Съпруги на военнослужещи - 12

• 54 748
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
Шехина, силно стискам палци всичко с мъжа ти да се оправи!  Praynig Нали състоянието му е лечимо? Кураж, мила!  Hug

# 256
  • Ямбол
Здравейте момичета,
Гледам много сте писали....къде хубаво къде лошо....ще се борим няма как.
Ние вчера се завърнахме от екскурзията която организирах заради детето и съм мноооого доволна  Crazy
Толкова много места видяхме , за пореден път се уверявам колко е красиво тук в БГ.....
Тръгнахме с голямо натроение и надежда за нещо ново и вълнуващо и го получихме. Започнахме от Трявна, после през Дряново и пещера Бачо Киро , манастира, красотата е просто несравнима там. Велико Търново и Царевец ме оставиха без дъх и преносен смисъл и в истинския Simple Smile Още няколко манастира и за финал Хотнишките водопади, страхотно място, омагьосващо и красиво....да не забравя и Капиновски манастир и водопад...и пак красота и обаяние.И вчера се посмяхме в Габрово , после в Етъра и завършихме на ШИПКА отново красота и ГОРДОСТ....
Дойдох си заредена и готова за нови приключения....
И за работа Simple Smile
  bouquet

# 257
Sad_woman, благодаря ти много за куража, мила! Ами какво да ти кажа - принципно е лечимо, но много коварно и хронично заболяване на очите. Така или иначе ще разчитаме на офталмолозите от ВМА и ще се молим, това е... Съжалявам, че внесох такова минорно настроение в темичката и то в празничния ден Sad

# 258
  • София
ШЕХИНА, мило момиче! Какво от туй, че си внесла минорно настроение в темата ни? Аз мисля, че сме тук и заедно не само да се пудрим, да се превъзнасяме, а в трудни моменти да се подкрепяме, да си даваме сили и кураж. Когато на човек му е весело, той си може и сам. Нужно му е рамо и подкрепа, когато му е тежко и трудно. Не съм очаквала, че от толкова непознати момичета, ще получа съчувствие и топлина в труден момент. Дръж се миличка! Когато едно заболяване е открито навреме, шансовете за добър изход са много по-големи! На теб се пада да окуражаваш момчето си. Пази и децата ( не знам колко са големи ). Дано един ден споделиш с нас, че лошото е останало далеч зад вас. Прегръщам те!

# 259
Здравейте!
Честит 1-ви юни на всички малки и големи деца!
Шехина, пожелавам бързо възстановяване и излекуване на съпруга ти!
danity_79, тия многото красоти не ги ли щракна да ни ги покажеш?  Flutter Особено интересно ми стана за  Хотнишките водопади, тъй като не съм ги чувала  newsm78
Flo 51, радвам се, че си на линия  Hug
Общо взето повечето са на линия, булката скоро май не е писала, Сесил с хубавите снимки май и тя не е  Thinking Дано да са заети с хубави емоции  Crazy
Поздрави!

# 260
  • Ямбол
Seti_Beti Хотнишките водопади са до едно село Хотница което е до Търново. Мога да споделя някоя и друга снимка но се чудя от мобилния дали ще мога ?! newsm78 Защото съм на работа и тук на компа нямам Simple Smile

# 261
  • Ямбол
Ми не знам защо но не мога да публикувам тук снимки...защо така момичета?

# 262
  • Пловдив
Ми не знам защо но не мога да публикувам тук снимки...защо така момичета?

От телефона не става.  Peace
Ще трябва да потърпим до довечера.  Simple Smile

# 263
  • Ямбол
Не от телефона, свалих ги от тел на компа и от компа се мъча и не става...??? защо?

# 264
  • Пловдив
Не от телефона, свалих ги от тел на компа и от компа се мъча и не става...??? защо?

първо трябва да качиш снимките в някой сайт за снимки /аз използвам прикачи/ и после се дава линк във форума.
директно няма как да ги качиш. виж на началната страница на форума, там има обяснения как става номерът със снимките.

# 265
  • Ямбол
Мерси Дунди, регистрирах се в този сайт " прикачи" обаче не успявам да кача снимките там, но все ще успея някак си и ще ви споделя и тук ..Simple Smile

# 266
Ето от тук: http://prikachi.com/
То може и без регистрация, отиваш на Choose file, избираш снимката от компютъра и после бутона Качи. Снимката вече трябва да е качена и долу има поле Покажи на приятел с нещо такова: http://prikachi.com/images.php?images/544/8147544I.jpg
Това го копираш и го слагаш тук в темата като ползваш втората иконка на втория ред - Вмъкни изображение и воала  Blush

# 267
  • Разпиляна във въображението
Честит празник на малките сладури! Да са ни живи и здрави! По-малко проблеми, повече радост!

Шехина, бързо възстановяване на половинката!

За водопадите в Хотница научих от едно интервю по бвт. Снимало се е предаване за 50 по-малко известни места в България и една от любимите снимки били точно от там. ММ веднага пробери къде са и вече си имаме едно на ум да отидем до там.

# 268
Честит празник на всички малки, големи и по-големи дечица! Бъдете живи и здрави!
Шехина, желая късмет и бързо оздравяване на мъжа ти! Стискам палци! Ще видиш, че скоро всичко ще се нареди  Hug
Flo, сладурке, радвам се, че си вече сред нас! Горе главата! През последните 10 дни постоянно си мислех за теб и ти пращах положителната си енергия.  Hug Радвам се, че "звучиш" по-ведро. Подготвила съм ти нещо обещано, но другата седмица ще е изненадата  Hug
danity_79 и аз съм обикаляла споменатите от теб места - вълшебни са. Благородно ти завиждам за почивката  Hug

Мацки, да ви попитам, имаше една от вас , която беше завършила Академията, нали така. Колкото и да е странно (дано не ме сметнете за луда) снощи я сънувах (без да я познавам)  Crazy Как така и аз не знам. Бяхме на някакво учение, тя дойде и ми вика, че пишела в бг-мама с еди кой си профил, аз и казах че съм stef87 и така..... Нисичка, с тъмна коса малко под раменете, така я сънувах. Много шантаво. Може ли тази от вас, за която говоря да се "обади" тук. Много ми е любопитно дали описанието ми съвпада с реалността.

Стига толкова от мен! Лек ден и  Hug

# 269
Шехина, дано да има добро решение на проблема на мъжа ти.

Тук съм си, ходим насам, натам с децата и така.

Общи условия

Активация на акаунт