Тичане (3)

• 85 193
  • 782
  •   1
Отговори
# 45
Аз съм малко трудна за маршрутите, че съм с децата (на 6 и на 7г), на стадион ми е удобно, че ги наглеждам, но на Аладжата ще трябва първо да намеря някой да ги гледа. Ако се разберем няколко дена преди това, мога да се организирам  Grinning

# 46
Ще ти пиша като си дойда във Варна.

# 47
Знам, че въобще не е същото като тичането, но ние вървим почти всеки ден около 2 часа. Правим средно между 6000 - 10000 крачки, все пак е добре, нали? Simple Smile

# 48
Знам, че въобще не е същото като тичането, но ние вървим почти всеки ден около 2 часа. Правим средно между 6000 - 10000 крачки, все пак е добре, нали? Simple Smile
Ако тези крачки заменят едни 2 часа пред тв или компютър - да, все пак е добре. thumbsup Но като цяло мнението ми е, че тялото ни е проектирано от природата, за да бъде в движение, да извършва дейности, да може ходи и т.н, така че тези неща не могат да минават за спортни упражнения, а просто за нормална употреба на тялото. След голямо обездвижване е ок да се започне просто с разходки, но след това, без голямо мотаене (освен ако няма обективни причини), е хубаво да се минава напред към по-структурирани занимания.

# 49
Здравейте! Току-що ви открих, чета ви и точа лиги, защото много ми се тича, но с бебе на годинка просто не мога да измисля как и кога. Съответно не съм тичала, откакто забременях и имам чувството, че никакви сили не са останали в мене и след първите метри ще изплезя език, но нищо  Mr. Green Някой може ли да даде идеи как се съчетава бебе и тичане по малко поне? Бягали ли сте с бебешката количка? Някакси не си представям да не мога да си движа ръцете (че нали трябва да бутам количката с тях). Май това ми е единственият шанс, освен събота и неделя, когато баща й може да я гледа, но пък лятото все сме нанякъде уикенда... Надъхах се, почвам да мисля сериозно по въпроса  yes

# 50
Estranged а защо не тичаш когато таткото си е у дома и не оставиш бебчо за малко на него ??? Аз така правя  с моя син, той е на 4 год. но пак няма как да го оставя сам Peace

# 51
Виждала съм родители да тичат бутайки бебешка количка. Стига по алеята да е гладко, разбира се, все пак и на бебето трябва да му е добре Simple Smile

# 52
Здравейте и от мен,
от три години тичам , но само пролет -лято сменят ли стрелките на  часовника и спирам Sad
5км. за 20мин. през ден
искам да се стегна всеки ден или поне 5 от 7
надявам се да получа нужното надъхване при вас Simple Smile

# 53
Таткото се прибира късно през седмицата. Вариант е сутрин, но все гледам да подремна още малко, че нощите са ни много безсънни покрай малката, а и ако съм съвсем недоспала най-много да припадна в парка Laughing Но го обмислям и това, просто още не съм се насилила да ставам по-рано макар и 1-2 пъти седмично Simple Smile Иначе алеите в близкия парк са гладки и количката ми се струва достатъчно стабилна... 

Страхотно се чувствах като тичах и това много ми липсва. Иначе една от мечтите ми е един ден да участвам на маратон, но май ще си остане само мечта  Rolling Eyes

# 54
Защо мечта? Не си поискала, не си се подготвила  Peace

Четохте ли за дамата на 92г, която миналата седмица изтича маратон?

# 55
Estranged аз тъй като съм бременна в момента и аз планирам живот и здраве след раждането и малко като поотрасне бебка, да я свиквам че ще тичаме аз а тя в количката  Peace Особено като е съвсем бебе няма да има на кой да я оставям Simple Smile

# 56
Темата се засили.  Crazy
След редица подигравки и коментари на стадиона,отбелязвам едни 3,6км.
Как се справяте с подигравачите или поне с гадните погледи /ако е имало такива/ ?
Тича ми се,но като стигна до стадиона и като видя тези, същите, хора ми се отщява направо. Stop

Сега за няколко месеца свекърва ми ни е на гости и обикновено тя гледа бебо ,когато аз тичам (около 1 час).

# 57
cooxixx а мен питаш ли ме какви погледи търпя, като ме видят бягаща бременна  hahaha  Joy
Толкова са неинформирани и ограничени хората, че....  ooooh! аз лично съм се научила да не им обръщам много внимание  Peace

# 58
И на мен ми подвикват понякога като тичам. Обикновено го правят разни тинейджъри, които нямат и половината на моите години. Чувала съм тъпотии от сорта "много бавно тичаш", "и да бягаш няма да отслабнеш", "трябва и аз да започна да бягам" (това последното всъщност не е толкова зле). Гледам да не се впечатлявам, понеже няма никакъв смисъл от това, но действително и на мен не ми е приятно. Последно някакъв възпълен младеж ми правеше неуместни забележки докато минавах, за да впечатли една девойка. Тя очевидно беше във възторг от поведението му. Какво да добавя повече - трябва ли да ми пука? Просто заобикалям отдалече и толкова.
По-притеснително ми стана веднъж, когато един непознат се залепи да тича с мен. Вярно, че ме поздрави, но не каза нищо повече и ми стана много некомфортно.

# 59
След редица подигравки и коментари на стадиона,отбелязвам едни 3,6км.
Как се справяте с подигравачите или поне с гадните погледи /ако е имало такива/ ?
Тича ми се,но като стигна до стадиона и като видя тези, същите, хора ми се отщява направо. Stop

Shocked #Crazy Shocked
Къде това?? не мисля, че друг освен недорасъл тийн би могъл да се подиграва на тичащ (при това на стадион ooooh!) човек  Naughty А пък от тях толкова да не ми пукааа  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт