Отговори
# 435
Хоуп много неприятно е това с ТМ надявам се да е просто инцидентно, а не нещо по сериозно.  

Wow все пак е имало турнадо как е мамата която живее там? В Индия 50 градуса  #Crazy а ние се оплакваме от жеги.

Бабите много акъл обичат да дават. Къде полезни къде не. Ние се захранихме края на 4м началото на 5. Нашата ЛЛ ни казваше по рано , но аз не я слушах и я лъжех че ядем ппюрета от по малки. Смятам за на пълно излишно бебчетата да имат колики и да им тормозим коремчетата със сокове от 2м.

# 436
  • София
Добро утро и от мен с кафе!  food010 kaffeetrmker_2 Coffee

Днес след обяд гинеколожката ме вика на преглед след преживяванията в петък. Дано всичко е наред! newsm17 А в четвъртък сме на третата фетална морфология и ще направим и записа на тонове. Simple Smile

Хоуп, толкова ми е познато, но не се притеснявай - всичко ще се оправи! newsm10

Кой издава 45 - дневния болничен лист - ЛКК или направо доки? newsm12

# 437

От ЖК се издава заедно с някаква друга карта в която са попълнени изследванията от бременността  Simple Smile

# 438
  • София

От ЖК се издава заедно с някаква друга карта в която са попълнени изследванията от бременността  Simple Smile

Става въпрос явно за обменната карта, но нямах представа кой издава болничния лист!  Rolling EyesБлагодаря ти Теди!  bouquet

# 439
Силве, разкритието не се усеща. Разширението на таза усещаш. За съжаление и след раждането боли, защото се прибира.

Кристалин, честито! Много е хубаво като се нанесеш Laughing . Лошо, че точно сега ще трябва да оправяш всичкия багаж, вместо да си почиваш, но това се забравя Mr. Green .

Бо-Бо, на мен ми дадоха всичко. Направления - 2 бр. не знам за какво са ми, първите изследвания и обменна карта. Само ми каза като ходя на консултация да си нося обменната карта, за да попълва резултати от кръвно, тегло и размери на бебето.

Наденцето
, не ти трябва възглавничка съвсем в началото. Само една пелена или калъфка постилай под главичката, ако повърне да смениш само пелената, а не целия чаршаф. После препоръките са различни. Аз мисля след 6-ия месец да слагам. Имам от баткото една на Бертони от мемори пяна, към 5 см висока.

Слънчогледче, не можеш да навредиш на бебока, според мен. Можеш временно стягане на корема да получиш и евентуално да се изпуснеш малко.

Надка, а бой?! Никакви паник атаки! Всичко ще е наред и с теб, и с бебето! Недей да четеш за някакви си неща. Всичко в живота е изпълнено с риск! Но не можеш да избягаш от всяка опасност. Мисли си само хубави неща, чети само положителни истории. Преждевременни раждания има и в 20 седмица.
 Hug Hug Hug
За пътуването - ние наскоро ходихме на два пъти извън София. Единия път даже аз карах, минах сигурно към 200 км за един ден Laughing . Наистина ми дойде добре.

Или., като стана баткото на 7 месеца ми казаха, че имали големи съмнения, че това беше ще оцелее, защото освен, че не давах сокчета и пюрета, не давах и вода Joy Joy .

Тедито, парирай овреме, защото после става късно. Говори с бабите, а ако не разбират с думи прилагай по-сериозни мерки. Особено ако живеете заедно. Много излишни нерви ще си спестиш и по-добре сега, отколкото после Peace .

Хоуп, дано всичко се оправи при мъжа ти. Не е приятно, но не се обвинявай.

Мария Тереса, после на отчет! Чакаме хубави новини Hug

Еlle P, balenciaga добре дошли Hug . Леко до финал и накрая по един красив вързоп Heart Eyes Heart Eyes .

Момичета, като говорите за това ставане през нощта ми се изправят косите Laughing . Моят бебчо беше толкова кротно бебенце. А и по него време не спях особено много и си лягах чак след кърмене в 12, после ММ ме будеше към 3-4 да го накърмя и пак спяхме. Не съм разнасяла бебе на ръце, не съм успокоявала, спеше си по цели нощи и само за ядене се будеше. Направо не знам ако ми се падне някое ревливо #Crazy #Crazy .

Честито на всички с покупките и късмет на тези, на които им предстоят. На мен ми останаха съвсем мъничко неща.

