваш тръпка - има толкова силни моменти между Берзан и Боран, и Берзан и Съла
Не ми е скучен и никога не ми е бил, просто нямам ищах за писане на този етап, а ако отново усетя тръпката по сериала то, ще си проличи.
Галидан и на мен като излъчване ми харесва като Боран + и като Али но дотам, Stop а за това как изглежда в реала в момента по-добре да замълча, smile3505 излишно е да казвам каквото и да е.

# 595
newsm78 що така? Не може домакина на тази зона на мечтите  да си забранява основната дейност на гостите .....блуждаенето в облаците Rolling Eyes

Аз на гостите не забранявам, на мен не ми прилича вече да се захласвам по чужди мъже.

По кое време на серията Ви накъсва . Аз стигнах до 10 мин и още върви добре. Пробвайте с друг плеър да я пуснете. А пък ако наистина накъсва и да я качим в докса няма да се опрани.

То, ние и без позволение си ГО позволяваме  Embarassed  , и си избий от главата, че не ти прилича Stop
Може би,  даже най-много ти прилича  Hug

# 596
Наде, нормално е от време на време човек да остава без думи, без желание да говори. Както казва Боран "Замълчи, нека слушаме гласа на сърцата си!" Сигурно си във фаза да слушаш гласа на сърцето си. Аз когато гледам пленяващ филм, винаги имам такива фази, когато настава едно спокойствие, удовлетворение от нещата и сърцето почва нещо да говори. Мълча и слушам!
И да похвалиш седмокласника пред всички, ако се справи добре.

Пред такава красота на всички е позволено да се захласват. На мен ми стига да го гледам, други фантазии нямам.

Последна редакция: ср, 20 май 2015, 15:04 от Дданни

# 597
  • near Sofia, Bulgaria
newsm78 що така? Не може домакина на тази зона на мечтите  да си забранява основната дейност на гостите .....блуждаенето в облаците Rolling Eyes

Аз на гостите не забранявам, на мен не ми прилича вече да се захласвам по чужди мъже.

По кое време на серията Ви накъсва . Аз стигнах до 10 мин и още върви добре. Пробвайте с друг плеър да я пуснете. А пък ако наистина накъсва и да я качим в докса няма да се опрани.

То, ние и без позволение си ГО позволяваме  Embarassed  , и си избий от главата, че не ти прилича Stop
Може би,  даже най-много ти прилича  Hug

Wink Именно!  Blush

# 598
Здравейте мили момичета аз докато обикалям да си търся диагнозата  newsm78 newsm78вие сте изписали темата .
Не можах да се включа но с удоволствие ви четях   bouquet  bouquet

# 599

На всички зрелостници и на моите дванадесетокласници им желая: 

Общи условия

Активация на акаунт