Тичане (3)

• 85 672
  • 782
  •   1
Отговори
# 90
@online - мерси, мен честно да ти кажа най-много ме притесняват кучетата, преди 2 седмици ни изненада една групичка от 5-6 безстопанствени по пътеката от Княжево към Златни Мостове и още ми държи, та много се надявам да не се изгубим точно по тази причина.

@google - сигурно и ние на 11км, но ще сме по-скоро от разхождащите се (контузии, липса на достатъчно тренировки заради тях и прочие). Като чета тук за медалите ти, нищо чудно да минеш с такава бясна скорост покрай нас, че изобщо да не те видим Simple Smile Ако стане така - успех!

# 91
@online - мерси, мен честно да ти кажа най-много ме притесняват кучетата, преди 2 седмици ни изненада една групичка от 5-6 безстопанствени по пътеката от Княжево към Златни Мостове и още ми държи, та много се надявам да не се изгубим точно по тази причина.

@google - сигурно и ние на 11км, но ще сме по-скоро от разхождащите се (контузии, липса на достатъчно тренировки заради тях и прочие). Като чета тук за медалите ти, нищо чудно да минеш с такава бясна скорост покрай нас, че изобщо да не те видим Simple Smile Ако стане така - успех!

Спокойно, точно на Симеоново според мен няма как да се загубите. Simple Smile Първо се тръгва от старта право нагоре по една горска пътечка, качват се около 200 м денивелация, стига се едно заслонче и от него се свива надясно. Следва дъъъълга равна пътечка (така де, 5 км някъде дълга Grinning ), после минаваш покрай линията на лифта, продължаваш още малко напред, стигаш до една чешма и оттам катериш нагоре към Бай Кръстьо по тази пътека, а не директно под лифта. После спускането не знам точно как е, но ще има човек да ни насочи там.

//Аз да се похваля тихо: Взех трето място на състезанието в неделя. Simple Smile

# 92
Браво бе! Трето място в този дъжд и студ! Да ти е честито и още много постижения ти пожелавам! Simple Smile))

Аз качих Черни връх от Драгалевци почти случайно в събота. Тръгнах уж да тичам в планината, ама то при тези баири е голям зор дори да се ходи бързо. И нагоре, нагоре по лифта се оказах на една много красива полянка и после вече любопитството ми се оказа много по-силно от всякаква умора Simple Smile)) Слизането беше малко шантаво - минах пак под лифта, за да не се изгубя, а и падаше мъгла. Уж попритичвах леко, но накрая краката ми трепереха от умора и единият ми глезен сякаш се сгъваше повече, от колкото исках.

В чудене съм дали да не се запиша за Симеоново рън. Минава горе долу по същите места, а ми харесаха. Ще помисля още малко.

# 93
Някой беше ли днес от тук списващите на Симеоново? Аз взех второ място на средната дистанция. Бях със син потник. Grinning Имаше доста народ и си знаех, че няма как да се познаем. Simple Smile

# 94
  • София
Гугъл, аз чета тук и в "Тренировки..." и днес бях на разходка точно там. Чудех се дали може да те видя, но не се познаваме. Ако си видяла една девойка с един дядо да вика "браво" на бягащите по трасето - аз съм била. Всички бяхте страхотни! Wink Аз съм много начинаеща бягаща, в не първа младост и за сега се включвам само на 5km run. Желая ти още много успехи!

# 95
И аз съм начинаеща в бягането.

# 96
Гугъл, аз чета тук и в "Тренировки..." и днес бях на разходка точно там. Чудех се дали може да те видя, но не се познаваме. Ако си видяла една девойка с един дядо да вика "браво" на бягащите по трасето - аз съм била. Всички бяхте страхотни! Wink Аз съм много начинаеща бягаща, в не първа младост и за сега се включвам само на 5km run. Желая ти още много успехи!

