Ebay 95

• 59 571
  • 753
  •   1
Отговори
# 570

Не е на митница.  Открих кои ги доставят - UPS от Америка.  Ако на някой му трябва да знае.

# 571
Здравейте,

пусках един телефон на търг в eBay, имам и купувач от Шри Ланка
 - втория наддал го е спечелил и след това започна да ме пита - първо колко ще е доставката - отговорих му. После пък  дали телефона е с всички аксесоари и кутия, аз му отговорих, че кутията само липсва, но мога да му пратя от по-нова модел и че също така ще трябва да то пратя БЕЗ БАТЕРИЯ понеже е забранено в пратката да има батерия /дори извадена от телефона/.
След 2 -3 питания ат негова страна сега си трае, не е платил разбира се.

Чудя се какво да го правя- да повдигам ли диспут , просто да релистна или какво? Като е участва в търгове да е мислил, не сега да ми губи времето да го чакам, а и е трябвало преди това да ме пита тези неща, а не след като печели търга, да си е правил сметката newsm78

# 572
  • Пловдив
Здравейте,

- втория наддал го е спечелил и след това започна да ме пита - първо колко ще е доставката - отговорих му. После пък  дали телефона е с всички аксесоари и кутия, аз му отговорих, че кутията само липсва, но мога да му пратя от по-нова модел и че също така ще трябва да то пратя БЕЗ БАТЕРИЯ понеже е забранено в пратката да има батерия /дори извадена от телефона/.

Чудя се какво да го правя- да повдигам ли диспут , просто да релистна или какво? Като е участва в търгове да е мислил, не сега да ми губи времето да го чакам, а и е трябвало преди това да ме пита тези неща, а не след като печели търга, да си е правил сметката newsm78

А всички тези неща, които те пита , има ли ги в описанието на търга?

# 573
Здравейте,

- втория наддал го е спечелил и след това започна да ме пита - първо колко ще е доставката - отговорих му. После пък  дали телефона е с всички аксесоари и кутия, аз му отговорих, че кутията само липсва, но мога да му пратя от по-нова модел и че също така ще трябва да то пратя БЕЗ БАТЕРИЯ понеже е забранено в пратката да има батерия /дори извадена от телефона/.

Аз чакам ден два да плати и после ако не го стори- предлагам на другия купувач- има си опция за това или правя искане да ми се възстанови таксата за търга поради неплащането.

# 574
  • София
Привет, момичета  Wink
Можете ли да ми кажете мога ли тук или има друга тема, в която мога да обявя за продажба едно чисто ново яке, което си поръчах от иБей, но се оказа, че ми е малко...  Rolling Eyes

# 575
  • Пловдив
Привет, момичета  Wink
Можете ли да ми кажете мога ли тук или има друга тема, в която мога да обявя за продажба едно чисто ново яке, което си поръчах от иБей, но се оказа, че ми е малко...  Rolling Eyes

Няма отделна тема за продажба на неуспешни покупки от Ebay, тази е само отчетна за пазаруване от сайта.

# 576
  • София
Благодаря, т.е. да си търся друго място да си го продам...  Blush

# 577
Във фейсбук има група "Несполучливи интернет покупки".

# 578
  • София
Във фейсбук има група "Несполучливи интернет покупки".

Peace

# 579
Здравейте! Закупих техника от ибей преди 3дни, но днес получих писмо, че артикула е премахнат и на страницата ми с покупки вече не се вижда и дата за предполагаема доставка. Пише ми, че ако не получа нищо да отида до центъра за помощ на ибей и че ще ми възстановят парите. Колко време би трябвало да изчакам? Аз подозирах, че може да има нещо нередно, поради ниската цена, обаче пък и друг път ми се е случвало наглед нереална ниска цена, нисък рейтинг, пък всичко си беше ок, получих си нещата и затова реших да рискувам.
Ще бъда много благодарна, ако някой ми помогне в ситуацията - дали трябва да отварям диспут или трябва да ичакам 30дни и ако нищо не получа тогава.
Приятен ден и весели празници на всички!
Редактирам се - сега виждам, че и потребителя е премахнат.

Последна редакция: пн, 28 дек 2015, 09:10 от r.i.angelova

# 580
Здравейте! Закупих техника от ибей преди 3дни, но днес получих писмо, че артикула е премахнат и на страницата ми с покупки вече не се вижда и дата за предполагаема доставка. Пише ми, че ако не получа нищо да отида до центъра за помощ на ибей и че ще ми възстановят парите. Колко време би трябвало да изчакам? Аз подозирах, че може да има нещо нередно, поради ниската цена, обаче пък и друг път ми се е случвало наглед нереална ниска цена, нисък рейтинг, пък всичко си беше ок, получих си нещата и затова реших да рискувам.
Ще бъда много благодарна, ако някой ми помогне в ситуацията - дали трябва да отварям диспут или трябва да ичакам 30дни и ако нищо не получа тогава.
Приятен ден и весели празници на всички!
Редактирам се - сега виждам, че и потребителя е премахнат.
Аз имах такава ситуация не съм чакала нищо върнаха ми бързо парите но трябва да си направиш диспута. Ти си реши но това са търговци фантоми които по празници разчитат на бързи печалби и на неорентирани потребители. В моя случай продавачът даже имаше и много оценки явно е купил някой чужд профил. Cry

# 581
..

Последна редакция: пн, 28 дек 2015, 16:53 от r.i.angelova

# 582
Аз имах такава ситуация не съм чакала нищо върнаха ми бързо парите но трябва да си направиш диспута. Ти си реши но това са търговци фантоми които по празници разчитат на бързи печалби и на неорентирани потребители. В моя случай продавачът даже имаше и много оценки явно е купил някой чужд профил. Cry

Много благодаря за бързия отговор! Веднага реагирах и виждам, че в пейпал пише, че сумата ми е възстановена, обаче парите ги няма нито в сметката, нито в баланса на пейпал. Имаше ли някакъв срок или само счетоводно ще ги видя до няколко дни, а самата сума трябва вече да я има по сметката ми?

# 583
От 3 до 5 работни дни и всичко ще си "дойде на мястото".  Grinning

# 584
Много сте мили, благодаря за бързите отговори! Аз съм пускала диспути, ама беше много отдавна и съм забравила какво беше.
Весели празници и успешни покупки на всички вас!

Общи условия

Активация на акаунт