Съпруги на военнослужещи - 12

• 56 015
  • 738
  •   1
Отговори
# 300
  • Пловдив
Да си похваля детето
БЕЛ 5,616
МАТ 5,652
 newsm44 newsm44 newsm44
влиза във всяко едно училище, само за първото й желание не мога да бъда сигурна
но съм доволна, даже много
благодаря за стискането на палци.  Hug

# 301
Браво, чудесни резултати! Най-голямото ми щастие винаги са били успехите на децата ми, а не моите, собствени такива. smile3501 Благодаря ви, момичета за моралната подкрепа, относно моята дилема.

# 302
Eeee, dundi73, браво! Много се радвам! Сега сигурно чувстваш все едно камък ти е паднал от сърцето  Party
Щом часа за срещата се мести в 16:30 много ще се радвам, ако ме заберете от някъде  Blush ММ е на работа поне до 17, така че съвсем няма да може да ме докара, а аз не се чувствам сигурна сама да се возя с колата. А ме е страх в тези гадни миризливи тролеи да не ми стане лошо, я от миризми, я от горещина, я от бремеността  Whistling
Иначе засега съм добре, само дето нищо не ми се прави, малко ми е отпаднало, огладнявам, но като хапна две-три хапки и вече ми е минало и ми е такова капризно, не знам какво ми се яде. Снощи да не ви казвам, че в 22 часа ходих до магазина за продукти и като се върнах си готвих спагети болонезе.
Сега трябва да измисля меню, да изляза да напазарувам и да лягам да почивам.  Crossing Arms

# 303
Браво на ученичката.На нас утре ще ни цепят езичето,стискайте по едни палчета че ме е страх мн.Иначе сме добре днес мина и последната ваксина и чакаме морето.

# 304
  • Ямбол
EEE, браво Дунди, поздравления , най накрая да се успокоите и да се радвата на сигурния успех на детето...
Радинка, стискаме палци на детенце , дано всичко мине леко и да се оправяте бързо....и после на морееее. Иначе горкичкото детенце , как така ще му цепят езичето?!
ХАХА Сети Бети какво ли не прави една гладна жена, особено бременна   bouquet ама то ти се полага, пак като не те е домързяло да си правиш спагети....

# 305
Дунди, поздравления за чудесните резултати! Ето, че усилията ви си струваха-и на девойката, и твоите!  smile3501 smile3501 smile3501 Хайде сега се отпуснете, починете си и двете, заслужихте си го!
Радинка, защо се налага да му цепят езичето? Стискам палци всичко да мине добре и без сълзи! И ваксинката да приеме без проблеми, температури и всякакви такива гадости!
Сети Бети, ами сега ти е времето да се поглезиш, възползвай се максимално  Laughing . Сигурно и жегата те мори, не си давай много зор. Яж каквото си поискаш, почивай си колкото може повече, занимавай се само с това, което ти доставя удоволствие. Обръщай си колкото може повече внимание, защото като дойде бебчо едва ли ще имаш такава възможност  Hug
Албенка, и аз като Фло бих последвала моето момче и на друга планета да иде. Минала съм по твоя път-с местене, друга среда, други приятели и т.н., но когато е заради правилния човек, всичко си струва.  Heart Eyes

# 306

Албенка, и аз като Фло бих последвала моето момче и на друга планета да иде. Минала съм по твоя път-с местене, друга среда, други приятели и т.н., но когато е заради правилния човек, всичко си струва.  Heart Eyes
За съжаление, трябва да избирам - аз и едното дете се местим при съпруга ми, но каката, учеща в друг град, не в Свищов, не иска да сменя училището (и аз не искам), става така, че избирам между съпруг и дъщеря. Тя учи в Ловеч, който си е доста далеч от Шумен за пътуване през уикендите и ще я виждаме рядко, баба й ще поеме грижите за нея, тя не живее в Свищов (от където сме), а в друг град, абе стана тя една объркана работа Rolling Eyes.
Сети Бети почивай си и си хапвай, каквото ти се прииска, давай на другите да се грижат за теб.
Радинка да не би да му режат под езика? Чувала съм за това, знам хора които са ходили, но аз не бих.

# 307
  • Пловдив
albena30, можеш да я преместиш във Варна в училище със същия профил.  Peace

# 308
А , тук съм , ама като няма "сериозни" въпроси и няма какво да отговарям Laughing....
 Абе от 1.06 съм без първокласник и наваксвам Grinning....
 На Дунди поздравления за успеха на девойката-на първо класиране да е първо желание!
Албена, аз не разбрах ти и малкото дете сте в Свищов, каката в Ловеч, а таткото в Шумен? А вариант таткото да се премести?

# 309
kativita, то сега да не излезе, че само за справочник те ползваме  Embarassed Твоето момченце и то завърши първи клас, нали? Дадоха ли ви списък с книги? На нас ни дадоха, но така като гледам, ако чете сам, доникъде няма да стигне. Че и писане да упражнява, и математика....Нали е лято, време за игри и почивка! Та понеже моят син е при баба си, с нея се договорихме да се редуват с четенето, за да могат повечко да изчетат. При вас каква е стратегията? Сега като са ваканция кой гледа мъничето? Аз направо съм късметлийка, че има кой да ми гледа детето през ваканциите! Иначе трябва да не работя, а това е меко казано неприемлив вариант.

