Съпруги на военнослужещи - 12

• 56 009
  • 738
  •   1
Отговори
# 285
  • Пловдив
Stef, току що и аз четох цялото "На прощаване!" И си помислих че едно време в училище ни караха да го знаем цялото наизуст. Сега вече помня части от него, но се чудя дали сегашните ученици го учат като нас? newsm78
...

Учат го и още как. Като за матура в 7 клас.  Mr. Green
то са изразни средства, то са чудесии, пишат се тези, съчинения-разсъждения

sweet_maniche, е как де не му обърнем внимание на гащеризона, то след сладката муцунка, първо това се набива на очи.  Joy Това е показнО как да се използва старият панталон на мама/тати ли е?
Скрит текст:
Едно време имах един познат, който шише гащеризони на щерка си от крачолите на старите си дънкови панталони.

Ние пък си нямаме село. И двор си нямаме. Девойката никак не обича да излиза навън. Сега се е зачела в едни фентъзи романи, ама ваканция идва, да чете.  Grinning

# 286
sweet_maniche, наистина няма как да пропуснем камуфлажа Simple Smile Мн са сладки дребосъците- принцесата с камуфлаж, а баткото с маршова стъпка Simple Smile Виждам мн малки войничета в нашата група, да са ви мн здрави и  усмихнати Simple Smile

# 287
  • София
Привет скъпи мои военни красавици Hug
Два пъти започвах да пиша от тръстиката, но не стана - все идваха пациенти. Сега съм си у дома и ви чета с удоволствие.

СТЕФИ, благодаря за патриотично оформеният ти пост Hug. Точно в 12.00, когато засвириха сирените, застанахме с пациентката ми за минута прави, мълчаливи. От прозореца на кабинета се виждаха хора, млади и стари, които също се спряха. Само минутка почит, за величавото дело на героите...

ПАТЕНЦЕ, веднага те подкрепям за среща. Бях говорила с КАТИВИТА, тя също каза, че в началото на юни ще може. Само кажете кога. Четвъртък newsm78-4.06 от 18.00.( или 17.30) в Мис Каприз на Стамболийски?Дали ще ви е добре? Давайте още предложения.

МЪНИЧЕ, големи ентусиасти сте! Радвам ви се. И площадка направихте за дечурлигата, и сега ги учите на вашите игри... БРАВО!!!  bouquet

ДУНДИИИИ, ще спиш ли тази нощ? Simple Smile Чакам с нетърпение, но в никакъв случай от любопитство, а с най-добри чувства Hug Като научиш резултата, свиркай да се радваме и ние. Като си нямате ваше село, елате У наше село. Рядом, както казват братушките имаме нещо като аква парк, така, че не ви предлагам само селска идилия... Едно време ние с братчето ми плачехме, че си нямаме село. Едните баба и дядо живееха в София, а другите - в Перник. Моя баща построи в родното си село къща за нас, за децата и внуците ни.

SAD_WOMAN, приключи ли със зъболечението?

ДАНИТИ, не се отказвай да ходиш при зъболекаря, че ако не го лекуваш, кариесът ще стане пулпит. А как болииииии... нали знаеш Wink Провели сте нагледен урок на детето си, като сте му показали красотите на България и историческите забележителности. Опознай родината, за да я обикнеш!

СЕТИ_БЕТИ, как сте миличка? Нали се сещаш, че не ти говоря на " Ви " Simple Smile

СГГ, как са при вас нещата с детенцето? Прегръдки от мен.

ШЕХИНА, само при един доктор ли ходихте за проблема на твоето момче? Предполагам сте се консултирали поне с още едно светило. Ако имате необходимост, мога да помогна.

АЛБЕНА Hug

Какво ли правят ФЕЙЩИЦАТА, РАДИНКА, АИР, СЕСИЛ, НИКИТО, ГРИН АЙС...
Простете, че пропускам някои момичета. Hug

ЛУННО ЦВЕТЕ, теб те прегръщам с много обич...

Отивам да приготвя нещо за вечеря и после ще си чакам момчето от работа.

# 288
Фло, аз съм "за " за четвъртък, за сега нямам ангажименти тогава, ако и на другите им е ок ще стане идеално Simple Smile За аква парка, наистина е хубав особено за по- малки дечица, а и наоколо има забавления и за татковците, а за мамите-шезлонг, коктейл и мн слънце Simple Smile

# 289
  • на правилното място, в точното време
Честит празник, момичета! Честит 1 юни на патерица! Да са ни живи и здрави децата и да сбъдват мечтите си! Една сладурка кандидат армеец видях  Hug Благодаря, усмихна ме... Имах нужда! Много сте писали, изчетох ви и тук там запомних.  Патенце още няма обувки, чакаме резултати от матура,за щитовидната жлеза Praynig дано всичко е наред и мама да се успокои. Имаме си бъдещи футболни звезди, видях и Хотнишките водопади, благодаря за което.  Друго не помня, извинете ме.  Аз съм леко сдухана, период, ще мине.  Хубава вечер, момичета   bouquet

