Съпруги на военнослужещи - 12

• 54 677
  • 738
  •   1
Отговори
# 180

На мен все още ми е смешно, след 2деца, като започнат да се обясняват майките как на година и половина казвало изречения. Simple Smile и да си броят думичките, които знаят....и да не забравяме и английския. Simple Smile

Laughing Laughing
В тази връзка, наскоро прочетох във форума, как една бъдеща първокласничка на 4 години чете и пише. Но всички знаем как форумските деца са най....

# 181
  • Пловдив
Честит празник на всички!

# 182

На мен все още ми е смешно, след 2деца, като започнат да се обясняват майките как на година и половина казвало изречения. Simple Smile и да си броят думичките, които знаят....и да не забравяме и английския. Simple Smile

Laughing Laughing
В тази връзка, наскоро прочетох във форума, как една бъдеща първокласничка на 4 години чете и пише. Но всички знаем как форумските деца са най....

О ,ела в първокласната тема да видиш там на една детето чете по една книга на ден...

Макар и в края на деня-честит празник на всички!
Ние днес си получихме свидетелството за 1 клас, прекрасно тържество беше организирано в училище, а после и в класната стая. Браво на времето, че дори и сега е хубаво, въпреки прогнозите за дъжд. Вече и официално ваканцията може да започне...

# 183
ЧЕСТИТ 24 МАЙ! / с малко закъснение  Embarassed /
Добро утро!
За всички по едно

и ви желая

stef87 Честито Свето Кръщение на малкото човече, моето още не сме го кръщавали /баща му не стъпва в църква и манастир и си няма идея още кога и как ще е кръщенето/.
Мили момичета, стиснете по едни  fingerscrossed , лечението на моя мъник се спира в петък и се  Praynig  много щитовидната жлеза да зафункционира нормално /първите изследвания ще са след 1 месец/.
Лек ден на всички и ви желая здраве, здраве, здраве на вас и на близките ви ...

Последна редакция: пн, 25 май 2015, 07:40 от СГГ

# 184
  • Ямбол
Добро утро момичета и от мен!
 Стискам палци СГГ дано всичко се оправи.
Хубав празник е вчерашния, нооо свърши и днес на тръстиката. Моят големия мушмурок му остава и тази седмица и запразнява! В края на тази седмица заминаваме на така чаканата екскурзия към В.
Търново и Дряново, сега имам цел, че да свърши по бързо седмицата. Така решихме да наградим баткото за края на учебната година Simple Smile
А , Фло къде се изгуби наистина....сякаш досега не е отсъствала толкова?!?!

# 185
Здравейте и от мен!
СГГ и от мен стиснати палци! И аз имам проблем с щитовидната жлеза, като бях на 26 год. го открихме след една алергия. Бях овладяла положението дотолкова, че не се налагаше прием на лекарства, но сега се налага пак да ги пия. Даже в събота ще ходя да си правя изследвания и на мен може да стискате палци, че аз съм голяма страхопъзла  Whistling Хем почти всеки месец си правя изследвания и така и не свикнах - все ме е страх и нощта преди това чак не мога да спя от притеснение и като стана на сутринта и като почне да ме присвива корема.... Много съм зле! Трябва да прочета нещо, някакви техники за овладяване на притеснението  newsm78
А вчера съвсем случайно какъв канал открих - ние имаме кабелна, май са 100, 100 и няколко канала, но ние сме си наредили най-гледаните от 1 до 15 и само тях си прецъквам. Но вчера ми беше скучно и ги разглеждах всичките и намерих един канал Deluxe Launge - с релаксираща музика и картини с HD качество, внасящи спокойствие (нещо такова пишеше) - най ми хареса като даваха морско дъно с рибки, наистина успокояващо.
stef87, много добре, че си организирала фотограф - остава спомен за цял живот!
Хубав дъждовен ден от мен!

# 186
  • Пловдив
Добро утро.
СГГ стискаме палци всичко с детенце да е добре.

Seti Beti, къде е този дъжд. При нас във Филибето слънцето пече, облаци не виждам. Може пък хоризонтът ми да е ограничен - един малък прозорец.

Нашият голям зор мина, сега чакаме резултатите. Девойката три дена релаксира. Доволна е от себе си. Ако е вярно това, което ми каза, че е направила, ще има всички шансове за желаното училище. Дано.

Чакам отговор от Военните клубове за картата, ако нещо се запънат с връщането на парите, съм готова да пиша жалба до министъра. Според ММ са направили някаква мошенгия и са му променили датата, като са дали нашата на някой техен човек. Понеже поне три пъти е повторил датата и онази там му я е потвърдила. И на него му се отщя почивка тази година с военните.  Cry

# 187
Добро утро и от мен, мили дами! Започвам с пожелание за успешна нова седмица и само положителни емоции!
Радинка, момичетата са ти дали чудесни съвети за детенцето ти. Присъединявам се към тях. Като всяка майка, и ти искаш най-доброто за детето си и неизменно се притесняваш дали всичко е наред. Това е разбираемо и напълно естествено. Но наистина не прави грешката да сравняваш твоето с другите деца. Всяко си е уникално за себе си. Всичко е наред, успокой се!  Hug
СГГ, изпращам ти цялата си положителна енергия, дано всичко да е наред!
Стеф, честито християнче! Сигурно си много горда, че се е държал геройски малкият мъж! Да ви е жив и здрав!