Вчера цяяяял ден бяхме по задачки и чак сега седнах да ви изчета Laughing . Личи си, нали Hug Hug

Прекрасна седмица, момичета Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 440
  • Варна, кв. Аспарухово
Мария Тереса - 45 дневния болничен се подписва само от лекаря, който те следи и толкова Simple Smile иначе моя го написаха акушерките даже се чудеха дали и те да не го подпишат ама решиха да спазят протокола  Grinning

# 441
Здравейте и от мен в нов дом,вчера се нанесохме най-после.Още всичко е нагоре с краката,но ще оправям лека полека  Simple Smile
Днес имам рожден ден и исках да почерпя виртуално

Но незнам как да кача картинка  Embarassed

# 442
Момичета, чували ли сте мнения за доц. Красимир Янев - уролог? Моля ви, ако имате опит,  дайте съвет за хранителна диета или нещо каквото трябва да се спазва при бъбречна криза.
ММ ходи 2 пъти тази нощ в Пирогов. Дежурния лекар му беше казал, че ако дойде трети път го хоспитализира. Искахме втория път да ходи в спешното във ВМА, звънях, но от там ми казаха, че нямат дежурен уролог в спешното. Днес искаме да отиде на преглед при някой лекар, но сме в чудене при кого ... Дежурният лекар от Пирогов му е изписал 2 вида билкови хапчета и обезболяващи. Не знам, но не ми се струва надеждна терапия. Болката вече не е толкова остра в следствие на двете инжекции, но е постоянна.

# 443
Здравейте и от мен в нов дом,вчера се нанесохме най-после.Още всичко е нагоре с краката,но ще оправям лека полека  Simple Smile
Днес имам рожден ден и исках да почерпя виртуално

Но незнам как да кача картинка  Embarassed

Добре дошла!
Честит празник, лека бременност и едно здраво и щастливо бебче ти желая на финал.
С подреждането не си давай много зор, мен ме чака същото другата седмица, нанасяне и чистене, казала съм си да не си давам зор и с много почивки да свърша със заданието, успех и на теб! Нова къща нов късмет! Laughing

# 444
  • Варна, кв. Аспарухово
Hope за лекар в момента не мога да дам препоръка, че братовчед ми е на работа, а той имаше такива проблеми. От него знам, че трябва да се лежи и да се пият много течности натурални сокове, вода само да не е газирано и по-лека храна, която да не дразни. Бързо да му минава, че лечение май си няма освен болкоуспокояващи.
Сибил честита нова къща само хубави моменти в нея Simple Smile и ЧРД. Весел и усмихнат ден!

# 445
Хоуп, нямам никаква информация за лекарите. Дано се оправят нещата бързо!

# 446
Привет, момичета! Благодаря за топлото посрещане   Hug  bouquet

Sibil, честит празник! Много здраве и любов ти пожелавам и сладък и пухкав финал през юли!  Heart Eyes

Норе, бързо да се оправя ТМ  Praynig само положителни мисли!

Nadka, уикенда пътувахме с ММ на 230км в едната посока и обратно - стига да се чувстваш добре, няма проблем. Ест сега в жегите е малко по-изморително и няколко пъти спирахме за 00, но това си е нормално, а пък при теб разстоянието е малко  Peace

Днес съм в много добро настроение - най-накрая избрахме и поръчахме количка, казаха ми и че легалцето ще получим в петък и съм доволна, че по-големите покупки са кажи речи готови  bowuu че се бях шашнала допреди седмица, че нямаме нищо, а време не остана  #Crazy
Прекрасен слънчев ден на всички мами!  Heart Eyes

# 447
Ел, най-лошото е, че имайки количка и легло всъщност нямате нищо Joy . И аз почти до края на 7-ия месец имах само това и един ден като седнах и си дадох сметка колко неща всъщност трябва да купя #Crazy много бързо се стегнах и започнах да пазарувам. И сега имаме вече почти всичко... Но поне още 200 лв. ще заминат Crazy .

Трябва да започна да пера, но другата седмица влизам в 9-ия тогава ще го направя. Не искам да прашасват нещата. По-големият ми проблем са количката и леглото. Вкъщи ще ми пречат, а изпера ли ги няма къде да ги сложа, за да не ми пречат, докато се роди бебка.
Искам да оставя таткото да се напразнува за трите дни, докато сме в болница и не искам да му оставям никакви задачки.

# 448
Хоуп, съжалявам за ТМ Sad Знам само за преварена бира, ама как и по колко...? И не ви трябва уролог, а неФролог. Преди няколко години ходих при един в ДКЦто на Дианабад, но нямам спомен за име или колко е бил добър. Потърси из гугъл, че през телефона ми е трудно.

Благодаря на всички за пожеланията  Hug

# 449
  • София
Хоуп, гледаха ли ТМ на ехограф? Ако са го гледали и камъка не запушва пикочните пътища става и само с ношпа и спазмалгон+ аналгин. Но ако не са го гледали задължително е да се направи, защото ако има запушване тогава си е нужна урологична манипулация. Може да идеш в спешното на Токуда, там ше му направят ехо и ще го насочат нататък  Peace

Общи условия

Активация на акаунт