Отговори
# 390
  • Варна, кв. Аспарухово
Добро утро  newsm53
Кристалин честито, приятно и бързо нареждане newsm75
Силвето Димитрова и аз имах големи болки в таза. ММ ми се смееше, а аз едвам дишах като трябва нещо да сменя позицията за сън или да стана/седна. В крайна сметка на консултацията АГ ми каза, че това е нормално особено при първа бременност много да боли. Освен това ако си бил и по активен в спортно отношение също. При мен за около седмица беше и сега нямам проблем.

# 391
Здравейте, искам да попитам какво се случва с групата във фейсбук, изведнъж изчезна и ни помен от нея. Прекрасен ден от мен, макар и мрачен Simple Smile
Здравейте, какво имате предвид с "изчезна и ни помен от нея"? Групата във фейсбук е затворена група по принцип, не веднъж сме писали за условията и правилата на участие в групата.

# 392
Кристалин, браво на вас! Познато вълнение ...   love001  И да не се преуморяваш!
Силвето Димитрова, честито за кумуването  newsm44 Пожелавам ти пъпната връв на бебо да се намести правилно  newsm17

# 393
Здравейте, искам да попитам какво се случва с групата във фейсбук, изведнъж изчезна и ни помен от нея. Прекрасен ден от мен, макар и мрачен Simple Smile
Здравейте, какво имате предвид с "изчезна и ни помен от нея"? Групата във фейсбук е затворена група по принцип, не веднъж сме писали за условията и правилата на участие в групата.

Имам предвид, че от няколко дни не я виждам. Има ли някаква причина да съм изтрита, или да търся проблемът в моя фейсбук?

# 394

Имам предвид, че от няколко дни не я виждам. Има ли някаква причина да съм изтрита, или да търся проблемът в моя фейсбук?
Ако сте била активен член - няма причина. При липса на активност около два месеца е достатъчно условие за изтриване. Виждам, че сте и с нов профил в бг-мама и не мога да отговоря по конкретно. В групата всеки си е с личният профил, обсъждат се много персонални подробности, скоро ще качваме снимки на дечица, не е възможно да се толерират само наблюдатели в такъв тип група. За да не спамим тук ако има нещо неясно след поста ми, моля, пишете на ЛС. Хубав ден!

# 395
Кристалин,честито нанансяне!

Разкритието,според мен не се усеща,а се усеща натиска на бебето върху срманата кост. Аз допреди седмица бях така,сега сякаш не я усещам точно тъй,просто се е качила нагоре и евентуално ще ми излезе през гърлото,защото пък сега много ме задушава и задъхва.

Аз досега се излежавах и поспах малко де,не всички нощи са ми бели. Каката до мене спа и ме гушка и още спи Crazy Леле,тъъъъкмо свикнах на този хубав режим,ми след съвсем малко как ще се настройвам на будене през 2-3 часа и много ранно ставане? На мен много ми се отразява,ако не съм се наспала,и външно изглеждам зле с петна и сенки под очите,а колко съм отнесенаааа.

# 396
Здравейте  Hug днес май цял ден ще вали  Sad

Кристалин честито пренасяне нека новия ви дом да е изпълнен само с хубави емоции а най хубавото предстои и то е бебешкия плач и смях в него.   bouquet

Аз сънувах много страннен сън. Бебка много ме поритваше снощи и може би това да е причината. Сънувах че и пипам крачето през корема и пръсчетата на крачето. Беше много малко и мекичко. Едно такова пухкаво. След като се събудих осъзнах че няма как да се е случило но ми беше много хубаво. baby_neutral

# 397
  • София
Взех решение най-накрая за раждането - в Майчин дом, без избор на екип и без ММ, ако има възможност за настаняване в двойна стая на 12 ет. и упойка ако ми се прииска  Whistling.

Мария Тереса Благодаря за информацията за запис на тоновете   bouquet  от тази седмица смятам да започна следенето.

Все едно чета себе си! Heart Eyes

Благодаря Ви мами!  bouquet

Добро утро и от мен с кафенце!  food010 kaffeetrmker_2 Coffee

Ние с моя мъж сме решили днес да реанимираме, защото и на двамата ни излезе много на нагорно тези два дни. Вече започнахме ремонта и с едната стая сме готови. Rolling Eyes

ММ със сигурност няма да присъства на раждането. Wink

За самото раждане - и аз съм чувала, че е възможно да се натисне корема, за да излезе по - лесно бебето и за торбата с пясък след това. Simple Smile

Успях да прочета " Азбука на кърменето " - много ми хареса и според мен е лесно разбираема. Heart Eyes

# 398
Аз сънувах много страннен сън. Бебка много ме поритваше снощи и може би това да е причината. Сънувах че и пипам крачето през корема и пръсчетата на крачето. Беше много малко и мекичко. Едно такова пухкаво. След като се събудих осъзнах че няма как да се е случило но ми беше много хубаво. baby_neutral
Стефи, аз пък сънувах, че му се виждат ръчичките през корема и аз я пипам едната и той ме стисна с малките си пръстчета Simple Smile Наистина е много хубаво усещането после.