# 290
  • София
МОМИЧЕТА ОТ СОФИЯ И НЕ САМО ОТ СОФИЯ, СЪГЛАСНИ ЛИ СТЕ ДА СЕ СРЕЩНЕМ НА 04.06 - ЧЕТВЪРТЪК, В 17.30 - 18.00, В ПИЦА МИС КАПРИЗ НА БУЛ. АЛ. СТАМБОЛИЙСКИ 72? Някои момичета знаят мястото, за другите ще кажа, че е на удобно място. Спирката на трамваи 3,8 и 10. Метростанция Опълченска, тролейбуси 1 и 5, автобус 74. Пицарията се намира по диагонал на Мол София, много близо до НОИ и Пенсионното.

ПАТЕНЦЕ, много се радвам, че ще се видим. Дано могат и другите да дойдат. Утре ще позвъня на тези, чийто тел. имам - КАТИВИТА, НИКИТО, СЕТИ-БЕТИ. Ако някоя от вас има тел. на други момичета, нека звънне, че може и да пропуснат да надникнат в темата и да не видят съобщението.

ФЕЙЩИЦЕ, що така бе миличка си се сдухала? Hug Е, понякога и много силните имат нужда от подкрепа. Давам ти моето рамо... тази вечер ще те отменя и ще нагледам бойците дали са завити, но само днес. От утре се мобилизирай и си заставай на поста. Тъй де!

Хайде сега лека нощ и приятни сънища...

# 291
  • Ямбол
Добро утро момичета, кафенце ?!  bouquet

Фло, силно се надявам да си се съвзела..... Hug но личи че си в кондиция отново. Успяла си да обхаванеш всички нас.... Heart Eyes

Фейщице, няма страшно и аз съм сдухана, дали период или просто ми идва много напоследък не знам ама карай, не е фатално...ще се оправим.
Sweet maniche, не знам защо ама така и не успях да видя твоите мъници, но съм сигурна че са сладури, поне всички момичета реагираха на снимките с много емоция.
А сега, днес на къде, направо загубих посока вече,май друго не остава освен бачкане....уфф   #2gunfire

# 292
  • на правилното място, в точното време
danity_79 благодаря за кафето! Знам, че е период и е следствие от преумора - физическа и психическа. Ще оживея и този път / надявам се  Mr. Green /

Поздравче за всички  Hug

https://roadtrippers.com/stories/the-worlds-worst-playgrounds-ar … -96.70166&z=5

# 293
Добро утро! Ще чакам положително настроение от резултатите от външното оценяване. На тези, които им се е развалило настроението пожелавам скоро да се оправи и да е слънчево като времето навън. Фло, както винаги си обхванала всички.
На мен ми предстои вземане на решение да се местим ли при таткото в друг град или да оставаме в нашия си.  Shocked Доста ми е трудно това решение, дори седнах и си написах плюсове и минуси, но все още се колебая. Има ли някоя дама, пишеща тук, която да живее в Шумен?

# 294
Здравейте момичета Simple Smile
Слънцето се е показало навън и това много ме радва. Обичам да се зареждам със слънчева енергия.
И аз съм готова за среща, ще се радвам да Ви видя Simple Smile
Хубав и слънчев ден!

# 295
Добро утро! Ще чакам положително настроение от резултатите от външното оценяване. На тези, които им се е развалило настроението пожелавам скоро да се оправи и да е слънчево като времето навън. Фло, както винаги си обхванала всички.
На мен ми предстои вземане на решение да се местим ли при таткото в друг град или да оставаме в нашия си.  Shocked Доста ми е трудно това решение, дори седнах и си написах плюсове и минуси, но все още се колебая. Има ли някоя дама, пишеща тук, която да живее в Шумен?

Аз съм била в Шумен от 2004 до 2008г във военното училище. Много ми харесва този град - има голяма пешеходна зона с много заведения и магазини на прилични цени, има доста места за разходка - както в града така и около него. Мисля че и средните им училища са на високо ниво. Също така е и близо до Варна, събота и неделя спокойно може да отскачето до морето Simple Smile Общо взето хубаво градче Simple Smile

# 296
Здравейте, момичета!
Вчера цял ден бях по задачи и се прибрах утрепана! Погледнах набързо през телефона какво сте писали, но нямах сили за лап топа и за писане. Днес вече отпочинала прочетох отново.
danity_79, благодаря за снимките. Наистна е много красиво! Много красиви местенца има из България.
Вчера в 12 часа като засвириха сирените аз бях в едно такси. По улицата почти всички коли спряха, за да дадат почит. Аз се изненадах приятно. Е, имаше и такива, които използваха случая и минаха напред.
sweet_maniche, поздравление за начинанието и за рисунките по децата - ама много си добра! На мен само грим ми дай да мацам  Mr. Green
Другите как сте - СГГ с детенце, матури, съпрузи  Flutter За град Шумен не мога да кажа нищо, ходила съм само на разходка там. Иначе съм от него край (североизточния). Аз като завърших и много съученици се насочиха към Шуменския университет да учат, така че предполагам кипи живот  Thinking Хм, то всъщност минаха 13 години откакто завърших, сега сигурно са се променили нещата, то дори май вече има недостиг на студенти дори и в по-реномираните университети. Да не те объркам. Сега в кой град сте?
Сега за срещата - много искам да ви видя. Аз обаче съм болнични и съм си у нас. Тъпото е, че по това време в четвъртък моето момче нито ще може да ме докара, нито да ме вземе и ще трябва да се мъкна по градския транспорт в жегата и навалицата  Thinking Иначе пък мога да съчетая срещата и с малко шопинг в мола  Blush Ще помисля, т.е. ще гледам да измисля нещо!

