София - кв. Надежда, Толстой, Триъгълника, Свобода (10)

• 158 045
  • 835
  •   1
Отговори
# 135
Отиди в темите за съответните училища.    Peace

# 136
  • София
Момичета, между 38 ОДЗ и 90 ОДЗ , кое препоръчвате за първо желание /ясла/?
24 ОДЗ за трето желание ок ли е?

# 137
  • София
Момичета, между 38 ОДЗ и 90 ОДЗ , кое препоръчвате за първо желание /ясла/?
24 ОДЗ за трето желание ок ли е?
38, 24 и 90 бих подредила аз.

# 138
  • София
В 90 ОДЗ имало басейн, материалната база не е ли по-добра? Може и на ЛС да ме "светнеш", нови сме в района и нямам много мнения за яслите и градините.  bouquet
Също така видях, че 90 има и филиал, за него отделно ли се кандидатства?

# 139
  • Нови искър
В 90 ОДЗ имало басейн, материалната база не е ли по-добра? Може и на ЛС да ме "светнеш", нови сме в района и нямам много мнения за яслите и градините.  bouquet
Също така видях, че 90 има и филиал, за него отделно ли се кандидатства?
С две ръце 90 ОДЗ след това няма значение. Имат басейн, латино танци всяка година правят концерти или в зала Христо Ботев или във ВИАС базата е нова дисциплината е на огромно ниво. Тази година трябва да правят и външна изолация нова това им е одобрено по проект.
Учителите и лелките са много опитни. Също така по Коледа, Великден правят благотворителни базари за нуждаещи се хора всяка година е различна кауза.

Дано съм била полезна.

# 140
Привет,

Благодаря за предложенията за датски рожден ден. И ние бяхме миналата година в Била, на децата и възрастен им хареса, но на мен ми идваше да хвърля по едно време защото : 1. Не бяха подготвили масите за възрастните и когато започнаха да идват гостите тогава започнаха да слагат чаши, чинии, вилици и др. Това някак го "преглътнах", но когато към 11.40 вече по притеснена къде ли е пицата за децата - отидох и попитах защо още не са я поднесли, отговориха ми - ами то няма записана храна за децата, само за възрастните  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Е, след като изсъсках с най-лошото си съскане, набързо приготвиха пица, така децата поиграха още и излапаха на един дъх всичко и в крайна сметка, както вече споменах, всички бяха много доволни с изключение на мен, която си тръгна със завидно главоболие. Иначе в интерес на истината ,нямаше проблеми със сметката и всичко останало беше коректно, и мястото е просторно за игра, но аз лично няма да повторя там.

Дали някой е празнувал тук - http://pakostnici.com/?page_id=96

Или тук - http://malkodete.com/kontakti

Привет,

Само да споделя как мина рождения ден, може да е полезно за някой.

Спряхме се на Покойо и всичко мина много добре. Избрахме допълнително и аниматор - детска дискотека и децата много се забавляваха. Клуба е просторен, има въздух, чисто е. Единствено с кафетата и чайовете не смогваха защото машината е съвсем малка и е за домашна употреба и трябваше ние да ги носим, но това е минимална забележка. Най-важното е, че децата много за забавляваха.

Здрава и успешна година на всички  bouquet

# 141
  • София
Момичета, може ли да ми препоръчате торта за детски рожден ден от сладкарница в района и ако имат сайт още по-добре.

# 142
  • София
Момичета, може ли да ми препоръчате торта за детски рожден ден от сладкарница в района и ако имат сайт още по-добре.
Скрит текст:

# 143
  • Девето поколение софиянка

Препоръчвам торта Наполеон и Линд от тук: www.divagateaux.com

# 144
  • София
Щерката беше няколко месеца в 90то, но за басейн не съм чувала. Може точно тогава да не е работил.
В 38мо също има басейн. Дъщеря ми ходеше само на плуване и латино танци. Танците се водеха от клуба "Танцувай с мен" - http://tancuvai-s-men.com/

# 145
Момичета, и аз да Ви питам в каква поредност бихте подредили следните ОДЗ- та за яслена група:
- 137 ОДЗ "Калина Малина";
-115- то ОДЗ "8 -ми март" и
- 6 ОДЗ?
На тях съм се спряла досега, че са ми най- близо, но съм в чуденка в кое от тях персоналът е най- добър. Условията не ме интересуват, а по- скоро лелките и отношението им към децата.

# 146
Момичета, и аз да Ви питам в каква поредност бихте подредили следните ОДЗ- та за яслена група:
- 137 ОДЗ "Калина Малина";
-115- то ОДЗ "8 -ми март" и
- 6 ОДЗ?
На тях съм се спряла досега, че са ми най- близо, но съм в чуденка в кое от тях персоналът е най- добър. Условията не ме интересуват, а по- скоро лелките и отношението им към децата.
137 ОДЗ няма яслена група, само във филиала има, иначе градината няма забележка, за мен това е най добрия избор, но за градина.

# 147
Благодаря за отзива Йоли Hug, а филиал не означава ли, че има яслена група в съседна сграда?! Ще отида да попитам на място.

# 148
Благодаря за отзива Йоли Hug, а филиал не означава ли, че има яслена група в съседна сграда?! Ще отида да попитам на място.
Основната сграда се намира на ул.Република,  а филиала е до Агресия.

# 149
  • софия
Здравейте bouquet
Имам въпрос за детските държавни кухни.Аз съм в Толстой ,а гледам че и двата филиала са ми доста далече.Нещо ми се въртеше в главата ,че бях чела за пункт някъде около бившата пицария Верона.Има ли такова нещо?
Майките от Толстой вие от къде взимата кухня.Също ме интересува каква е храната като количество?

Общи условия

Активация на акаунт