Горещо лято бърза и напира, бременните от ИБ тука се събират-тема 26

• 44 165
  • 602
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Жени, добре дошла!
Фокси, Сигридов не бърка!  Peace

# 511
  • Велико Търново
Жени, добре дошла! Нека този път всичко да е наред и януари да се гушкате със съкровището  Hug

# 512
Мерси, момичета   bouquet

# 513
  • София
Жени, добре дошла тук!  Hug

# 514
Жени добре дошла Simple Smile

Ами точно както си мислех стана, нищо не са си изчислили нои и сега ме карат да връщам някакви пари, туко що ми се обади майка да ми обяснява, че пристигнало при нея! 

# 515
  • до едно тепе
Темата съвсем затихна.
Карам по списък. Честити бебета на nikols89, Рокси и Сандра Живи и здрави, умерено палави и с голям късмет да са.
Моля останалите момичета да пишат какво се случва с тях  Wink
Добавям Jeny_D в списъка с термин януари.
Йоана теб да те добавям ли Whistling
Яже на теб кога ти е термина. Март ли  Thinking

Последна редакция: нд, 04 окт 2015, 00:02 от pospalancho

# 516
  • Велико Търново
Да, Поспаланче, март е.  Hug

# 517
  • София
Честити бебчета на родилите мами и от мен. Да са здравички, без колики и късметлии!
При мен нещата са ок засега. Датата за секциото ще уточним на 15 октомври. Онзи ден беба беше около 2800, върви си в норма. Няма да бързаме да я вадим.
Ще ходя вече всяка седмица на тонове. Около нас май е това.

# 518
  • до едно тепе
Яже и теб те добавих в списъка Grinning
Весе браво на бебка.  Hug

# 519
  • София
При мен за момента всичко е наред, тоновете са добри, бебо върви малко дребен, и нещо объркахме килограмите на ЖК. Първо беше 1960 през август, след това изведнъж стана 1800. А сега на последната консултация преди 2 седмици беше 2 400. Та според док апарата нещо се бил бъгнал. И нещо им нямам вяра напоследък на машините. Младежът е доста активен и си прави проби колко може да опъне кожата на корема на мама. Mr. Green
Видях се с доктора, на който се спрях да ме изражда, даже вчера ходих на тонове при него, човекът каза, че всичко е наред за момента и ще се видим по-следващата седмици. Нямам контракции, освен  тези фалшивите и то от време на време. Решила съм да раждам естествено, като за момента няма други индикации. Доволна съм, че доктора се съгласи на всички ми претенции, явно е търпелив човека. Mr. Green

# 520
Мдаааа, темата наистина замря доста...

Весе
- много се радвам да те "видя" и че всичко е наред с теб и дребосъка

Яже - с теб ще сме си заедно  Hug

Поспалане - и аз за протокола - термин 30.03.2016, засега сини гащи, надявам се да си останат такива  Whistling

Сандрето и Рокси са родили?

# 521
  • В сърцето на любимия човек
Фокси - изоставаш с информацията  Laughing
Рокси вече гушка малкия мъж Тео вкъщи, а Сандрето снощи е родила Адриан  Hug

# 522
  • София
То как да не изостане, като никой не пише? Mr. Green
И Диамантчето стана мама на Андрей на 24.09.15г. Heart Eyes

# 523
  • София
Мен ме шашнаха онзи ден с тоновете първо. Изкараха беба с пулс над 180. После се оказа, че три мами след мен бяха така. Дали от апарата или просто е бил нялакъв такъв момент, не се разбра. После повторихме записа - беше идеален. В петък пак правих за всеки случай.
Не знам защо, но ми се струва, че ще имам някаква изненада. Имам някакви болки и стягания тук-там. Някакви нетипични, които не съм усещала досега.

# 524
  • Сливен
Благодаря за пожеланията  Hug
Да взема да си метна разказа и тук :
Още на 23-ти вечерта си легнах с болезнени контракции през 6 мин. Но като се събудих нямаше нищо. От робота ме разходиха до там излишно и когато си прибрах към 3ч. следобед взех пак да усещам болезнени контракции, но изцяло поносими. Написахме с баткото домашните, после взехме Ивайла от градината и до 8ч. навън. После вечеряхме, а бе обичайните неща. Към 23.30ч. вече станаха по-болезнени, но търпими. Изкъпах се и си легнах, обаче усетих че този път няма да ми мине и станах, пак се къпах, гримирах се между контракциите и звъннах на майка ми, че ММ ще я вземе да гледа децата. И така в 1.30  влязох в родилното отделение с все още поносими болки. И лекарят и акушерката си помислиха, че има още време и с дрехите легнах за запис на тоновете - ей тогава започнаха сериозните болки. Докторът провери за разкритие - 8см. , дадох набързо урина, облякох нощницата, спука ми мехура и на бегом в родилна зала. Между две контракции ми взеха кръв и сложиха абоката и след 5 минути бях родила. Така само след 50 минути от влизането ми в болницата родих - в 2.20ч. на 25.09. Като за трето раждане ме боля доста, но обяснението е , че стана много бързо. Родих без системи и инжекции и без нито един шев.
Това е  Simple Smile
Сандрето и тя е родила бързо.
Засега Тео е супер спокоен, спи на адските крясъци на кака си Ивайла.
Хубав ден  Hug

Общи условия

Активация на акаунт