Уреди за домашна грижа за кожата

• 204 120
  • 759
  •   1
Отговори
# 165
  • в 1001-та нощ
Вторият е за стягане - и на двата ясно е описано кой за какво е - човек само трябва да си направи труда да го прочете ... Но дали вършат това, което е посочено - не мога да кажа  Peace При първия честотата е 1 мегахерц, а при втория 50-60 херца  Thinking

Последна редакция: нд, 05 юли 2015, 16:53 от a.l.e.n.a

# 166
Е ...четох аз ,но физиката не ми е силна страна Embarassed и забелязах,че има голяма разлика в херцовете,та затова попитах.Аз имам такъв с 3 мегахерца,но това добре ли е в сравнение с показаните или не не мога да преценя newsm78  Ами ще си го ползвам пък дано има ефект...

# 167
  • в 1001-та нощ
Коментираше се по-рано от момичета, които доста са се интересували, че 3 мегахерца са най-препоръчваните  Peace

# 168
  • Пловдив
Никакъв спомен нямам.
Само нещо ми прещраква, че на някои от уредите, показвани от момичетата тук имаше споменато нещо за двойната гуша. Покрай това се сетих да питам, дали нашето уредче може за нещо за шия да го използваме евентуално.
Това ли?
Навила съм се да си го поръчам. (Някой беше дал линк, и към по-евтин вариант за поръчка...)
Чакам отзиви за този уред .Много ме заинтересува и ще следя .
Имам петна и много искам да ги махна ,но дали ще се получи  newsm78
Много благодаря ,че споделихте !  bouquet

# 169
Коментираше се по-рано от момичета, които доста са се интересували, че 3 мегахерца са най-препоръчваните  Peace
В такъв случай този уред http://www.silvia-kozmetik.com/catalog/product_info.php?cPath=95 … 31d6670bf88c8219d, който има честота 3 мегахерца е по-добър от този, http://www.silvia-kozmetik.com/catalog/product_info.php?cPath=95 … ;products_id=1105  така ли, че аз искам един от двата да си поръчам за стягане и изглаждане на бръчки, а малко се обърках. Останах с впечатление, че този с 50-60 херца, тоест вторият е по-добрият вариант. Всъщност кой от двата ще ми препоръчате?

# 170
Повечето ултразвукови уреди са с 3MHz и разлика в броя на LED светлините. Едните имат само 3 - червена, синя и зелена, а други имат 7... Но коя светлина има най-добър ефект, не мога да кажа...
Синята е за акне и кожни проблеми, зелената- за петна, червената е с най-дълбоко проникване в кожата.. Peace
Алена, ако ползваш уреда за целулит, който споделих по-горе, моля споделяй.... Laughing

# 171
Момичета...
нужда от малко помощ...
Тъй като дъщеря ми е с доста силно акне - тинейджър и въпреки посещенията при козметик веднъж месечно... кожата и не е в добро състояние.
Взех уред за безиглена мезотерапия с LED , от същия сайт заедно с апарата поръчах и една ампула за мезотерапия срещу акне. За проба.
След три процедури от по 5 минути съм много приятно впечатлена от резултата. Кожата на хлапето е мнооого по-спокойна, неравностите и подкожните пъпки видимо са намалели.  За първи път, откакто така да се каже, тя е пораснала виждам красива кожа при нея Simple Smile. щастлива съм безмерно разбира се.
Иска ми се да си поръчам продукти за безиглена мезотерапия и за мен, включително може антицелулитни процедури да се правят, но ударих на камък с продуктите.
Освен на сайта от който поръчах, но там изборът е доста ограничен (умишлено не го споменавам), намерих подобни продукти и в COLLAGEN.BG, но там има изискане да съм козметичен салон, да имам регистрация, да съм минала обучение... Бях си харесала коктейлите на sorisa, но... нямам достъп..

Някакви идеи за поръчка от някъде да продукти за мезотерапия> чужбина, България... или познати козметички които биха могли да поръчат...

??

# 172
Вероятно ходиш на козметичка, питай я как става. Дари може да се навие да ти направи услуга, като ти купи определено коричество, стига да не е голямо като за салон. Peace.
Аз поръчвам от тук - http://www.medeos.com/. Ползвам ги с уред за мезотерапия или с уред за йонофореза.

# 173
Вероятно ходиш на козметичка, питай я как става. Дари може да се навие да ти направи услуга, като ти купи определено коричество, стига да не е голямо като за салон. Peace.
Аз поръчвам от тук - http://www.medeos.com/. Ползвам ги с уред за мезотерапия или с уред за йонофореза.

Ако правилно те разбирам, ампулите подходящи за йонофореза могат да се използват и с безиглена мезотерапия?

Последна редакция: пт, 10 юли 2015, 10:51 от Анонимен

# 174

Ако правилно те разбирам, ампулите подходящи за йонофореза могат да се използват и с безогледна мезотерапия?

Да, йонофорезата е вече донякъде палеативна спрямо безиглената мезотерапия (апропо имам и двата уреда). Просто мезотерапията е комбинация от електрофореза и електроосмоза, а йонофорезата е само галванизация.

# 175
Уреда за безиглена мезотерапия с какъв гел точно го ползвате? Може ли линк.. Peace
Аз го пробвах с гела, който е специално за ултразвуков апарат и усещането е доста неприятно - все едно те удря ток и ти се свиват неволно мускулите на лицето... После го пробвах с обикновен хидратантен крем за лице и това чувство го нямаше..  Наскоро си взех за проба едни ампули на които пише, че са за мезотерапия, но те са като вода и когато сложа ампулата, тя повива веднага и апарата не се хлъзга по кожата... newsm78 Явно върху ампулата трябва да се слага и друг контактен гел???? Направо съм в шах... Mr. Green Помагайте please.... Hug

# 176

Ако правилно те разбирам, ампулите подходящи за йонофореза могат да се използват и с безогледна мезотерапия?

Да, йонофорезата е вече донякъде палеативна спрямо безиглената мезотерапия (апропо имам и двата уреда). Просто мезотерапията е комбинация от електрофореза и електроосмоза, а йонофорезата е само галванизация.

Говориш ми на китайски.   bouquet Не че не се опитвам да ровя по сайтове за да си направя разликата за себе си на методите. Но никъде не мога да ги открия всички систематизирани с действието им, плюсовете и минуси.

# 177
Момичета...
нужда от малко помощ...
Тъй като дъщеря ми е с доста силно акне - тинейджър и въпреки посещенията при козметик веднъж месечно... кожата и не е в добро състояние.
Взех уред за безиглена мезотерапия с LED , от същия сайт заедно с апарата поръчах и една ампула за мезотерапия срещу акне. За проба.

моля за линк към сайта с апарата, у дома имам подобна 15 годишна "драма", която не мога да обезпъпча с нищо, а не е като да не съм опитвала с какво ли не /без АБ/ - да не говорим, че тя хем иска да се отърве от пъпките, хем не иска да се маже с козметични продукти

# 178
Момичета...
нужда от малко помощ...

моля за линк към сайта с апарата, у дома имам подобна 15 годишна "драма", която не мога да обезпъпча с нищо, а не е като да не съм опитвала с какво ли не /без АБ/ - да не говорим, че тя хем иска да се отърве от пъпките, хем не иска да се маже с козметични продукти
писах на лични

# 179
благодаря!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт