Съпруги на военнослужещи - 12

• 54 659
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте, мацки! Благодаря за кафенцето, имам нужда. Втори ден детето не е на училище и още не мога да се напасна към променения график. В резултат на което втори ден почти закъснявам за работа /само почти  Laughing/ Голяма гледка съм, бягаща по улицата  hahaha Ама няма лошо, малко джогинг сутрин никога не е излишен  hahaha
Честито на всички именници, ако има такива сред нас! Бъдете живи и здрави!   bouquet
Дунди, продължаваме да стискаме палци на девойката и да я заливаме с положителна енергия! А на теб-спокойствие и търпение. Повече от това не можеш да направиш.
Стеф, станалото-станало, не се ядосвай излишно. Много по-важна е емоционалната страна на събитието, възможността да се съберете с близките хора и да отпразнувате прекрасния повод.
Сесил, прекрасни са ти дечицата! И мама е много красива!
Опитвам се да се свържа с Агенцията, да проверя дали всичко е наред с факса. Дава непрекъснато заето. Аз и по мейл пратих, но искам да съм сигурна. Докога най-късно трябва да проверя дали са получили платежното, за да не се окаже, че уж съм платила, а резервацията ми не важи?
Това е засега. Хубав и усмихнат ден от мен!
П.П. Посбутахме се с патето. Кога беше сватбата, Пате? Ти си писала по-назад, ама ..... newsm78

# 136
Здравейте!
Честито на празнуващите днес! newsm51

Sesylle страхотни снимки от Рибарица и разбира се невероятни деца!

Относно картите за почивка - днес и ние пуснахме факс и e-mail - да се надяваме че всичко е наред!

Хубав ден на всички!

# 137
Здравейте!
Честито на празнуващите днес! newsm51

Sesylle страхотни снимки от Рибарица и разбира се невероятни деца!

Относно картите за почивка - днес и ние пуснахме факс и e-mail - да се надяваме че всичко е наред!

Хубав ден на всички!

Може ли сметката на Агенцията, и имейла, на който сте пуснали пл.документ. Факс не ми е наличен или е задължително да се пусне и така ?

# 138
Евита, влез на сайта на Агенцията и погледни горе в лентата, има "Контакти". Там има телефони, мейл и всичко, което ти е необходимо.

www.militaryclubs.bg

# 139
evita1717 взех всичко от сайта на ИА "Военни клубове и военно-почивно дело"

e-mail: infoactive@militaryclubs.bg

ТЪРГОВСКА БАНКА „Д” АД ;  BIC : DEMIBGSF, IBAN: BG 88 DEMI 9240 3100 1248 91

факс: 02/ 981 0731

Достатъчно е само по е-mail или по факс!

# 140
  • Ямбол
Фло, моята одисея със зъбите не е свършила. Утре съм уж на финалното затваряне на зъба. Сега не боли вече , дано всичко е ок. Освен всичко утре ще трябва и една друга пломбичка да направя, но в сравнение с този пулпит направо си е песен.
Що се отнася до кръщенето, ще го направя някой ден но както аз си знам, без да робувам на сегашните моди, в смисъл няма да го превръщам в малка сватба. Стеф не знам ти как ще го правиш , но дано всичко мине идеално и да ви остане хубав спомен Simple Smile това е най важното!! Затова го направи както ти го виждаш и искаш.
Момичета, какво ви се очертава за празника 24 май? Едно време си беше голяма тръпка, но сега нещо ми убягва....лошо лошо.. Thinking

# 141
Евита, влез на сайта на Агенцията и погледни горе в лентата, има "Контакти". Там има телефони, мейл и всичко, което ти е необходимо.

www.militaryclubs.bg

evita1717 взех всичко от сайта на ИА "Военни клубове и военно-почивно дело"

e-mail: infoactive@militaryclubs.bg

ТЪРГОВСКА БАНКА „Д” АД ;  BIC : DEMIBGSF, IBAN: BG 88 DEMI 9240 3100 1248 91

факс: 02/ 981 0731

Достатъчно е само по е-mail или по факс!

Много Ви благодаря момичета за бързите отговори !   bouquet

Питането ми за апартаментите извън корпуса  все още е в сила  Crossing Arms /Става въпрос за ВПД Несебър/

# 142
sad_woman, 13 юни Simple Smile

# 143
  • Пловдив
Искам да застрелям някой в Агенцията. Объркали са ни датите. На ММ казали една дата, днес се обадил да види дали всичко е на ред с плащането и ... ами друга била датата. Сега разправии. Не знам дали ще ни върнат парите или ще разрешат да доплатим за друга карта ... Бясна съм.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Тази система с обаждания по телефона, без да получиш нищо черно на бяло, е сбъркана. То накрая може да се окаже, че си искал Созопол, а те да са те запратили в Сарафово. Не съм на себе си. Малко са ми другите нерви, ами сега и това.

