Отговори
# 405
Момичета влизам с питане.
Днес си взех 45 дневния болничен, но защо не ми издадаха обменната карта и направлението за болницата.
Другата седмица пак ме вика на преглед, защото бебето било с ускорен темп на растеж.
Миналата бременност ми дадаха цялата документация на куп именно когато ми издаде последния болничен.
Сега някаква промяна ли има? Или просто иска да впише последните резултати другата седмица? newsm78

# 406
И на мен не ми дадоха документите, питах за това, дават ги около 2 седмици преди термин. Поне моят АГ така прави. Викат ме сега на 2 седмици. Какво ще рече ускорен растеж? Изведнъж е ускорило степента си на нарастване ли? Или принципно си върви по-голямо?

# 407
Ох малки сладки бебочета. Мн са сладки докато са малки с едни искренни усмивки направо да ги изпапка човек. Та само хубави сънища лошите да си ходят!

Галенце и аз обмислям точно същия варянт с количка за кукли от по хубавите и модерни. Имаме и пишкашто и говорещо бебе та дано се занимава с тях че като нищо ще набута на истинското бебе нещо в устата докато не гледам. Имам спомен , че когато се роди племеника ми брат ми и снахата отидоха някъде и го оставиха ние да го гледаме. Правя му аз мляко да яде и моята като видя шишето ми го дръпна тя да цока хаха та се ппосмяхме. Тяхната разлика е година и половина та сега много се разбират и си играят заедно.

Сладурка много сте сладки с бъдещата кака на снимката.

Като казахте колики се сетих за нашите първи бебета. Някои има ли информаця за тях и техните мами? Надявам се да наддават бързичко и да се прибират вкъщи. Те и двете мами май са по активни в фб групата.

# 408
  • до едно тепе
pepilota 123 при Тони и Елица ли си на курс Laughing
Предната бременност имах топка и сядах от време на време на нея. Сега карах мъжа ми да ми я намери, но кой знае къде я е наврял. Иначе да хубаво ми беше на гърба от седенето на нея, но пък малкия нещо не харесваше тази поза и все се запъваше върху мехура ми седнех ли да се друскам Laughing
Преди малко си взех поръчаните дрешки от Англия. Много съм доволна. Сладурски са, а материите са страхотни Heart Eyes
Тези дни, ако нещо не ми попречи мисля да изпера и изгладя каквото имам като дрехи и пелени(а то хич не е малко), за да са готови. Другата седмица като оставим пак баткото вкъщи и съвсем няма да ми е до това. Все имам чувството, че няма да ми стигне времето да подготвя всичко, макар че си има месец и половина до термин  Shocked Може би, защото баткото се роди 2 седмици по-рано,знам ли newsm78
Галенце и ние сме на тази вълна. Щял да я гушка, да и дава вода и да я храни. А да и ще и даде една от неговите коли, ама само една  hahaha Обяснявах му няколко пъти,че бебка ще яде само мляко и сега го повтаря като папагал милия. Надявам се ревността да не е голяма и да успявам да му обръщам и на него достатъчно внимание Blush
В четвъртък ходих за болничния. Днес си го взех. Не са ми дали нищо друго като документи. Викат ме на 4-ти,т.е вече през 2 седмици. Помня предния път доктора си ми даде направлението след като влязох в деветия. От изследванията си имах копие Whistling

# 409
Danny_cat много хубаво,че сме при една докторка.Аз обаче незнам ще може ли да присъства на  раждането.Искат ми планова дата 1 седмица по-рано и точно тогава тя е отпуска.Разбира се е божа работа ще стигна ли до тази дата.Живот и здраве надявам се всичко да се нареди.
Купихме вече леглото , но още нямам матрак.Някой може ли да препоръча?Необходима ли е възглавница и каква трябва да е?
Все още нямам педиатър,а времето напредва.Някой може ли да препоръча в район Дианабад,Студентски град,Младост,Мусагеница?
Лек следобед на всички и късмет!

# 410
pepilota 123 при Тони и Елица ли си на курс Laughing
Предната бременност имах топка и сядах от време на време на нея. Сега карах мъжа ми да ми я намери, но кой знае къде я е наврял. Иначе да хубаво ми беше на гърба от седенето на нея, но пък малкия нещо не харесваше тази поза и все се запъваше върху мехура ми седнех ли да се друскам Laughing
Преди малко си взех поръчаните дрешки от Англия. Много съм доволна. Сладурски са, а материите са страхотни Heart Eyes
Тези дни, ако нещо не ми попречи мисля да изпера и изгладя каквото имам като дрехи и пелени(а то хич не е малко), за да са готови. Другата седмица като оставим пак баткото вкъщи и съвсем няма да ми е до това. Все имам чувството, че няма да ми стигне времето да подготвя всичко, макар че си има месец и половина до термин  Shocked Може би, защото баткото се роди 2 седмици по-рано,знам ли newsm78
Галенце и ние сме на тази вълна. Щял да я гушка, да и дава вода и да я храни. А да и ще и даде една от неговите коли, ама само една  hahaha Обяснявах му няколко пъти,че бебка ще яде само мляко и сега го повтаря като папагал милия. Надявам се ревността да не е голяма и да успявам да му обръщам и на него достатъчно внимание Blush
В четвъртък ходих за болничния. Днес си го взех. Не са ми дали нищо друго като документи. Викат ме на 4-ти,т.е вече през 2 седмици. Помня предния път доктора си ми даде направлението след като влязох в деветия. От изследванията си имах копие Whistling
Да, много съм доволна от чутото и показаното в курса, не съжелявам че се записах и сега се чудя за тази топка, ММ мисли че е поредната ми измишлютина.

