Тичане (3)

• 85 209
  • 782
  •   1
Отговори
# 60
Как се справяте с подигравачите или поне с гадните погледи /ако е имало такива/ ?
Тича ми се,но като стигна до стадиона и като видя тези, същите, хора ми се отщява направо. Stop
Сериозно? Shocked Що за хора? Rolling Eyes
Аз ходя да тичам на един почти винаги безлюден стадион, само два пъти имах проблеми с прекалено поощряване от мераклии за свалки (вместо да си се радват на пенсията Mr. Green, ходят да отправят покани да сме били тичали заедно Outta Joint Laughing).
Преди години в София тичах редовно на стадион ЦСКА. Една сутрин се появи един треньор с няколко деца от близките кортове и ме изгони много арогантно, за да освободи пистите за неговите си възпитаници. Отидох и попитах охраната дали е в правото си, те казаха "не" и ми казаха да продължа да си тичам. А с треньора известно време се гледахме лошо на всяка обиколка, после спряхме да се забелязваме. Simple Smile

# 61
Сериозна съм,да. Simple Smile
Всеки път,когато минех покрай господата ,се подхвърляха реплики от сорта на "Ади,ма,не можеш ли по-бързо,ще ти отслабне повече ... " . Май бяха попийнали,но това за мен не е оправдание,не бяха тийнове на вид,но явно по душа са си баш такива.

# 62
Блах ... това наистина е неприятна обстановка Sad А явно са там редовно  Thinking Няма ли охрана/собственик/поддръжка този стадион да се оплачеш?

# 63
На мен ще ми се отще  Shocked
cooxixx  Hug
Нашият стадион е празен почти винаги. Рядко се засичам с местните футболисти, но те си тренират и хич не се занимават с глупости. ММ се нави да ми вземе пътечка да си бягам вкъщи като е лошо времето  Heart Eyes
Сега остана да измисля каква да е  Grinning

# 64
Птиците ...    има,има,ама то и на тях толкова им пука,че...а и тях я свариш,я не свариш. А и май и те обичат да обсъждат възможностите на другите.
мαрия   да се похвалиш след като си купиш.
 Hug
Пак се получи спамо-чат заради мен,за което се извинявам. Embarassed

Няма да им обръщам внимание и толкова,миналия път просто избухнах,но този път ще се сдържа. Mr. Green Сега търся най-удобния час за бягане ,когато идват и другите бягащи,поне да не съм сама,във всеки случай ще бъде след 19ч ,защото иначе е отвратителна жега.

# 65
И аз не обичам да ме зяпат хората и да изпадам в неловки ситуации и затова предпочитам нощем, а дневните тичания просто гледам да съм с мп3ката на ушите и не слушам никой и нищо. Simple Smile

Ние с ММ тази неделя ходихме да тичаме в Стара планина и беше просто уникално. Направихме общо 30 км - може би най-дългото ми тичане въобще, какво може би, баш най-дългото си беше. Хората, които засичахме много ни се радваха и бяха изненадани, че тичаме. Grinning Положителната денивелация е 1500 м.

В последно време започнах да обръщам по-голямо внимание на техниката ми на тичане. Стойка, походка, различни скорости спрямо терена... и като че ли започнах да напипвам как да се движа максимално бързо и ефективно с минимален енергоразход. Времена няма да поствам вече в темата, че знам, че не води до нищо добро, но като цяло ми се подобри леко де да знам... подхода. Grinning

//Прочетох тези дни "Тичай или умри" на Килиан Жорнет. Много яка книжка. Препоръчвам.  Peace

# 66
Здравейте, Момичета!
Не пиша в темата, но ви чета.  Heart Eyes Исках да се включа по повод запитването на Естрейнджд.
Аз тичам с количката с моя дребос, който е на 3,5 в момента. Даже и 5К бягахме с него, отново с количката. Много е удобно, сега даже не мога да си представя как е да тичаш без количка.  Mr. Green
Тичала съм доста, преди години, тогава без количка. Сега тичам малко, като екстра към другите ми тренировки. Не знам къде живееш. Единственото, което би ме притеснило е дали разполагаш с терен, който позволява да тичаш с количката. Тук бягам по пътека за велосипеди, няма дупки и неравности и е супер. Ще ти хареса. Пробвай.

