Тичане (3)

• 85 211
  • 782
  •   1
Отговори
# 75
На мен обикновено пешеходците ми се радват, правят ми път, усмихват ми се, но аз имам проблем с колите. Тичам из улиците на моя квартал, естествено по тротоарите когато е възможно, но на по-кофти местата слизам на платното, като е логично, че съм максимално в края и по никакъв начин не затруднявам движението(убедена съм в това и го гарантирам на повече от 100%). Дрехите ми са светлоотразителни, демек ме виждат, но няколко пъти ми се е случвало доста целенасочено да тръгват към мен или да искат да ме избутат, умишлено да ми припречват пътя и да ми убиват скоростта, при това хилейки се в огледалото.  #2gunfire На една приятелка веднъж й отворили вратата на спрян автомобил нарочно Sick

# 76
Здравейте, в Лидл пускат промоция на спортни стоки, има и мъжки маратонки, според вас това running модел ли е?

http://www.lidl.bg/bg/513.htm?id=677

# 77
Здравейте, в Лидл пускат промоция на спортни стоки, има и мъжки маратонки, според вас това running модел ли е?

http://www.lidl.bg/bg/513.htm?id=677
моите Everlast са същите и са running модел

# 78
Трябва да ги пробваш. На мен лично маратонките в Лидл не ми допадат за бягане. Но аз може да съм с особени крака, защото доста се напатих докато намерих подходящите.

# 79
  • София
  И аз пробвах маратонки от Лидл, но нещо не ми допаднаха. За сметка на това съм много доволна от маратонките  Календжи от Декатлон, които са даже по-евтини - не искам да казвам, колко струват, че е направо смешно. Наскоро исках да си купя на същата марка, но вече по-висок клас - ами не се престраших, защото на първо обуване не бяха чак толкова удобни.

# 80
  И аз пробвах маратонки от Лидл, но нещо не ми допаднаха. За сметка на това съм много доволна от маратонките  Календжи от Декатлон, които са даже по-евтини - не искам да казвам, колко струват, че е направо смешно. Наскоро исках да си купя на същата марка, но вече по-висок клас - ами не се престраших, защото на първо обуване не бяха чак толкова удобни.
Знам за кой модел пишеш - имам същите, много са удобни. Но не са за дълго тичане, защото вътре крака много се мести. Имам и от по-високия клас, но също не съм доволна. Идват ми тесни и ми създават проблеми. Иначе са доста по-стабилни и с хубава подметка. Трудно избирам маратонки за тичане вече. Последните ми вече си навъртяха километража и започнаха да се изкривяват. И аз трябва да избирам  ooooh!

# 81
Моите декатлонски маратонки струваха 36 лв. Толкова са удобни, че мисля да си взема пак такива, но за разходки  Rolling Eyes

# 82
Засега имам 3 чифта на Kalenji и от трите съм много доволна. Едните са за трейл бягане - http://www.decathlon.bg/damski-obuvki-za-planisnko-byagane-kapte … i-id_8310961.html и са ми много удобни, много си ги обичам, макар че скоро май ще бъдат сменени с едни North Face.

Отделно имам едни за асфалтово тичане, които вече си струваха пари - нещо от порядъка на 150лв бяха, сега са ги намалили значително. Това засега са ми единствените обувки за тичане, с които не съм имала и един мазол, а тичам доста км.

Третия чифт са ми тези на blackisback вероятно.  Mr. Green Нося си ги попринцип, не специално за бягане, макар че тичам с тях до факултета и наистина не си ги представям за дълго тичане, но пък за леки бягания са тамън.  Peace

# 83
Момичета, молба за съвет. Някои от вас доколкото чета тук участват в организирани планински бягания из Витоша и т.н. Въпросът ми е, маршрутите маркирани ли са добре т.е. с малка вероятност да се изгубиш, ако не познаваш трасето? По специфично, мислим си да се включим в Симеоново Рън след 2 седмици. Благодаря Simple Smile

# 84
Аз съм ходила веднъж на едно от състезанията от Trail series. Рядко ходя из планините и съм много неориентирана, но нямах никакъв проблем с трасето на Кактусрън. Където може да се объркаш обикновено има маркировка. След време исках да мина същото трасе сама, но се оказа, че не помня пътя. Значи щом мен са ме ориентирали добре, почти всеки ще се справи Simple Smile А и има много състезатели - постоянно някой ме задминаваше или виждах да тича пред мен из гората. Има и хора от организаторите по маршрута - някои снимат, други стоят на места и посочват пътя.

# 85
Благодаря   bouquet

Звучи окуражаващо, ще се пробваме. Ако се наложи да преспим в гората, добре поне, че е Юни  Simple Smile

# 86
Няма да се наложи. На състезателния ви номер ще са изписани телефоните на организаторите, така че ако се загубите ще им се обадите и ще ви намерят Simple Smile Само си носете мобилен телефон.

# 87
Искам да споделя, че откакто бягам на открито, а не на пътека се чувствам истински свежо и страхотно. Съветвам всеки, който има възможност да тича да го прави. Бягането истински помага за сваляне на килограми и за оформяне на тялото, особено в комбинация с правилно хранене. Свежия резулт се усеща бързо.

# 88
Момичета, молба за съвет. Някои от вас доколкото чета тук участват в организирани планински бягания из Витоша и т.н. Въпросът ми е, маршрутите маркирани ли са добре т.е. с малка вероятност да се изгубиш, ако не познаваш трасето? По специфично, мислим си да се включим в Симеоново Рън след 2 седмици. Благодаря Simple Smile
И аз ще ходя на Симеоново Рън. Simple Smile На коя дистанция си? Аз се писах на 11 км, защото ми се събират доста състезания като цяло и реших да не рискувам с дългата. Иначе спокойно, няма да се загубиш, маркировката е чудесна, а на ключовите места обикновено слагат доброволец да ти посочи пътя.

# 89
Като заговорихте за състезания... аз в събота щях да ходя на едно бягане с благотворителна цел. И спонсор си бях намерила (за определена сума на обиколка), НО... се оказа, че хлапето в същия ден има изява на сцена (първата!) и то в същия час. Няма как да го разочаровам и да я пропусна, а и не искам. Продължавам да им се чудя на организаторите защо слагат тичане посред лято в най-големия пек в 14:30. ooooh! Ако беше от 09:00-10:00, щях да огрея навсякъде...

Благодаря за отговорите за наколенките. Аз пак четох, четох и реших, че първо ще пробвам още повече да си заздравя мускулите наоколо.

Това с подвикванията/подсвиркванията е ужасно. На мен едно време едни девойки, седнали да пушат и чоплят семки на стадиона, така ми се подиграваха в началото, но явно много ги впечатлих с 15 обиколки (даже им помня броя) и накрая се извиниха и ме похвалиха... хохо.

Общи условия

Активация на акаунт