# 297
Здравейте!
danity_79, остана ли кафенце, че късно се включвам  Simple Smile На теб и на Фей пожелавам бързо излизане от дупката. Нормално е, хора сме, но също така тук сме се събрали все силни момичета-армейци или любими на армейци, така че-няма да се даваме, нали така?  Hug
Мъниче, казах ли ти колко са ти сладки мъничетата?
Сети Бети, при вас нещо ново? Ти добре ли си?
Патенце, кога ще купуваш обувки? Решила ли си какви ще са?
Фло, снощи за малко да приключим лечението, но зъбът се опъна юнашки и отложихме финала за събота. Чувствах се много смешно снощи. Половината ми лице беше схванато от упойката. А милото ми точно тогава реши да ме разсмива и от гримасите ми, които трябваше да са усмивка, стана още по-весело.  Joy Та се посмяхме на мой гръб. Надявам се в събота да се преборим окончателно.
Дунди, има ли вече резултати, че те мисля?
Албенка, дано не те притиска времето и да можеш да вземеш най-доброто за вас решение. Сигурна съм, че си обхванала всички плюсове и минуси на местенето. Пиши какво си решила.
Кативита, умълча се напоследък. Как си?
СГГ, как е момченцето ти? Държиш ли се?
Аз да взема да поработя още малко преди обедната почивка. Планирала съм една изненада за голямото ми момче, да видим дали ще стане. Хубав и усмихнат ден от мен! Прегръдки за всички!  Hug

# 298
  • София
Привет военни красавици!
Радвам се, че и НИКИТО се присъединява към групата за утре.
СЕТИ_БЕТИ, не се чуди, ами ела да се поразсееш. Предлагам ти транспортни услуги. Simple Smile Взимам те от вас и те връщам после. ПАТЕНЦЕТО също предлага да те вози. Ти само кажи '' ДА " Simple Smile
Колко хубаво би било, да ни изненадат някои момичета. Хайде момичета, изненадайте ни.

Току що проведох една блиц анкета. Изтегляме часът на срещата малко по-рано.

СРЕЩАТА УТРЕ СЕ ИЗТЕГЛЯ ЗА 16.30. МЯСТОТО ОСТАВА НЕПРОМЕНЕНО.

Поемам, че ме чакат 100 задачи.

ПП ДУНДИ, мисля ви и стискам палци.
     ДАНИТИ, все пропускам да ти кажа, че освен красивия пейзаж и вие с момченцето сте готини. Бива си те! Hug
     АЛБЕНА, аз бих последвала мойто мъж и на Луната. Смятам, че в Шумен ще сте по-добре: Семейството заедно, университетски град, за децата ви ще бъде добре, но решението е ваше.
     ФЕЙщице, ще оживееш, къде ще ходиш. Жилаво момиче си ти...Я колко народ сега тебе гледа...Този връх висок е, тя ще ни съзре, ако би бегали, да мрем по-добре. НЕма да се даваме!!! Клипчето не го догледах-нЕам нерви Simple Smile

afwitch

SAD_WOMAN, много си пъргава. Изпревари ме, ама младото си е младо. Какво пък се опъва този зъб?
Я да кротува, че да не заиграе клещата. Simple Smile Ако ти домъчнее за КАТИВИТА, просто попитай нещо с повишена трудност и тя веднага ще се появи с готов компетентен отговор. Гугъл ряпа да яде Joy Подсети ме и мен да напиша:

МЪНИЧЕ, големи сладурчета си имате. Да растат живи,здрави и палавички. Simple Smile

Сега вече наистина поемам по задачите. wavey

# 299
  • Ямбол
Sad Woman , аз със сигурност не се предавам лесно, даже хич Simple Smile А с тоя твой зъб много се забави...дано ти приключат мъките скоро. Аз пак ще отивам, този път уж само кариес, дано не се окаже скрита лимонка и пак да се мъча  ooooh!
А какво стана с нашата булка ? Докъде стигна с приготовленията ? Патенце ти беше , нали ?
Албенка, лично мое мнение е , че семейството трябва да е  заедно. Но това си е моя философия....а решението си е ваше...но не трябва да се страхуваш от новото, може да е по хубаво даже..

СГГ как сте?

Общи условия

Активация на акаунт