# 144
Ох, dundi... ужас... дано се оправите бързо и с по-малко нерви! Аз затова все проверявам по няколко пъти.
И аз ги не навиждам тези кръщенета тип "сватби". Ние сме поканили 15 човека - най-близаките роднини и кръстниците. Наела съм фотограф само за църквата, купих въпросната кутия за дрехи, украсено шишенце за олио, папка за кръщелно и кутийка за косичка. Аз много исках да оставя подаръчета на гостите, не защото скоро е измислено, а защото искам да остане спомен. Направиха ми едни малки пластмасови шишенца с биберони и на тях панделка с името на детето и датата на кръщенето.
Предлагаха ми украсени свещи (18 лв/бр), украса за църквата (100 лв), украси за сапунчета, книга с химикал за пожеланията, балони и др украси за заведението и какво ли още не, но финансите са ми малко, а и не смятам и за нужно.
По-семпло ще бъде, но мисля , че ще се получи добре. Благодаря на всички за пожеланията.

Пате, че тя дошла бе Simple Smile Кога мина това време. Хайде, ще има "Ела се вие, превива"  Hug

До довечера мацки  Hug

# 145
  • Пловдив
 stef87, и аз проверявам, ама то с един телефонен разговор ... ако се запънат, ще вземе документ, че не му разрешават отпуска и така ... направо ми се отщя и море, и почивка.

Аз имам лош спомен е от кръщенето за детето. Постараха се да ми развалят празника и успяха. Ама така е, като оставих друг да урежда църквата. Жалко, че кръщене не може да се прави два пъти.
Дано ти имаш хубав спомен от този свят празник.

# 146
danity_79 за 24 май в Свищов се провежда шествие - нещо подобно на манифестациите, там госпожите и децата от училищата, и градините в града преминават по една улица, и стигат до центъра. Най-отпред вървят мажоретки. На центъра пред общината награждават отличилите се ученици и учители. Има някакво тържество, изнесено от местните клубове за народни танци. Цветя, балони, абе хубаво е, създава празнично настроение, без да е задължително присъствието, както едно време.
dundi73 много кофти ситуация, дано успеете да се оправите.!

# 147
Да ,бе и аз мисля ,че поне  могат след като направиш резервация, да получиш смс с данните за нея. Дунди, месеца ли ти объркаха и защо да доплащаш?
 Иначе -относно балове и кръщенета и аз съм против превръщането им в сватби ,а пък сватби все по - рядко се правят -абе абсурди български. Миналата година когато сина ми завърши ДГ ако знаете какъв бал ,какво чудо имаше .  То тоалети ,то прически ,то коли ,особено девойките ,ама и момчета бая костюмирани. Куверт -18 лв. Но всичко е до това кой как ще го направи. Ние просто се облякохме празнично и толкова.

Догодина ще съм на вълна бал ,матури ,изпити с баткото. Но хвърлям и сега по едно око. Виноги предпочитам да се падне трудно на изпити/матури. Подготвените деца пак ще са с най - високи оценки .

Средношколските лагери-зависи от детето.  На колега сина беше миналата година на такъв във Флагман и е много доволен. Моите деца не биха отишли никога. Чувала съм добри отзиви и за чужбинските.

Мирама, като гледам снимките все едно гледам професионална фотосесия . Браво!

А ние днес завършихме 1 клас , а на 24 май ще си получим и свидетелството на тържество в училище. Така че празникът ни ще е особено специален.
Хубаво нещо е ваканцията. ...

# 148
  • Пловдив
 kativita, нямало свободни карти за Обзор, а там парите са малко. Ако има на друго място в подходящите дати и става врътката със смяна, ще трябва да доплатим. Ако ли не - документ, че не му разрешават отпуска. Объркали са месеца. Ама и на тях не им е лесно - народ пред вратата, звънящи телефони. Сбъркана работа.

срещу нас има ресторант - украси, балони, надписи Сбогом детска градина, здравей първи клас  Laughing
Празници с по двама аниматори и един ди-джей. Чудесия.  Grinning

В Пловдив винаги има шествие на 24 май. За сега съм предвидила утре вечер да отидем на откриването на ремонтираните пеещи фонтани, в събота ще се празнува обявяването на града за Европейска столица на културата 2019, има куп неща по центъра. Ще покриват главната ... предполагам, че ще е интересно.

# 149
  • Ямбол
Да, това със шествието и тук го има ,но като се има впредвид, че реално сега Ямбол няма център, защото целият е заграден и разкопан, в ремонт е и не му се вижда края . На всичкото отгоре ММ е дежурен точно на 24 и се чудя дали и къде да излизам с децата, а ми се иска да усетят празника.
Все ще измисля начин да отбележим 24 май Simple Smile
Дунди, много съжелявам за главоболията Ви, не стига тези матури ами и почивката ви създава ядове, но не се ядосвай за неща които не зависят от теб. Ако не е тази карта сигурна съм че ще измислите нещо .....
Стеф, направете кръщенето и пусни някоя и друга снимка да се порадваме и ние..Simple Smile каквото и да е това си е семеен празник, трябва и ЩЕ мине идеално. А пък сватба ще сподели Патето, нали така Simple Smile
ФЛО, къде се изгуби днес ???? Да не извадиш зъбите на цял град?!? Остави си дупки за попълване и за утре  Hug

Общи условия

Активация на акаунт