Да помогнем на съфорумка - Мама Цоцоланка

• 127 368
  • 758
  •   1
Отговори
# 60
  • Някъде на път....
правилна е сметката, проверете какво изписвате  Peace
Подкрепям - сметката е вярна!  Peace
Маме, с теб сме, знаеш!  Heart Eyes

# 61
  • София
Мамо Цоцоланке, успех и много късмет ти желая..  bouquet

Историята ме докосна много, с каквото мога се включвам.. и стискам палци...вярвам, че добрите новини ще дойдат съвсем скоро. Hug Hug

Последна редакция: ср, 20 май 2015, 20:15 от hris.g

# 62
  • София-Младост
И аз те мисля да знаеш Мамо Цоцоланке...наскоро се бях присетила, че не те мяркам, а то за лошо било Sad
Бъди силна!  Hug

# 63
 Cry
Защоооо?
Ще помогна.

# 64
Много сили, Мама Цоцоланка! Всички сме с теб и ще се справим заедно!  Hug Hug Hug

# 65
  • На острова
Включвам се и аз с малко, но от сърце!

Здраве и любов за Мама Цоцоланка и попътен вятър и много късмет на абитуриента   bouquet

# 66
  • ГОре на черешата...
Мамич, ще се справиш, знаем го Peace Hug Heart Eyes! Ако имаш нужда да говорим - знаеш къде...

Едит: hris.g , редактирай се, едва ли  Дидка има нужда точно сега да чете това...

# 67
  • Чикаго / София
Кураж Маме! Много сме, ще помогнем!

# 68
  • София
Едит: hris.g , редактирай се, едва ли  Дидка има нужда точно сега да чете това...
Вече съм я докладвала. Все пак човек трябва да знае кога и какво е уместно да пише.
При добрите шансове, които дават лекарите, изобщо не се и съмнявам, че Цоцоланка ще оздравее напълно.

# 69
  • ГОре на черешата...
 Peace

# 70
  • Плевен
Разбира се, че ще се включа, Маме, ти си един от най-сърдечните и хубави хора, които съм срещала. Прекрасен човек, награден подобаващо със страхотно и задружно семейство! Ти си силен човек и дано скоро всичко е зад гърба ти!  Hug
П.С. Ако имаш нужда от нещо и мога да помогна, пиши! Hug

# 71
Кураж!

Пишете, ако има нужда от още нещо.

# 72
И аз искам да помоля за малко мисъл.
Не пишете неща, които не са от полза, а биха притеснили Мамето.
Никакви ревове и примери. Peace

# 73
Много познат ник и с удоволствие четени постове, Мама Цоцоланка, пожелавам много здраве на теб и семейството ти и нека излезеш победител от тази война!  Praynig

# 74
  • SHOOT ME 10 $
Мамче  Имаш и моята подкрепа!! . Убедих се ,че силата на духа и вярата в добрия край, увеличава с 80 процента добрия изход. И организма се мобилизира. С теб сме, много сме!! Hug

Общи условия

Активация на акаунт