София - кв. Надежда, Толстой, Триъгълника, Свобода (10)

• 158 084
  • 835
  •   1
Отговори
# 150
gazella53 от избриените ти ОДЗ-та аз бих препоръчала 6 ОДЗ. Изтъквам довода си (и двете ми деца я посещават - ясла и градина). На първо място персонала е добър, храната е вкусна, базата е добра, директорката е много дейна и веднага откликва при нужда или проблем. Но за мен голямо значение при кандидатстването беше и факта, че в градината/яслата НЯМА телевизор, както е при повечето градини - хвърлят ги децата да гледат ТВ. Т.е децата са занимавани на игри, песни, стихчета и т.н още от яслена възраст.

# 151
 didana-благодаря за аргументирания отговор, точно такъв отзив търсех  bouquet И ние в къщи не гледаме ТВ, никак не сме му привърженици, така, че 06- то ОДЗ определено печели  newsm10

# 152
  • София
Като се съветвате за ОДЗта, дайте и на мен един;-)
Кандидатстваме за ясла.
По ЛК с таткото се водим във Връбница 2, а живеем в Надежда 1, посочила съм градините така:
1.  90 ОДЗ филиал
2.  24 ОДЗ
3.  170 ОДЗ филиал
и на 4то място 27 ОДЗ филиал

Какво ще кажете?

Последна редакция: пт, 15 яну 2016, 03:43 от Розова магнолия

# 153
  • София
Щом сте по лична карта във Връбница не ползвате точка за местожителство в Надежда, а само за Връбница, т.е. само за 42 ОДЗ. Колкото и да е малоумно е факт. Поне така беше като кандидатствахме ние.  Tired

# 154
Розова магнолия, ако бях на твое място бих ги подредила така най-напред:
1. 24 ОДЗ (води се елитна и добре подготвяща децата)
2. 172 ОДЗ (нова сграда)
3. 170 ОДЗ филиал (нова сграда)
4. 27 ОДЗ филиал (не знам къде е , но ако е в Надежда 1) / 27 ОДЗ
...

След като почнат да се появяват списъците бих почнала да разменям местата, според това колко по-голям ще ми е шанса за прием на детето за дадено ОДЗ. Ако е много нисък, бих си сложила на първо място ако трябва ОДЗ-то, което ми е по местожителство (но само ако шанса там ми се увеличи с доста).

90 ОДЗ би следвало да ви е далече - и централното и филиала. Ние бяхме там (в централното).  От яслата бях доста доволна, но от детско-градинската група - не.

# 155
  • София
Благодаря Ви, направих разместване, сложих 42 ОДЗ на първо място, пък да видим утре като мине класирането, какво ще излезе. Simple Smile

# 156
Има ли някоя МАМА с детенце в яслена група в 115 ОДЗ Осми март?

# 157

Моят син беше в тази ясла, аз лично бях доволна, а и детето ходеше с желание.

# 158

Моят син я посещава от една седмица, но много трудно свиква, толкова се е стресирал, че даже вкъщи на леглото не иска да си спи вече...а още не съм го оставяла да преспи в градината  Cry

Дано свикне по-скоро, че ми се къса сърцето.

# 159

Моят син я посещава от една седмица, но много трудно свиква, толкова се е стресирал, че даже вкъщи на леглото не иска да си спи вече...а още не съм го оставяла да преспи в градината  Cry

Дано свикне по-скоро, че ми се къса сърцето.

Една седмица е твърде кратък период за адаптация, синът ми беше на 1,2 година като тръгна на ясла и му трябвах около 3 седмици да посвикне. Всяко вдно дете минава през този период.

# 160
  • София
Можете ли да ми кажете таткото ако не се води на договор, графа  Безработен ли да посоча, или графа Други.

# 161
Можете ли да ми кажете таткото ако не се води на договор, графа  Безработен ли да посоча, или графа Други.

А въпроса може би е свързан с подаване на молба за детски надбавки, или нещо друго?  newsm78

# 162
  • София

А въпроса може би е свързан с подаване на молба за детски надбавки, или нещо друго?  newsm78

За ИСОДЗ.

# 163
  • София
Момичета, моля ви, да ме ориентирате Simple Smile Къде в или около Надежда 4 има държавна детска кухня или частна такава  Hug

# 164
Здравейте имам питане за педиатър  в 8 дкц , да ми препоръчате ?

Общи условия

Активация на акаунт