Уреди за домашна грижа за кожата

• 204 083
  • 759
  •   1
Отговори
# 90
  • София / Перник
Не, tsveti_77, не е лично, по принцип говоря.
Хубаво би било, когато някой уред се коментира, всички да знаят за кой става въпрос.  Hug

# 91
  • София
Не, tsveti_77, не е лично, по принцип говоря.
Хубаво би било, когато някой уред се коментира, всички да знаят за кой става въпрос.  Hug

И аз така мисля, да се казва, да се показва.....нали затова е темата! А тези с рекламите си личат от далеч.

# 92
този уред ползвам от 18 юни тази година.Ползвам го през ден и засега не мога да кажа, че виждам резултати, тъй като още е рано. Видими резултати ми казаха да очаквам след 7-8 седмици.

# 93
  • София
този уред ползвам от 18 юни тази година.Ползвам го през ден и засега не мога да кажа, че виждам резултати, тъй като още е рано. Видими резултати ми казаха да очаквам след 7-8 седмици.

Да не забравиш да споделиш резутата! Peace

# 94
tsveti_77, честити придобивки...
Да те питам когато ползваш ултразвука слагаш ли предварително някакъв гел или крем на лицето? 20 мин на едната страна е много време според мен... В листовките на уреда ти не пише ли по колко време да го ползваш? На моя пише да се ползва около 10 мин всеки ден първите 2 месеца, а после може да се разреди ползването му...Освен това това затопляне не е голямо, а ти казваш, че ти топли и на другия ден усещаш нещо по кожата ти... Това дали е нормално? Да не би уреда да не е с ултразвук, а да е радиочестотен? Там се усеща приятно затопляне, но не парене и нагряване.... Peace

# 95
 lunna pateka, уредът ми е с  LED  светлина.Чрез регулиране времето на работа на уреда се постига затопляне на кожата до оптималните  40-41°C. Аз написах, че само първия път се престарах по 20 мин. на всяка страна, понеже се подведох по едно клипче в нета. Сега правя процедури по 10 мин. през ден и нямам проблем. Напиши в Гугъл красиво тяло и ще ти излезе сайтът, откъдето го купих. Там има доста подробно описание на уреда.

# 96
  • в 1001-та нощ
Имам въпрос към ползващите този уред:

Когато ползвам положителни йони, имам непоносимост към усещането - все едно ток минава през мястото - дори на ниска степен - не мога да го търпя. С отрицателните йони нямам проблем.

Не мога да преценя дали е индивидуално, дефект или .... какво. Няма как да пробвам с друг уред Sad За да съм сигурна дали е от мен или от уреда  Thinking

Винаги имам някакви съмнение към китайските машини  Rolling Eyes

Може би ще питам ММ дали могат да се измерят някакви величини  Thinking

# 97
tsveti_77, сега разбрах за уреда ти.. Peace
А може ли да споделиш след време дали влияе върху пигментация по лицето?

a.l.e.n.a, аз нямам точно този уред, но използвам + и - йони... Не ми действат така като описваш, не ги усещам.. Доколкото знам се работи с + йони, а накрая на процедурата се завършва с - йони, защото те извличали мръсотията от дълбочина... И лицето се забърсва или измива след това...
Аз това като удряне на ток го усещам като съм си правила безиглена мезотерапия в салон и не знам доколко е нормално... Даже ми се свиват безволево някои мимически мускули... Не е неприятно, търпи се и може би е нормално, все пак се използва електрическо поле...
Нека по-запознатите кажат дали е нормално да се усеща това.... Peace

# 98
  • София
Имам въпрос към ползващите този уред:

Когато ползвам положителни йони, имам непоносимост към усещането - все едно ток минава през мястото - дори на ниска степен - не мога да го търпя. С отрицателните йони нямам проблем.

Не мога да преценя дали е индивидуално, дефект или .... какво. Няма как да пробвам с друг уред Sad За да съм сигурна дали е от мен или от уреда  Thinking

Винаги имам някакви съмнение към китайските машини  Rolling Eyes

Може би ще питам ММ дали могат да се измерят някакви величини  Thinking

Аз ползвам само йон- за вкарваве на продукт и тогава усещането е както ти го описваш, не се търпи и се отказах. Ползвам само УЗ и светлините. А много искам да ползвам йони+ и -

# 99
  • в 1001-та нощ
va_ni, странно, при теб е на минуса  Thinking Аз, като взех уреда - бях бременна и го отдавах на моментна чувствителност. Пробвах го на мъжа ми и каза, че така трявба. Приятелката ми с йоник машинка (друга)  - също каза, че усещането е много неприятно  newsm78 Rolling Eyes

Предлагам ти, ако искаш - да си разменим машинките за седмица - за да видим усещането с друг уред и дали проблемът е в уредите или имаме индивидуален праг на поносимост  Peace

# 100
a.l.e.n.a , аз нищо не усещам при използването на + йони.
Ти като пускаш + йони, само тях ли пускаш или натискаш и Sonic?
Аз пускам само + йони и ги използвам като съм си сложила почистваща маска, която да не попива бързо.

# 101
имам  показания от Алена уред , при мен нищо не вкарва , само боцка като  уредите в салон ,
съмнява ме , че прави нещо - пише да се държи 30 сек в една точка  , a  онзи уреди ги движат непрекъснато ,
накрая всичко лепне засъхнало отгоре  и нищо не е попило ...
за мен са си едни китайски боклуци тези уреди ....

# 102
когато е на соник и + йони усещам леко боцкане, както при безиглена мезотерапия в салон, но доста по-леко.
Аз го използвах няколко пъти с ампули за избелване и определено има ефект, дори повече от колкото очаквах.

# 103
alex_jp, kakви са тези ампули за избелване, може ли линк?
Аз ползвам едни ампули с Вит.С и виждам избистряне на тена... Peace

# 104
Преди време си купих тази електрическа пинсета http://www.amazon.co.uk/Rio-Evolution-Electrolysis-Removal-Tweezers/dp/B000R5B3X6...
така и не я използвах качествено, защото ми писваше да третирам косъм по косъм зарязвах и накрая пак си оправях веждите с пинсета. Сега ми се намира свободно време и реших да си използвам парите..... ефект има, а изненадващо и нерви имам  Laughing
Три пъти си ги правих вече и косъмчета са толкова финни и поизчезват тук там уникално особено за жена, която има по-тъмни вежди и на мен ми се налагаше да скубя през ден,а понякога и всеки ден  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт