Отговори
# 420
Момичета бих желала да се присъединя към FB групата-ако ме приемете разбира се.
Знам че преди време коментирахте как става това но аз не помня а сега не откривам точно страничката с тази дискусия.
Джоси, пиши ми линк с фейсбук профила си на ЛС. Simple Smile

# 421
Кристалин, честит нов дом! Само хубави неща да ви се случват в него!  bouquet

Мисля че референтните стойности за СУЕ за бременни са до 37. Така пише на моите изследвания поне и мисля, че е съобразена точно бременността. Иначе май е до 20.

За сънищата. И аз преди време сънувах как държа ръчичката на бебка през корема! Явно е обичайно  Grinning
Но пък тая нощ я сънувах, че се е родила и е мъничка като новородено бебенце, облечено в розово костюмче на зайче, а личицето й е като на по-голямо детенце и вече гледа с разбиране. Отначало ме гледаше с любопитство и очакване, без да знае коя съм. Но после аз й заговорих, че съм мама и тя ме позна по гласа.  Личицето й се промени и ме гледаше с толкова обич, усмихна ми се и притегна ръчички да докосне лицето ми.  Heart Eyes
Невероятно усещане!  Толкова силно ще си я гушна душичката. Heart Eyes

От днес и аз съм в 45-дневен болничен. bowuu

Добре дошли и на новите ни съотборнички! Laughing

Последна редакция: пн, 25 май 2015, 22:14 от Или.

# 422
  • Варна, кв. Аспарухово
Уф, да се наоплача както цял ден си мисля все хубави неща за бебо и как ще почвам да подреждам неговата стая (ама ме домързя) и сега от 1 час нещо съвсем се сдухах. За първи път ми се случва такава паник атака и почнах да чета за преждевременното раждане в 34 г.с. Направо се побърквам дано да е от хормоните, че днес за първи път си подмокрих сутиена на едната гърда.
Искам да минава вече това време  newsm45

# 423
 NadkaGD, не чети никакви подобни неща... всичко ще е наред. Освен всички нерви и цялото негативно настроение което ще предадеш и на бебо друго няма да има...   bouquet

# 424
Elle P, balenciaga, добре дошли при нас!   bouquet Hug  love001 Flowers Four Leaf Clover baloni
Горди притежателки на щъркелчета на първа страница сте  newsm10

# 425
Ама хич не си пестите мастилото. Ние ходихме на село и сега ми трябваха няколко часа, за да прочета всичко. И доста темички сте разисквали... дано не пропусна някой.

Кристалин честито ти нанасяне.

Добре дошли на новите мами   bouquet

ММ няма да присъства на раждането. Аз смятам, че това не е необходимо. А и ми се струва, че е от тези мъже дето ще скочат на бой ако нещо не върви по план. Иначе е от помагащите. И готви, и чисти, и пералня пуска. Не мога да се оплача. А колежките ми завиждат.

Сънищата... Аз рядко сънувам /шегувам се че нямам време за това/, но скоро и аз сънувах мил сън с бебка, но аз не ги помня дълго.

И аз избягвам да чета негативни неща. Но с тези лоши новини напоследък. Проблема не е толкова за мен, защото аз смятам, че секциото си е операция и винаги има риск нещо да се обърка, но никъде не пише, че това ще се случи на мен. Обаче мама се е шашнала и така както ме навиваше за секцио /защото на нейна приятелка снахата роди трудно нормално с много поражения за нея/ сега и тя не смее да даде акъл. Иска ми се да скрия от нея когато тръгна да раждам, но понеже живея с нея в един вход това ще е мисия невъзможна /особено при планирано секцио/.

Леглото ни вече е сглобено и добре, че го взехме по-рано. Взехме го. Разопаковахме го. И като се върнахме цялата къща миришеше на мебелен цех... Смес от дърво и лепило. Не че ми е неприятно, но не мога да си представя да сложа бебче, което е било толкова време в изолация. А споменах на мама, че ще пера количката преди да сложа бебка вътре... а реакцията й беше "Че защо? Нали е нова. Само ще избелее." Понякога се чудя да се смея ли - да плача ли?!!!