# 310
Ето ме и мен , вече имам обувки Simple Smile не знам още дали ще отиват на роклята- но съм си ги купила, мн си ги харесах и понеже не харесвам  бели обувки си взех бежови, то и роклята е екрю така , че се надявам всичко да е ок. Сега съм в дилема с бижутата, но и това ще се оправи, изпадам в паника вече- днес ми се обади жената на която си поръчах подаръците за гостите и късметчетата, била приета в болница ( дано бързо се възстанови) но аз ще треперя дали ще може да ги направи до последно. Иначе другите неща вървят, в събота ще си вземем чашите, кутията за подаръци и книгата за пожелания, то това остана, другото е измислено и направено.
Дунди, поздравления за детенцето- всички се гордеем с нея Simple Smile Заслужи си почивката.
Албенка , и аз тъкмо се бях подготвила да те съветвам да си отивате при мъжа ти, но след последните писания виждам, че казуса при теб наистина е по-сложен. Вярвам, че ще вземеш най-правилното решение. Успех.
Радинка, стискам палци всичко да е наред Simple Smile
Фей, изпращам ти мн положителна енергия, бързо да излизаш от тази депресия, ти си ни голямо вдъхновение, така че не се предавай.
Сети, ще чакам да звъннеш, ако не сте се разбрали вече с Фло Simple Smile
sad_woman, наистина си късметлийка, бабите са мн полезни за тези случаи.
Мн се радвам, че утре ще видя част от вас, на всички други  Hug Hug Hug, надявам се скоро групата за срещи да се увеличава.

# 311
Шегувам се, разбира се.

А иначе първокласника го гледа майка ми и тя е единствения ни вариант, моля се да е здрава и на линия ,че дори с тези големи отпуски  трудно се организира 4 месеца ваканция. Книги имаме 10 , и аз се съмнявам да ги прочете, ама нали е ваканция. А пък и той ми е второ дете и малко карам по така. Баткото със сигурност ги е прочел всичките в 1 клас, а пък аз когато съм била 1 клас освен списъка съм прочела и още 10 , ама това е друга тема. ...
 Слизам ,идва мойта станция Laughing....

# 312
dundi73 в Шумен също има езикова с немски, работеща по програмата Немска езикова диплома В2/С1 (доколкото знам тези училища са 23 в България). Дъщеря ми доста трудно свикна с новото - да живее сама, на общежитие, в ново училище, нови съученици (доста е свита и неконтактна). В момента вече има приятели, утвърдила се е в училището (първа по успех е в класа си) и не иска да изживее всичко отначало, аз също не искам да й го причинявам (раздялата и новото го преживях с нея).
kativita добре си ме разбрала. Вариант таткото да се премести на старата си работа - няма, пък и не иска (работната среда е виновна). Решението да отиде в друг гарнизон го взехме заедно, но мислехме, че ще е за по-кратък период, а сега, след една година време, знаем че ще е за по-дълго и затова вариантът е аз и малката да отидем при него.
Ох, дано не съм ви станала досадна с тия мои обяснения.
sad_woman наистина си късметлийка, че имаш баба, която да гледа детето. И аз съм така, майка ми лятото гледа децата в къща, в малък град, а на всичкото отгоре е й детска учителка. Мисля, че книгите, които дават в списъка след първи клас, не е нужно детето да изчете всичките само, пък и май не е по силите му - видях един такъв. Да си упражняват дечицата четенето, за да се научат да четат гладко и с разбиране е, поне аз така мисля.
патенце-то много хубаво, че си взела обувките, една грижа по-малко. Дано жената се оправи по-бързо и да ви направи подаръците и др неща. Предполагам, че ти е доста вълнението покрай сватбата.

# 313
Добро утро! Ще чакам положително настроение от резултатите от външното оценяване. На тези, които им се е развалило настроението пожелавам скоро да се оправи и да е слънчево като времето навън. Фло, както винаги си обхванала всички.
На мен ми предстои вземане на решение да се местим ли при таткото в друг град или да оставаме в нашия си.  Shocked Доста ми е трудно това решение, дори седнах и си написах плюсове и минуси, но все още се колебая. Има ли някоя дама, пишеща тук, която да живее в Шумен?
Здравей, аз съм от Шумен. Питай Simple Smile.

Момичета, поизгубих се, но ви чета. Радвам се за всички, които имат повод да празнуват - да сте живи и здрави, вие и децата ви. На всички, които трябва да се лекуват стискам палци.
Аз продължавам с лекарите. След 10 - 15 дни ще се разбере дали ще лягам пак под ножа.
И днес изпратих детето си на бригада в САЩ. Сега следя полета и ще чакам цяла нощ да се обади дали е пристигнал по предназначение. Лека вечер.

# 314
Да точно под езичето ще го резнат,и съм бясна на личната защото от половин година искам да я погледне и тя все ми казва че няма нищо и сега има проблем.Тя говори само думи с челюстта.Иначе да попитам на ММ са му казали че отговаря за сержант но трябва да учи на негови си разноски,та какво ще рече това армията нищо ли не поема

Общи условия

Активация на акаунт