# 399
Здравейте момичета, да дам и аз отчет, нашия ремонт и той е към края си newsm44 newsm68, при добри прогнози влизаме от 1 ви юни.  bigdance2 Относно раждането, ММ каза, че иска да е с мен, за да съм се държала по- мъжки и да не пострада някой, макар че с болки като съм ще съм супер беззащитна, а и в негово присъствие наистина се държа по- мъжки.
Това за натиска на корема при раждане и " изгонване на бебето", има някакво мед. наименование и често пъти спасява животи, не го приемам като нещо, което да ме притесни, а и аз съм си якичка колко да ме натиснат  Joy.
Мисля да започна с покупките от 10 ти юни, защото още няма къде да ги складирам, намерила съм няколко магазина с прилични цени и ще ги щурмувам скоро, вече нямам търпение, иначе до тук имаме шишета Авент от промоция, електрически стерилизатор( подарък 2 ра употреба на Авент), корито за къпане, бебешка количка Simple Smile това е.
Раждането ще ми е без екип и конкретни записвания, надявам се да е  естествено и без усложнения, ако е секцио пък съм спокойна че поне упойката е пълна в тази болница и няма да имам излишен стрес.
Момичета искам да попитам някоя от вас ползва ли топка за раждане, на курса, който ходя ни агитират, че пазела гърба и др и е хубаво да се седи на нея а не на стол? Вие на какво мнение сте?

# 400

Стефи и аз на скоро сънувах, че дърпам крачето на бебо през корема. Много яко чувство  Laughing

# 401
Добро утро коремчета. Ходих да си взимам изследванията преди малко и видях, че за пръв път са ми пускали СУЕ, та въпроса ми е вашето колко е, че моето е 23 и ми е странно пък и не знам дали е нормално...  newsm78

# 402
Аз пък като гледам хич нямам резултати за СУЕ. Май не е важно в нашия случай? Знам, че е важно да нямаме протеин в урината и хемоглобинът да не е твърде нисък заради кръвозагубата пи раждането. За другото...
Ох, малко почвам да се притеснявам, че времето почти дойде за раждане... Не помага особено фактът, че коремът ми сега е толкова голям като миналия път, ама в края на девети месец, а аз съм в средата на 8ми сега... Та всички повтарят в хор, а скоро ще раждаш... Все си мисля, че не съм готова...
Отделно, че дъщеря ми от сега си прави планове как щяла да се грижи за бебето, да го люшка, храни.... Тя е на почти 4. Като се ядоса, си хвърля играчките, включително ако са кукли или бебета.  ooooh!  Възнамерявам да инвестирам в хубава и имитираща истинска бебешка количка за кукли и аксесоари, за да остави на мира истинското бебе. Дано отвлека вниманието от истинската атракция, хаха. Че иначе не знам. И дано опазя от самоонициирано от нея захранване с нейната храна.

# 403
  • София
Здравейте и от мен,станала съм супер рано днес,но уж се наспах,а сега вече едва гледам.
Кристалин честито нанасяне, само хубави спомени да трупате и много детски смях в скоро време Simple Smile
Аз също си имам болки в таза и между краката ,постоянни и май вече им свикнах,пия си но-шпа и магнезии и така. Разкритие и аз не съм усетила кога получих ,нито кога пък стана 10 санта и акушерката ми вика готово почваме на да се напъваме вече и аз Shocked
Днес пак ми е едно смотано ,коремчето пак ми се стяга,имам си точно Бракстън-Хикс контракции ,стяга се и след малко се отпуска после пак но без болки,не знам вече,а имам още месец и половина до термина,от утре излизам в 45 дневния,а днес като звъннах да си запиша час ми казаха че моя док ще е на работа чак на 01. 06 Crossing Arms,малко се ядосах защото тоой ми каза да дойда на 28 ми ,а днес ново двайсет,но каквото такова,надявам се малкия да е ок и да е пораснал за тези 2 седмици и да навакса изоставането с няколко дни.
За сънща гледам говорите и аз сънувам ,ама все кошмарни,пак са свързани с бременността ,но не са хубави  Cry,
sladurka и аз това сега се замислям как пак ще трябва да ставам през нощта по ен на брой пъти и че по спомени със сина ми бях като пребито куче поне първия месец два,надявам се сега да съм мааалко по-добре все пак няма да ми е прекалено отдавана предното раждане ,но се моля бебче 2 да е по- послушно и да спинка малко повече от батко си,както и за по леко минаване на периода с коликите че ooooh!

# 404
кристалин....честито нанясане и много положителни емоции в новия дом с бебенце Wink

До мамите със сънищата ..и аз като вас санувам че бебчо се опитва да се намести към средата на корема ми и аз го издърпвам за ръчичката....сабудих се и установих че това е невъзможно но ми беше много хубаво;-)

Да се похваля и аз...вече си имаме легалце,количка,дешки и някой от нещата за болницата са готови newsm44 newsm68
Едно ми е такова превъзбудено а има още доста време....

Общи условия

Активация на акаунт