# 426
mamaJuly2015,момичета...благодаря за гостоприемството Hug Ох, при мен се вихри страшна буря с предупреждения за торнадо!!! Дано се размине   Praynig

# 427
ganbg, сетих се за моята майка. Като й казвах, че възнамерявам първите 5-6 месеца да давам само кърма на каката, а не както тя настояваше за сокчета от втори месец, тя ме погледна истински възмутено и попита: " А витамини за бебето откъде ще дойдат?"  Joy

balenciaga, спокойно. Те предупреждават и за минимална вероятност. Зълва ми живее в САЩ и всяко лято имат предупреждения, а не им се е случвало. Вероятността наистина не е голяма за разлика от притесненията.  Peace

Последна редакция: пн, 25 май 2015, 23:47 от Или.

# 428
И аз от сега трудно се справям със полезните съвети на домакинята от всички баби... да видим после колко ще се карам и викам по тях Grinning интересното е, че не се сърдят.. са само повтарят то е от хормоните и продължават да дразнят  Laughing

# 429
Пфу вече ме е страх да идва нощ ... Така се чувствах по едно време, когато бях малка, защото имаше период, в който сънувах много кошмари и ме беше страх да идва нощ.
Предварително пиша, че ще има мрън и който прецени - нека си го спести.
Скрит текст:
Ние продължаваме с " нощните приключения". Сега е ред на ММ. Събужда се с болки в областта на бъбреците, а той изобщо няма(ше) проблеми с бъбреците. Като цяло е много здрав човек. Единственият път, когато сме ходили до спешното заради него беше да му бият инжекция против тетанус, защото аз бях харесала много едно малко бездомно кученце, което исках да си отглеждаме. Той се опита да го хване и кутрето го ухапа.
Стана ми много криво сега, защото той е плътно с нас с бебето, а сега се наложи да отиде сам до спешното ... Винаги се справяме с всичко заедно, а сега той самичък в Пирогов  newsm45 Събудих и бебчето, и то милото е неспокойно. Резултата - бъбречна криза, просто "прекрасно" ...

# 430
Наде.....не се паникьосвай и не мисли за никакво преждевременно раждане.А и опасните месеци минаха.Всичко ще е наред.....толкова малко остана:-)

Хоуп.....дано всичко е наред с твоя мъж и неразположениЕто да е било моментно.

Добре дошли на новите мамчета;-)

И аз санувам какво ли не нощем....и мен като се замисля малко ме хваща страх....а и все ще се намери някой доброжелател да каже нещо което не е за пред бременни.Но гледам да мисля позитивно...броя дните ...и увеличавам покупките за бебо.Незнам като изпразня картата как ще се справям с тази предродилна депресия newsm78

# 431
  • Варна, кв. Аспарухово
Още един нов ден  newsm35
Дано да минава бързо и безпроблемно за всички.
Hope бързо оправяне на ММ и да му даваш много течности само те помагат в такива моменти.

Съжалявам за черногледството от снощи. Но напоследък нищо ми няма - като си легна и си спя цяла нощ без да мърдам. Бебо помръдва спрямо мързеливия си график (вече свикнах, че го мързи да се движи). Даже краката ми се надуват по-малко. И може би точно това беше повода за паниката  Crazy Ако имаше как да си имам един ултразвук у нас може би щеше да е супер.

Мислите ли, че е неразумно едно пътуване на 50 км с кола. Искам да се разсея пък ме е страх  newsm78

# 432
Хоупче, бързо отминаване на кризите на ТМ, по нататък ще се компенсираш, разбирам те напълно и у дома сме така.  Hug
Наде, 50 километра са нищо работа, щом нямаш конкретен проблем или препоръка да не пътуваш, отиди да се поразсееш малко. Simple Smile

# 433
Добро утро и от мен  Grinning
 Сънувам постоянно че раждам момче.. вече се психясвам ще купя малко кафяви, зелени и жълти дрешки за всеки случай че тея розовите ме притесняват  Joy
  hope! дано кризата отмине бързо, не се тревожи сигурна съм че и той разбира че няма как да си до него Sad
Хубав ден на всички!

# 434
Добро утро Simple Smile
И ние с ММ сънувахме, че раждам момче и се чудехме какво да го правим Grinning явно при всички са тези вълнения Grinning Grinning
Хубав ден на всички... после ще драсна как върви беболина, че ще се гледаме днес.

Общи условия

Активация на акаунт