Тичане (3)

• 85 693
  • 782
  •   1
Отговори
# 105
Понеже си говорим тука по женски за бягане, да споделя, че вчера си подобрих времето с цели 2 (две)  ! минути, просто защото си мислех,че един готин комшия ме гледа през терасата Simple Smile Оказах се в грешка, човекът си готвеше нещо, ама ей т'ва е мотивацията за мене, явно!  Бягам от осем месеца , не напредвах почти с  времето - до вчера Simple Smile Продължавам в тоз дух, пък ако трябва и ще си въобразявам Simple Smile

Joy hahaha Mr. Green
Всеки с мотивацията си  Laughing Резултатите са важни  Sunglasses

# 106
Valechka , вчера на стадиона имаше някаква жена,която направи доста обиколки на бърза скорост и аз за да не се изложа,естествено,забързах. Mr. Green Накрая бях доста изморена,но си струваше.
Напоследък се опитвам да направя 5 км,но засега 4 ми е максимума. Embarassed Вече тичам по-рядко,но резултатите ми малко по малко се подобряват.Слава Богу онези дразнители вече ги няма на стадиона. Mr. Green

# 107
При мен през лятото скоростта малко пада. Тичам вечер след 21 и ми е сравнително добре, но сутрин съм като костенурка. Вече редовно се катеря из Витоша и потичвам надолу. Днес пак ходих до Черни връх. Горе беше студ, мъгла и силен вятър, но имаше много хора. После потичах надолу до Драгалевци Simple Smile Толкова е свежо в планината през лятото - ако можете ходете. Дори и без тичане има прекрасен ефект.

# 108
Видях тези:
http://www.sportsdirect.com/slazenger-venture-ladies-trainers-27 … ?colcode=27104169
и се чудя дали стават.Нямам кой знае какви очаквания в предвид цената и знам ,че не могат да се мерят с други по-скъпи марки,но честно казано не ми се дават много пари.
Чудя между тези и http://www.decathlon.bg/damski-obuvki-za-byagane-ekiden-one-plus … i-id_8311313.html. Rolling Eyes Не разбирам много и искам да чуя мнението на някой от темата.
Имам Normal Arch. Simple Smile Знам,че е добре да ги пробвам,но нямам възможност.

Последна редакция: чт, 09 юли 2015, 18:29 от cooxixx

# 109
Никаква възможност ли нямаш да посетиш Декатлон? Ако вземаш онлайн от там поне можеш да ги върнеш. От Спортсдиректа ще е по-трудно, а и може би няма да има смисъл.
Аз в Декатлон вземам един номер по-голям. Например от Асикс, които също са умалени, нося 40.5 и са ми съвсем точни, а декатлонските са ми 41 номер. Ходилото ми е 25.5см и май е от по-широките. Точно този модел на Декатлон не съм ползвала, за да мога да кажа със сигурност.

# 110
Никаква възможност ли нямаш да посетиш Декатлон? Ако вземаш онлайн от там поне можеш да ги върнеш. От Спортсдиректа ще е по-трудно, а и може би няма да има смисъл.
Аз в Декатлон вземам един номер по-голям. Например от Асикс, които също са умалени, нося 40.5 и са ми съвсем точни, а декатлонските са ми 41 номер. Ходилото ми е 25.5см и май е от по-широките. Точно този модел на Декатлон не съм ползвала, за да мога да кажа със сигурност.
Имам,но това ще е чак в края на декември,а сегашните ми маратонки са в окаяно състояние и наистина подлежат на смяна.Знам,че е рисковано,но нямам друга възможност. Confused

# 111
Не е много рисковано, защото в Декатлон се връща без проблем. Купувам редовно за капризната ми дъщеря по няколко дрехи от вид, тя мери и преценява у дома, а другото го връщам Simple Smile

# 112
Записвам се да следя. Преди избягвах тичането, защото искам да кача килограми и ми казаха да избягвам кардиото, но много ми харесва да тичам и не смятам да спирам.
Тичам по около 4-5км за 30-40 мин..

# 113
Маратонките от Декатлон - KALENJI наистина са много удобни за тичане.
Имам мускулна треска на прасците от тичане. Ако не е това, глезена ме боли.
Наедряват ли ви прасците от тичане, че имам чувството, че моите се увеличават, а това не ми харесва.

# 114
Никога не са ме болели прасците от бягане и не съм забелязала да са се увеличили, но всеки качва различно.

# 115
  • Варна
Нищо ми няма на прасците от бягането , обаче как ме болят глезените ! Като почина пет дни - пак съм във форма...до следващото бягане... взе да ми става трудно да бягам 3 пъти седмично, а много ме е яд, защото тъкмо започнах да си виждам напредъка Sad Няма пълно щастие.

# 116
Благодаря на отзовалите се на питанката за маратонките. Grinning Ще помисля още малко и сигурно ще си взема тези от Декатлон.Голямо чудене. ooooh!
При мен също не ме болят прасците.От няколко дена имам проблем с коляното,обаче. Sad Интересното е,че като се пораздвижва малко (нещо повече от загрявка) ,ми минава. Grinning Успях вече два пъти да избягам по 5км,след това хванах някакъв вирус и май изгубих форма,после коляното ,и сега си давам почивка... Embarassed

# 117
Валечка къде бягаш и с какви маратонки и колко са ти килограмите?

# 118
  • Варна
Валечка къде бягаш и с какви маратонки и колко са ти килограмите?

На асфалт бягам, маратонките са хубави уж, бегачески такива, леки и отскокливи, и килограмите ми са прилични, може би техниката ми нещо да куца ?
И друго се канех да ви питам - разгрявате ли се някак ? Аз тръгвам директно от входа да бягам, може ли това да е причината ?
Инак да се похваля- боли не боли, днес паднах под 34 минути за 5 км , което за  мене си е жив героизъм Simple Smile

# 119
Нещо от техниката е. Загрявай леко преди да се разтичаш или започни мноооого бавно и леко да тичаш от входа. Аз винаги си развъртам ставите на краката - глезен, коляно, таз - и тогава тръгвам. Когато тичаш, не скачай нагоре, а се движи все едно плъзгаш напред и с не много големи крачки. Начинаещите най-добре да не бързат. За бягането се иска търпение и постоянство.

Аз най-сетне участвах в състезание. Изтичах 5км за 26 мин 50с. Не знам дали ми хареса да се надбягвам, но определено тичането с други хора ме дърпа напред.

Общи условия

Активация на акаунт