Не си спомням, аз като цяло особено около спусканията си гледам в краката само, че да не стане фал. Grinning Иначе бях със син потник и бегачна поличка + наколенки, ако си видяла такова човече - то зависи и къде си била, аз бях на 11те км - т.е Симеоново - до Драгалевския лифт - Бай Кръстьо, малко нагоре още и обратно в Симеоново. Ако си била по-нататък може да си гледала дългата дистанция - 19.5км.  Simple Smile

5kmrun е доста приятно и организацията е добра. В сряда хванах 2ро място на един XLkmrun, организиран от тях. Иначе на 5км нямам много добри резултати, но аз съм ниска и не съм много добра като цяло на асфалт та не е чудно. Ходила съм един единствен път и го направих за 22 мин и 12 сек. Някой път може и пак да се пробвам.

# 97
Google76, отново браво за призовото място!

Аз не отидох на Симеоново рън, но щях да те позная и да се обадя Wink. В събота пак се катерих на Витоша и после трябваше да пера маратонки, та не ми беше до състезание с мокрите обувки. Време е да си взема още едни trail-ки, но тези така да ми станаха удобни напоследък.

# 98
Google76, отново браво за призовото място!

Аз не отидох на Симеоново рън, но щях да те позная и да се обадя Wink. В събота пак се катерих на Витоша и после трябваше да пера маратонки, та не ми беше до състезание с мокрите обувки. Време е да си взема още едни trail-ки, но тези така да ми станаха удобни напоследък.
Mерси !   bouquet

Ще се засечем на някое. Stuck Out Tongue Аз сега ще си взема почивка до 12 Юли, когато е Vitosha Summer Fest. http://racetimingbg.com/portfolio/vitosha-summer-fest-12-07-2015/ To ще е някакво лекичко - по хубави пътечки с малко денивелация и само 13 км. Simple Smile

# 99
Това изглежда точно като за мен! Ех, колко жалко, че няма да съм в София по това време Sad Така да ми хареса тази Витоша, че вече не ми се тича покрай морето...

# 100
Здравейте!
Аз съм начинаеща в тичането и имам един малко с т ра н мен въпрос. Преди няколко дни като тичах, на места се изпуснах, защото бях яла малко диня преди това, а съм родила 2 деца. Случвало ли се е на някоя от вас и как се справяте с това? Не искам да се отказвам, но и не знам как да продължа... Rolling Eyes

# 101
Ами не знам...може би трябва време да се стегнеш. Бягането стяга тялото не само отвън. Междувременно може да не тичаш с много подскачане (което изобщо не е за препоръчване и по други причини) и да пробваш с упражненията на Кегел, йога за жени и да не ядеш прекалено много преди тренировка.
Чела съм, че маратонците имали по-ускорена обмяна по време на състезание. Възможно е при по-неподготвен организъм също да става така.

# 102
Здравейте! Отдавна не съм писала, но то е, защото не тичам. Поне не на открито. Тръгнах да тренира в зала и с пътеката всъщност завършвам. Забелязах, че издържливостта ми се е подобрила, вероятно заради общата кондиция от тренировките. Въпреки че ми е скучно да тичам на пътека, не мога да отрека, че ми е много по-добре откъм температура. Няма го този задух и жега.

# 103
Здравейте Simple Smile
И аз отдавна не съм се включвала, но то е защото съм вече в 7-ми месец и бяганията ми стават все по-рядко и по-рядко. Даже на последните редувам равни интервали леко бягане с бързо ходене  Tired накрая сигурно ще мина изцяло само на ходене  Laughing но корема започва да тежи и.....така ще е Simple Smile
Blackisback според мен няма как да се сравняват бягане на открито с това на пътека, от там и да се съди и за издръжливост. Просто натоварването е различно  Peace лично мнение Simple Smile

# 104
  • Варна
Понеже си говорим тука по женски за бягане, да споделя, че вчера си подобрих времето с цели 2 (две)  ! минути, просто защото си мислех,че един готин комшия ме гледа през терасата Simple Smile Оказах се в грешка, човекът си готвеше нещо, ама ей т'ва е мотивацията за мене, явно!  Бягам от осем месеца , не напредвах почти с  времето - до вчера Simple Smile Продължавам в тоз дух, пък ако трябва и ще си въобразявам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт