София - кв. Надежда, Толстой, Триъгълника, Свобода (10)

• 157 063
  • 835
  •   1
Отговори
# 120
Привет,

Благодаря за предложенията за датски рожден ден. И ние бяхме миналата година в Била, на децата и възрастен им хареса, но на мен ми идваше да хвърля по едно време защото : 1. Не бяха подготвили масите за възрастните и когато започнаха да идват гостите тогава започнаха да слагат чаши, чинии, вилици и др. Това някак го "преглътнах", но когато към 11.40 вече по притеснена къде ли е пицата за децата - отидох и попитах защо още не са я поднесли, отговориха ми - ами то няма записана храна за децата, само за възрастните  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Е, след като изсъсках с най-лошото си съскане, набързо приготвиха пица, така децата поиграха още и излапаха на един дъх всичко и в крайна сметка, както вече споменах, всички бяха много доволни с изключение на мен, която си тръгна със завидно главоболие. Иначе в интерес на истината ,нямаше проблеми със сметката и всичко останало беше коректно, и мястото е просторно за игра, но аз лично няма да повторя там.

Дали някой е празнувал тук - http://pakostnici.com/?page_id=96

Или тук - http://malkodete.com/kontakti

# 121
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Ние празнуваме всяка година рд-то на баткото в Пакостници. Доволна съм от отношение, храна и обстановка. Малко е тесничко, но на децата не им прави впечатление  Peace

# 122
Здравейте,
Моля, препоръчайте ми добър зъболекар, който да работи с НЗОК и добър общопрактикуващ лекар- GP в района, че съм в голяяма чуденка, а трябва да си сменя личния лекар до края на декември.

# 123
  • София
Здравейте, моля препоръчайте ми добра маникюристка в кв. Надежда. Искам да пробвам гел лак да ми сложат .

# 124
  • Някъде на път....
Здравейте, моля препоръчайте ми добра маникюристка в кв. Надежда. Искам да пробвам гел лак да ми сложат .
Мога да ти препоръчам моята, много съм доволна, но вече е в Банишора, не в Надежда.
Ако те интересува, пиши, ще ти дам координати!  Peace

# 125
  • София
Мога да ти препоръчам моята, много съм доволна, но вече е в Банишора, не в Надежда.
Ако те интересува, пиши, ще ти дам координати!  Peace

Благодаря, но ми се иска да е в квартала, за да ми е близо.

# 126
Здравейте, момичета казвам се Ива, ще се радвам да приемате нови попълнения в групичката, от месец и малко сме в  Свобода и съм с чудесни впечатления, но още не съм опознала напълно квартала, ще ми е приятно да се видим на разходка, имам момиченце на 2 години и малко Simple Smile Имам и един въпрос към вас, доволни ли сте от конкретна автомивка за пране на килими, ще се радвам да споделите Simple Smile До скоро  Hug

# 127
  • София
Здравейте, момичета казвам се Ива, ще се радвам да приемате нови попълнения в групичката, от месец и малко сме в  Свобода и съм с чудесни впечатления, но още не съм опознала напълно квартала, ще ми е приятно да се видим на разходка, имам момиченце на 2 години и малко Simple Smile Имам и един въпрос към вас, доволни ли сте от конкретна автомивка за пране на килими, ще се радвам да споделите Simple Smile До скоро  Hug

Добре дошли при нас с мънъчка!Със Славката много ще се радваме да се запознаем с вас.Живеем точно срещу Лидъл и може да излезем заедно ако искате

# 128
Фотото във Фантастико прави гадни снимки, размазани. Мързеше ме да ходя там където редовно ги вадя.

# 129

Добре дошли при нас с мънъчка!Със Славката много ще се радваме да се запознаем с вас.Живеем точно срещу Лидъл и може да излезем заедно ако искате

Чудесно, с удоволствие, ще пиша на лични да разменим координати, аз съм до 171одз, хубав ден от мен и повече усмивки!

# 130
  • София
Момичета, сори, че така нахълтвам, местим се в Надежда 4, сина ми е на 7м, дали трябва да му подавам документи за ясла? Мисля да си карам пълно майчинство до 2г, но не съм наясно дали има дефицит с местата в яслите и детските градини в района. Благодаря ви предварително и ви желая весело посрещане на новата година Simple Smile

# 131
  • София
Дефицита на местата е повсеместен. Регистрирайте го в системата на ИСОДЗ. Кандидатствайте (добавете градини) в годината когато искате да го пуснете на градина.
Местата за новата кампания ще бъдат обявени фев. 2016. Добавяте градини, участвате в класирането и ако детето бъде прието ще тръгне на градина през септември.

# 132
  • София
Благодаря ти, сега видях че преди 1-2 страници е коментирано и е даден линк към темата с детската градина, значи чакам повече инфо от там bouquet

# 133
  • София
Благодаря ти, сега видях че преди 1-2 страници е коментирано и е даден линк към темата с детската градина, значи чакам повече инфо от там bouquet
Всъщност за "вашата" кампания местата трябва да се обявят фев.-март 2017г.
Т.е. ако искаш след 2г възраст да пуснеш детето на градина трябва да кандидатствате тогава. Спокойно можеш да го регистрираш в системата, но да не подаваш заявки за класиране. Няма голямо значение кога е регистрирано детето, а кога подавате заявки за участие в класирането.

# 134
Здравейте! За много години! Ще имам първокласник през есента на 2016-та, живея в Надежда 4, много ще съм благодарна, ако можете да ми помогнете с препоръка за начална учителка в район Надежда, която ще поеме първи клас? Насочила съм се към 54-то училище, 102-ро пък ни е най-близо, но смятам да се ръководя от учителката, така че моля за помощ за кое да е от училищата! Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт