Парфюмни размисли и страсти - 190

• 86 771
  • 735
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Някой купувал ли е тестер на Thierry Mugler Cologne? Дали има капачка?

# 16
  • Пловдив
Аз съм без парфюм, когато съм в болнични, вкъщи.
Всъщност дори и тогава, след баня, обичам да напръскам кожата с Берлинчанката. Носи ми страхотно удоволствие.

# 17
  • София
Някой купувал ли е тестер на Thierry Mugler Cologne? Дали има капачка?
Няма капачка.

Благодаря за темата, Денси   bouquet Парфюм не нося обикновено вкъщи, просто защото забравям. Понякога разносвам пробички или ако се присетя за някоя много зла гад, която обикновените смъртни трудно преживяват, си слагам от нея с хъс и замах да си се тровя с кеф насаме  Mr. Green

Молекулите 01 миришат на тамян и бяха веднагически изпъдени от дома ми, може би заради това са асоциирани със сажди. Но като цяло не харесвам тенденцията колкото по- на нищо не мирише, толкова по-уау е парфюмът. Вода тече и от чешмата.

# 18
Нося си парфюми почти винаги. От 7 години работя само вкъщи, но не съм променила парфюмните си навици, просто намалявам количествата.
Сдобих се миналата седмица с Narciso Rodriguez Essence, (прилича ми на Белия чай на Булгари) и Burberry Brit Sheer(не мога да определя на какво ми мирише, свежо е и става).
Изпитвам носталгия по някогашните "бабички". Такова възхищение, каквото съм изпитвала преди 30 години, вече не ми се случва, а възможностите сега са неизброимо повече.
Въпрос към тези, които имат котки у дома: как се отнасят вашите котета към парфюмния облак около вас? Имаме си бебе коте у нас от няколко дни и се замислям по въпроса.... Thinking

# 19
Благодаря за темата, Денси!    bouquet
Парфюм слагам винаги и рядко забравям, но забравя ли ми е криво цял ден. Чувствам се някак некомфортно.
Наскоро колежка ми сподели ,че била много учудена, как нейна позната слагала френски парфюм, подчертавам френски когато ходела на планина. На което отговорих, че не намирам нищо ненормално в това и с това предизвиках пълно недоумение у нея. А че френски отдавна не е синоним на луксозен и че е достъпно удоволствие повечето хора така и не подозират и явно са на мнение, че за да се сдобият с това чудо  невиждано трябва да изсипят половин заплата.

# 20
  • София
Благодаря за новата тема, densi!    bouquet

Не слагам парфюм когато отивам в болница или пък слагам нещо супер леко и дискретно.Не слагам и когато съм болна и не ми е до парфюм.

# 21
  • София
Записвам се в интересната тема.
Забравям за парфюмите още при първите признаци за мигренозен пристъп.
Когато съм притеснена, почти никога не се парфюмирам.
И малко извън темата: никога не слагам нов, неносен досега парфюм, когато ми предстои важно събитие. В такива случаи предпочитам нещо старо, изпитано и любимо, което да ми е опора.

# 22
Здравейте!
Почти винаги съм с парфюм Heart Eyes , нищо че работя вкъщи, все пак излизам Laughing . Никога не спя с парфюм, мъжът ми не може да го понесе Laughing . Не разбирам новите неща, силно старомодна съм Blush - парфюми без аромат, не мога да коментирам, сигурно имат феромони, идея нямам  Blush , не съм се интересувала.
Да се похваля - вчера се сдобих с Basic Black Bill Blass newsm44 Много съм щастлива, взех си го по описание и дори надмина очакванията ми Heart Eyes , забележителен.... одеколон Shocked , но само на име Grinning , сигурно много тук го познават, аз сега го открих Heart Eyes .
Хубава вечер на всички!

# 23

Да се похваля - вчера се сдобих с Basic Black Bill Blass newsm44 Много съм щастлива, взех си го по описание и дори надмина очакванията ми Heart Eyes , забележителен.... одеколон Shocked , но само на име Grinning , сигурно много тук го познават, аз сега го открих Heart Eyes .
Хубава вечер на всички!

Може ли, моля, малко повече информация! На Бил Блас познавам само Nude и много го харесвам, въпреки че в момента не го притежавам.

# 24
  • Sofia
Здравейте, парфюмни!  Hug
Не слагам парфюм когато съм болна, а и не харесвам горчивия вкус при целувка. Трябваше да опозная стотици парфюми за да разбера,  че няма по-съблазнителен аромат от този на чиста топла кожа.

# 25

Хубава вечер на всички!

Може ли, моля, малко повече информация! На Бил Блас познавам само Nude и много го харесвам, въпреки че в момента не го притежавам.
Разбира се  Hug !
"Запознах" се с него случайно тук - http://www.fragrantica.com/perfume/Bill-Blass/Basic-Black-1670.html
А си го купих оттук - http://www.enzo.bg/bill-blass/basic-black-odekolon-za-zheni/
За описание - трудно ми е Blush , не прилича на нищо, което познавам. Е, има ноти, които не мога да сбъркам - роза, карамфил, мед, амбра Heart Eyes , но в него има нещо, което ми е непонятно и много приятно Heart Eyes, някоя подправка, предполагам кардамон, не го познавам като аромат. Радва ме, че не усещам туберозата, не че имам нещо против нея, но тук изпъкват други ноти Heart Eyes . Описан е като шипров, но за мене е по-скоро шипрово-цветен, така го усещам. Едва ли съм била от полза, със сигурност някой друг ще го опише много по-добре от мене.

# 26
Излизам без парфюм само когато отивам към някоя парфюмерия да тествам нещо.   Mr. Green
+1  Peace

Дори и да знам, че ще съм си цял ден вкъщи, изляза ли от банята и веднага се подреждам пред тоалетката да размишлявам Simple Smile

Освен гореописания случай, в който в крайна сметка пак се оказвам парфюмирана, навън излизам без парфюм само ако ще посещавам дом с бебе или някого в болница.

# 27
Разбира се  Hug !
"Запознах" се с него случайно тук - http://www.fragrantica.com/perfume/Bill-Blass/Basic-Black-1670.html
..........................

Звучи много интересно и сигурно ще се запознаем лично много скоро!  Grinning

Благодаря! Беше много мила и изчерпателна!   bouquet

# 28
Единственият парфюм, който не долавям е Trussardi Skin, просто нищо  Rolling Eyes.

Ами давай го насам тогава!  Grinning Аз много добре си го усещам и ми е много любим  Hug

А прибирайки се след работа, тествах Terre d`Hermes, обаче не знам коя версия. Не знам дали така ми се струва, но преди години Орифлейм имаха един парфюм Deep Woods, който много харесвах и носех, въпреки, че беше мъжки. Та Hermes страшно ми напомни за тези Woods. Въобразявам ли си?

И аз за него се боря Wink
Ужасно любим!!!!

# 29
  • Варна
Случва се да съм без парфюм, понякога забравям, понякога просто не ми се носи. Когато не излизам също не се парфюмирам.
Парфюми без аромат не харесвам. Че обичам екстравагантни аромати - обичам, ама чак пък толкова... не.

Денси,   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт