София - кв. Надежда, Толстой, Триъгълника, Свобода (10)

• 157 055
  • 835
  •   1
Отговори
# 105
Благодаря. Да, зная го, но мисля че не работи. Ще проверя.
Здравейте!
Търся кожухар в Надежда - няма значение в коя част се намира, Толстой, Свобода. Ако сте виждали някъде табели, моля споделете.
Благодаря предварително!

За поправка на кожени неща има в блока срещу 8 п-ка. Не знам дали това ти трябва.

# 106
Здравейте,
Моля за помощ за записване на ясла. Трябва да запиша детето другата година, но от сайта на ИСОДЗ не мога да разбера дали сега трябва да я регистрирам или през 2016г. Тя е родена юли 2015г. и авг.- септ. 2016г. трябва да я пусна на ясла. Също така може ли да ми препоръчате ОДЗ в кв. "Толстой" или кв. "Надежда", много ще съм благодарна?

# 107
  • София
Здравейте,
Моля за помощ за записване на ясла. Трябва да запиша детето другата година, но от сайта на ИСОДЗ не мога да разбера дали сега трябва да я регистрирам или през 2016г. Тя е родена юли 2015г. и авг.- септ. 2016г. трябва да я пусна на ясла. Също така може ли да ми препоръчате ОДЗ в кв. "Толстой" или кв. "Надежда", много ще съм благодарна?
Можете да регистрирате детето по всяко време. Следете тази тема Страсти – градините в София, кампания 2015/2016
Календара за 2016г все още не е пуснат. В 1вия пост на посочената тема ще бъде добавен.
Можете да го следите и в сайта на ИСОДЗ - http://kg.sofia.bg/isodz/calendar
Най-вероятно (съдейки по календара за 2015) свободните места ще бъдат обявени февруари/март 2016г. 1вото класиране ще бъде април/май. Класираните деца (съответно записаните) ще тръгнат на ясла/градина през септември 2016г.

Дъщеря ми беше в 38мо ОДЗ (2ра част). Добри отзиви съм чувала и за 137 ОДЗ Калина Малина.

# 108
АнМари- много благодаря за инфото  bouquet

# 109
  • Някъде на път....
...........

Дъщеря ми беше в 38мо ОДЗ (2ра част). Добри отзиви съм чувала и за 137 ОДЗ Калина Малина.
Моите деца бяха в 137 ОДЗ "Калина Малина". Много съм доволна от цялостната им подготовка!  Peace

# 110
Здравейте,
Аз пък не съм доволна от персонала във втора ясла на 27 ОДЗ, с изключение на една от лелите, която единствена проявяваше внимание към детето ми и не го оставяше да си реве, каквато им е практиката.

# 111
Синът ми беше в яслена група в 6 ОДЗ. Отначало го пуснах със свито сърце защото четох, че пошляпвали децата и др.такива, но толкова добре се грижеха за него, че искаше да ги каним вкъщи през уикендите госпожите.

Сега вече е градинска група, отново там и пак сме много доволни.

И имам един въпрос - може ли някой да ми препоръча детски клуб за рожден ден за 3 г. дете някъде в района.

Благодаря ви  bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet

# 112
  • София
Синът ми беше в яслена група в 6 ОДЗ. Отначало го пуснах със свито сърце защото четох, че пошляпвали децата и др.такива, но толкова добре се грижеха за него, че искаше да ги каним вкъщи през уикендите госпожите.

И имам един въпрос - може ли някой да ми препоръча детски клуб за рожден ден за 3 г. дете някъде в района.

Била 3 етаж

# 113
Има ли някоя МАМА, на която детенцето й е в 115 ОДЗ филиал 8 март? Моят малчо ще го пускам на ясла от Януари и ми се искаше да чуя мнение за госпожи и тн  Wink

# 114
Има ли някоя МАМА, на която детенцето й е в 115 ОДЗ филиал 8 март? Моят малчо ще го пускам на ясла от Януари и ми се искаше да чуя мнение за госпожи и тн  Wink

Моят син беше в тази ясла, от към отношение никога не сме имали проблем, винаги съм го взимала последен и нито веднъж не ми се направи намек, ходеше с голямо удоволствие, което за мен е най-големия показател за това как се чувства той. Иначе базата е доста остаряла, но това по скоро прави впечатление на родителите, а не на децата.

# 115
Да така е! Първоначално не исках там точно заради това, но после се замислих, че децата не са като възрастните, на тях им трябва игра, социални контакти и добро отношение, а не лукс.

# 116
Здравейте,
Знаете ли някой зъболекарски кабинет в квартала, който да работи в неделя. Става дума за вадене на млечно зъбче, че синът ми разрешава само на зъболекар  Simple Smile
Благодаря предварително  bouquet

# 117
Здравейте, търся си компания за разходка на бебето в района на кв. Толстой. Аз съм на 36г., а беба- на 4 мес. и нямам познати в квартала. Моля, пишете ми на лични.

# 118

Била - 3 етаж. Доволна съм от миналата година!

# 119
  • София
И аз моля за препоръка за детски клуб, но не за рожден ден, а за час-два разнообразие на детето, че в това време се побъркваме вкъщи.

Общи условия

Активация на акаунт