Laughing Laughing

О ,ела в първокласната тема да видиш там на една детето чете по една книга на ден...

Там сигурно всичките са малки гении  hahaha Аз нямам представа моят мъник как ще смогне да изчете 10 книжки от списъка, и с писането да не изостава, с математиката...Поръчала съм на баба и дядо по 1 час на ден да се отделя за учене, да видим.
Дунди, хич не ти е ограничен кръгозора, слънчево е, но някак....не знам...като пред дъжд-не е ясно небето. Прогнозите са за дъжд. Преди малко говорих с моята приятелка в Банско, там току-що заваля. Твърде е възможно да има нещо такова с картата ви за почивка. Няма да се оставяте, ако се наложи жалба пишете, все някой ще ви обърне внимание. Успех!

# 188
 СГГ имаш моите палчета  Praynig
sad_woman не се притеснявай колкото прочете толкова.
В учебниците има откъси от книги.
Аз чакам списъка след 3 клас , да видим какво ще мъчим, че ако го оставя както днес събуди се в 9 ч. и до 11ч. ,когато се прибрахме освен с таблета нищо не е направил, а всъщност правил е гледал е и телевизия  ooooh! не ми се мисли ако трябва цяло лято да е сам в къщи.

# 189
СГГ , всичко ще бъде наред с твоето детенце, просто не спирай да вярваш в положителния изход на нещата Hug. Колко е голямо?
На Радинка и аз бих казала същото , което са написали момичетата и не се вкарвай излишно  в разни филми, защото единствено ще си причиниш на себе си проблеми.
Днес времето в София е отвратително ,тъкмо спре дъжда и хайде отново. ...

# 190
kativita, по вода ще ви върви!  Simple Smile

# 191
Момичета,благодаря за съветите успокоих се малко,от вчера и на часовника вика так-так.СГГ всичко ще е ок мисли само в положителна насока.Стеф87 честито християнче.Ние малката я кръстихме на 2 месеца бебче и бяхме само най близките и кръстницата и.Браво на всички успели с матурите а на първолачетата усмихнато лято с мн.игри.

# 192
 Hug дано всичко е наред  Praynig .
В петък ще стане на 2г. детето, проблема е открит на възраст 50 дни.
Seti Beti имаш  fingerscrossed от мен, аз също имам проблем с щит. жлеза /аууу ... минали са 12г. от първото изследване на щит. хормони и антитела - Кога са минали тези години?/. Мен също ме е страх, когато ми вземат венозна кръв - една и същи лаборантка ме боде, само на нея имам доверие, а няма да ти пиша малкия как плаче и по колко пъти го бодът докато му вземат кръв /пак се разплаках/. Дано никой не минава по този път  Praynig .
Радинка аз много сравнявах Светли и  Cry Cry Cry - голяма грешка, но вече е минало. След поставяне на диагнозата бях луднала, защото възможностите бяха две -  психическо и физическо изоставане в развитието или нормално развитие, и започна голямото сравняване. Всеки месец влизах в кабинета на еднокринолога с думите: "Видях дете, което е по-малко от Светли с 2 седмици /или 1 месец или 2 месеца/, което се обръща по корем /или се изправя или ходи само самостоятелно или казва някаква думи/. Светли изостава в развитието и Вие не ми казвате истината. В нета пише това, това и това, а той не го прави." И слушах една и съща лекция: "Да, детето има диагноза, но това не значи, че ще има изостане в развитието си. Всяко дете е различно."
Днес е едно нормално дете, което от около 2 месеца използва и изречения от 3 думи.
Не си сравнявай детето, само себе си измъчваш. Ако можех да върна времето назад, колко болка бих си спестила причинена от собствената ми глупост.

# 193
Здравейте, сладурки Simple Smile Радинка, наистина не се притеснявай, аз нямам деца, но около мен е пълно. На моя близка приятелка детенцето също мн късно проговори, но пък за сметка на това сега е като картечница- не спира за ужас на майка си Simple Smile
СГГ, пожелавам всичко да е наред и стискам палци, резултатите да са отлични и детенцето да е добре. След месец, ще чакаме да ни кажеш, че всичко е наред и се сте се отдали на забавления лятото.
Сети Бети, на теб прекрасна, също ще стискам палци, нещата да са се оправили и отново всичко да е овладяно. Винаги когато на човек му предстои нещо такова му се свива под лъжичката, но трябва да мислиш позитивно и всичко ще е наред  Hug Изпращам ти цялата си положителна енергия и чакаме да се похвалиш с добри резултати.
dundi73, детенцето си заслужи почивката, а щом е спокойна значи и резултатите ще са добри. Сега е времето да се отдаде на релакс и игри Simple Smile
Фло, ако те няма до ден два, обявявам тревога и вдигаме армията и полицията да те търсим  Hug Hug Липсваш ни Simple Smile

# 194
  • Пловдив
патенце-то, какъв релакс? Утре, в сряда и четвъртък имат външно оценяване по всички останали предмети.  Mr. Green

Ей, някой извика дъжда тази сутрин.  Laughing И тук взе да се затулва.

Общи условия

Активация на акаунт