Едит: Сега прочетох, че имаш в близост парк с алеи, които са подходящи, така че нямаш никакви проблеми. Simple Smile

Последна редакция: пн, 08 юни 2015, 22:32 от svetty1980

# 67
  • София

Здравейте, Момичета!
Не пиша в темата, но ви чета.  Heart Eyes Исках да се включа по повод запитването на Естрейнджд.
Аз тичам с количката с моя дребос, който е на 3,5 в момента. Даже и 5К бягахме с него, отново с количката. Много е удобно, сега даже не мога да си представя как е да тичаш без количка.  Mr. Green
Тичала съм доста, преди години, тогава без количка. Сега тичам малко, като екстра към другите ми тренировки. Не знам къде живееш. Единственото, което би ме притеснило е дали разполагаш с терен, който позволява да тичаш с количката. Тук бягам по пътека за велосипеди, няма дупки и неравности и е супер. Ще ти хареса. Пробвай.

Само не ми е ясно, как 3,5 годишен си успяла да го вкараш в количка  newsm78. Може би става дума за месеци. Иначе по времето с количката на мен тичане не ми и трябваше - фитнеса си беше лавирането с близнашка количка по изкъртените тротоари...

# 68
Мирамар,

3,5 години.... Mr. Green ...свикнал е, не го слагам насила....количката ми е с 3 гуми, за тичане.

# 69
  • София
Мирамар,

3,5 години.... Mr. Green ...свикнал е, не го слагам насила....количката ми е с 3 гуми, за тичане.

Е, тогава сигурно се кефи на скоростта  Wink. Абе готино е като човек намира време и желание за спорт дори с малки деца.

# 70
svetty1980, благодаря за включването  bouquet Може пък да взема и аз да пробвам. И без това привечер ни хващат нервите вече и двете с бебка. Ще споделя после Simple Smile И моята количка е триколка, с големи колела, не е специално за тичане, но май ще свърши работа.
Иначе и аз много се впечатлих, че тичаш с 3,5 годишен младеж  Laughing

Vessi-barabesi, успех, дано на бебчето му хареса Simple Smile

Покрай последните постове се сетих една случка отпреди няколко години. Тичам си на стадиона, а един треньор работи с едно момче, около 10-годишно. Като приключих, треньора ми казва "Благодаря, че ни помогнахте с тренировката". Аз: "Как така съм Ви помогнала", той: "Ами казах му да Ви мине три пъти и тогава да спре" Shocked След тая реплика аз сама на себе си се подигравах за темпото  Laughing  

# 71
  • Варна
И аз имам едни "фенове"по маршрута, дядовци-охрана, много окуражително ми подсвиркват Simple Smile Не е приятно, ама гледам - не съм единствената. А бягам рано - към 7 сутринта ... освен да хукна с пукването на зората, друго не мога да измисля Simple Smile   

# 72
Жалко е, че хората така се отнасят с подигравка понякога. При мен тичащите са много, не се обръща внимание и по-добре. (по-скоро ще е чудно защо някой не тича из парковете Simple Smile ). Понякога се случва да се поздрвявам с други тичащи, макар да не съм ги виждала никога. те като кимат и се усмихват и аз така
днес ме боли едната пета, но ще пробвам да потичам отново малко по-дълго

# 73
Ако на стадиона тичат няколко души едновременно дали ще подвикват на всички? От тук идва проблема, въпреки, че тичането започва да става популярно. Какво ли правят на стадиона хора, които не спортуват...

# 74
Какво ви пука че някой ви подсвирва:-) то и в зала да бягате пак ви зяпат, само дето не могат да подсвирват Simple Smile. Вече два пъти на работа ми се случва клиенти да ми казват, че ме познават от залата, но какво от това. Приемам го като комплимент и толкова.

Общи условия

Активация на акаунт