Горещо лято бърза и напира, бременните от ИБ тука се събират-тема 26

• 44 166
  • 602
  •   1
Отговори
# 495
  • В къщурката на хълма на феите
Сандре разни завистливи комшийки дето главите им все в хладилника наврени, ама все пък и на диета са, като почнах да отслабвам, постоянно ме питаха от какво съм болна, после беше - ууу ти пък като отслабна така погрозня, сега репликите са от сорта, ти май нищо не си качила тоя път, задника ти изглежда същия .. в интерес на истината и добронамерените ми приятели отбелязват, че корема ми стърчи старателно напред този път, за разлика от предния, когато растях настрани, ама и килограмите ми бяха 10-12 повече от сега ..

# 496
Оф тва с килцата...тъкмо един колега,който напусна в началото на годината (бях 57кг) и като ме видя извика "ама госпожа,ще махаш подлакътниците скоро да се сбираш на стола!" а сега съм 65кг... От както съм бременна не съм качила нищо,но ми се промени вида - корем хвърчи,цици се леят....
Миналата бременност от 58кг финиширах в 35г.с. на 86кг! Дано не е пак така...

# 497
  • shumen
Сандре,и аз съм от твоята партия.При мен обаче проблема е,че 3 години от как съм родила съм свалила 4-5 кила и от 108 когато влязаох да раждам,сега съм 104.

# 498
Момичета, Сигридов води ли ЖК или само ФМ прави? Винаги ли се виси по 2 часа пред кабинета му, независимо от записания час?

# 499
  • София
Фокси, какво имаш предвид под ЖК?
То при него всеки преглед си е ФМ. Ако решиш да те следи, той ще ти казва кога точно да ходиш. Но истинска ЖК не води. Не дава направления и не мери кръвно и кила.
И да, чака се. Може и повече от два часа. А сега, след като даваха за него и предаване по ТВ, часове се записват чак за след месец. Голяма лудница е.

# 500
Весе - Ясно Thinking Ще обмисля нещата, много ми се иска да му стана пациентка, ама това чакане... ooooh!

# 501
  • В къщурката на хълма на феите
Фокси как е сливката, спогаждате ли се? Mr. Green Mr. Green

# 502
Меци -  Hug много сме добре. Според Сигридов и Калчев ще имам сливчо,  Чучумишев вчера не беше сигурен и си остави едни 20% за момиче. Станал е 6 см и вчера го огледахме доста добре. Вече имам леко коремче и не ми е комфортно като си закопчая дънките hahaha

Днес ще ходя на коментар за изследванията на БХС, кръв и други при Сигридов.
От една страна хем ми е странен, хем наистина виждам, че е доста компетентен, но на моменти ме стряска и обмислям дали той да ме следи. От друга страна чакането ме убива и  не знам дали ще издържа всеки месец по 2-3 часа да вися пред кабинета му ooooh!

Емка добре ли е вече? Бабата нали все още е у вас?

# 503
Фокси, аз съм на ЖК при Райна Ковачева, а през 2-3 седмици съм при Сигридов на ФМ. Винаги съм чакала... имаше един път, в който бях с първи записан час (в 9.00 часа), но той се появи към 11.30 часа... сигурно е имал причина за забавянето, но мислъта ми е, че когато и да си запишеш час, все се чака. Вчера минах след работа да му покажа резултатите от желязото (може би съм отишла към 17.30 часа) и пред мен имаше 2-3 жени, последната от които беше записана за 15.30 часа...

# 504
Според мен се следи при лекар, който евентуално ще те изражда, а Сигридов, щом сте се харесали, можеш да го ползваш за консултации при проблем.

# 505
  • София
Диди, погледна ги, нали? Понеже и на мен ми предстои да ходя с изследвания ама нали го натовариха много и викам да не ме върнат.
Фокси, имаш вариант да те следи той и после да те насочи за раждане към някой. Ако нямаше да раждам в Шейново, аз така щях да постъпя.

# 506
Весе, видя ги, коментирахме ги, разбрахме се да ги следя всеки месец... но аз изчаках всички да минат пред мен, че много се бяха изнервили жените и не исках да ги пререждам...

# 507
момичета, благодаря ви....

Весе - да, най-вероятно така ще стане. Днес следобяд като се видим ще кометираме Peace

# 508
Здравейте, записвам се в темата. След един мисед Декември, 2014г. сега съм бременна и очаквам Януари, 2016г. моето първо детенце  Heart Eyes Желая на всички спокойна бременност и леко раждане  bouquet

# 509
  • shumen
Жени,добре дошла.Лека и безпроблемна до края.

Общи условия

Активация на акаунт