Уреди за домашна грижа за кожата

• 204 169
  • 759
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Давайте тук, че сега и без това ще завалят въпроси от тийн майки Simple Smile

Аз пък, си купих това и сега не знам, как да го използвам.  Joy
Мога ли да си купя контактен гел от някъде или става само с поръчка? Доколкото разбрах, може да се ползва и без гел, а с крем или маска. Така ли е?
Мислех, че щом е масажор ще има и вибрираща (мърдаща  Grinning ) функция, но явно съм в жестока грешка.
Поръчах го, предимно заради околоочния контур. Дано има смисъл...
Пише, че може да се използва и за тяло.  newsm78
С други думи - давайте съвети как, какво, кога, къде се ползва  Hug

# 181
Уреда за безиглена мезотерапия с какъв гел точно го ползвате? Може ли линк.. Peace
Аз го пробвах с гела, който е специално за ултразвуков апарат и усещането е доста неприятно - все едно те удря ток и ти се свиват неволно мускулите на лицето... После го пробвах с обикновен хидратантен крем за лице и това чувство го нямаше..  Наскоро си взех за проба едни ампули на които пише, че са за мезотерапия, но те са като вода и когато сложа ампулата, тя повива веднага и апарата не се хлъзга по кожата... newsm78 Явно върху ампулата трябва да се слага и друг контактен гел???? Направо съм в шах... Mr. Green Помагайте please.... Hug
Ето този гел, който познавам от уреда за йонофореза, харесвам го много и го холзвам и с мезотерапията.......взимам го от Австрия, като ходя там или ми го носят - родата е там.
http://www.pharmawell.at/starlift-geraet.html

# 182
Момичета...
нужда от малко помощ...
Тъй като дъщеря ми е с доста силно акне - тинейджър и въпреки посещенията при козметик веднъж месечно... кожата и не е в добро състояние.
Взех уред за безиглена мезотерапия с LED , от същия сайт заедно с апарата поръчах и една ампула за мезотерапия срещу акне. За проба.

моля за линк към сайта с апарата, у дома имам подобна 15 годишна "драма", която не мога да обезпъпча с нищо, а не е като да не съм опитвала с какво ли не /без АБ/ - да не говорим, че тя хем иска да се отърве от пъпките, хем не иска да се маже с козметични продукти

Пробвала ли си с дарсонвал? Много добре влияе на пъпки и акнеична кожа изобщо.Даже аз го ползвам (нали пак съм в пубертета Laughing) за подкожни пъпки, които с ницо не се махат освен с галванизация, т.нар. електрическа игла. Иначе ето ти мезотерапия като моята - https://www.google.bg/search?q=%D1%83%D1%80%D0%B5%D0%B4+%D0%B7%D … 21Ddr8zxHwI8vA%3D

# 183

Мога ли да си купя контактен гел от някъде или става само с поръчка? Доколкото разбрах, може да се ползва и без гел, а с крем или маска. Така ли е?
Мислех, че щом е масажор ще има и вибрираща (мърдаща  Grinning ) функция, но явно съм в жестока грешка.
С други думи - давайте съвети как, какво, кога, къде се ползва  Hug

Не, ползва се с гел, серум, лосион, изобщко продукти, които са само на ВОДНА основа. Маслените не са подходящи, тъй като са с големи молекули, които не могат да се вкарват  в дълбоката дерма.

# 184
Bastet, другата дама точно този уред ми е пратила, но от друг сайт  Hug
след два толкова положителни коментара, май ще го купувам  Wink

# 185
Взимай го, щом и щерка ти може да го ползва ще се изплати бързо. Внимавйте само да не падне на земята, защото кабелчето е късичко.

# 186
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Bastet, другата дама точно този уред ми е пратила, но от друг сайт  Hug
след два толкова положителни коментара, май ще го купувам  Wink

Бубс, сподели, моля, сайта, че и ние се печем на същия огън.  Hug Разногледа станах какъв уред да й купя на моята девойка.

# 187
# 188
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.

Много благодаря!  Hug Значи ще го купуваме от линка на Бастет.  Laughing

# 189
  • Бургас
http://condiciashop.com/RF-radiochestoten-lifting/portativen_aparat_termag

А какво ще кажете за това? Чудя се между него и този уред за мезотерапия, който коментирате. За отпуснат контур кой ще ми върши по-добра работа? И кой е по-универсален?

# 190
показаното от теб е за отпуснат контур ,  гугълнах го - отзивите не са лоши ....

# 191
  Тия уредчета, ако са китайски, ги намирам доста по-евтини, обаче няма да имат инструкция на български и ми се струва доста неясна частта с гаранцията... newsm78
http://www.aliexpress.com/af/mesotherapy-machine.html?ltype=whol … wCP=y&catId=0

# 192
# 193
всичко е на половин цена в чуждите сайтове ,
специално за това - слага се в/у лицето и се държи в една точка ( на едно място ) , докато се затопли добре , после се мести на следващата точка и така ...
резултат - след месец - два
 ''главата ''се сменя на няколко месеца , защото се изхабява
това е аналог ( аматьорски ) на Ултера / Ultherapy ...

# 194
  • София
Скрит текст:

С други думи - давайте съвети как, какво, кога, къде се ползва
  Hug

Не, ползва се с гел, серум, лосион, изобщко продукти, които са само на ВОДНА основа. Маслените не са подходящи, тъй като са с големи молекули, които не могат да се вкарват  в дълбоката дерма.
Много благодаря!!!
В такъв случай, това например, дали е подходящо за целта?
Моля, простете невежеството ми Praynig

Общи условия

Активация на акаунт