# 411
  • до едно тепе
Ами аз ти казах. Моята не я ползвах много предния път. Сега още в началото си я потърсих, обаче мъжо като барне нещо и често изчезва безследно  Laughing
Иначе курса е много добър определено. Аз мисля, че на мен специално много ми помогнаха за раждането. Хубаво е и мъжа ти да идва, ако може. Особено на упражнението за къпане на бебето- в нашия курс беше голяма забава hahaha

# 412
И на мен не ми дадоха документите, питах за това, дават ги около 2 седмици преди термин. Поне моят АГ така прави. Викат ме сега на 2 седмици. Какво ще рече ускорен растеж? Изведнъж е ускорило степента си на нарастване ли? Или принципно си върви по-голямо?

Да, върви според нея 2 седмици по-голям, а според доктора, които ще ме изражда си е в норма.
Аз исках вече да приключвам с ЖК по ЗК, но явно няма да стане #2gunfire
Където ще раждам пак плащам и по ЗК пак  #2gunfire

Мен вече щяла да ме вика всяка седмица. Аз не съм в девети месец Thinking Но следващия път си искам настоятелно документите.

Моята кака не проявява никакъв интерес към беб.

# 413
Здравейте, момичета!
Сладурка, прекрасни сте!
Кристалин, честит нов дом! Само с любов и смях да го изпълните!
Бърз отчет от мен. Официално съм в 45 дн. болничен, само дето си забравих картона, та утре пак ще ходя! Всичко ми е наред, +2 кг. , бебчо е 2.200. Споделих с док, че ме боли корема при мърдането му, а той с усмивка каза, че бебчо бил темпераментен. И аз вече ще ходя на 2 седмици! При нас в Търговище е мнооого горещо, едва дишам.

# 414
Ni4onka, при кой доктор си ? Питам, защото и аз съм от Търговище Simple Smile

# 415
Ni4onka, при кой доктор си ? Питам, защото и аз съм от Търговище Simple Smile
Марио Георгиев - от години ходя при него и дори имах щастието да ме изражда предния път  Wink

# 416
Единственият гинеколог, при който съм ходила в Търговище Simple Smile От тринадесетгодишна само той ме е преглеждал и никога не съм имала желание да ходя при друг, много добър професионалист. Дано имаш късмет и този път с него  Peace

# 417
Здравейте, мами! Реших на финалната права да се присъединя към вас, надявам се да ме приемете   bouquet . Малко за мен - от София съм,на 27год с термин 17.07 и очакваме принцеска. Първа бременност ми е и всичко ми е ново и интересно, тези дни почнах да осъзнавам, че малко остана и като че ли лека паника се прокрадва  #Crazy ноо важното е да се появят здрави и пухкави бебчета накрая, вярвам че с всичко друго ще се справим.  bowuu

# 418
Момичета бих желала да се присъединя към FB групата-ако ме приемете разбира се.
Знам че преди време коментирахте как става това но аз не помня а сега не откривам точно страничката с тази дискусия.

# 419
Брутру!
Най-накрая спахме в новия апартамент  Party Тия дни малко ще поизчезна с писането, че нямам нет (само на телефона), а и имам още 2 стаи да изнасям от стария и да си нареждам новия. Снощи си легнахме с ММ и не можахме да запспим до 2 и кусур от вълнение Joy Отивам да врьтна една пералня и да сефтосам сушилнята, хоуп, че тъкмо с това време нищо няма да изсъхне навън.
Честит нов дом, само хубави емоции да имате в него  Heart Eyes Heart Eyes
Сигурно и ние когато се нанесем в нашия няма да успеем да заспим 1вата нощ още не мога даже да повярвам че някога ще дойде този ден Simple Smile
Elle P добре дошла
Сънищата... аз сънувах че моя док е починал малко преди термин и 1ва аз го разбирам беше много гадно събудих се адски рано и не исках да заспя повече!!!  #Crazy #Crazy Болен мозък! Simple Smile
Понякога през нощта забравям че съм бременна когато стана за WC и ставам бързо и с отскок, дали мога да си навредя или на бебока?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт