Уреди за домашна грижа за кожата

• 204 184
  • 759
  •   1
Отговори
# 195
Това е тоник за почистване, доколкото виждам...."Начин на употреба:Използвайте всяка сутрин като тоник за освежаващо събуждане на кожата.Нанесете с памучен тампон сутрин и вечер след почистване на грима с мляко.Без отмиване" - това го пише за продукта, чийто линк си дала.

Напиши просто в гугъл, примерно "Продукти за йонофореза, елктрофореза, мезотерапия, ултразвук..." - все тякакви линкове ще излязат.
В темата, по напред, има дадени линкове.
Продуктите за домашни апарати обикновено са малки дозички, еднократни, ампули, капсули и прочие.

# 196
  • София
Bastet, отново много благодаря, за отзивчивостта!  Peace

# 197
  • SF
Искам да ви попитам за мнение, който е ползвал или ако има професионалисти в темата:
Това:
http://www.po-krasivi.bg/siken-3d-h-egf-wrinkle-eraser-pen-ured- … amni-kragove.html
или това:
http://www.po-krasivi.bg/lanaform-visage-ured-za-ochi-i-ustni-za … e-na-brachki.html
 newsm78
Както и уред за стягане на контура на лицето. Или поне поддържането му в състояние преди отпускане. Сещате се какво искам да кажа - още не е отпуснат, но някога напред във времето предстои, няма как.

# 198
Искам да ви попитам за мнение, който е ползвал или ако има професионалисти в темата:
Това:
http://www.po-krasivi.bg/siken-3d-h-egf-wrinkle-eraser-pen-ured- … amni-kragove.html
или това:
http://www.po-krasivi.bg/lanaform-visage-ured-za-ochi-i-ustni-za … e-na-brachki.html
 newsm78
Както и уред за стягане на контура на лицето. Или поне поддържането му в състояние преди отпускане. Сещате се какво искам да кажа - още не е отпуснат, но някога напред във времето предстои, няма как.

Esmee, вземи си писалката за околоочен контур.
Вторият уред, апропо, на мен не ми е ясно на какъв принцип работи - ултразвук, йонофореза, мускулна стимурация?? newsm78
Иначе и двата уреда са за околоочен контур приоритетно, не са за цялото лице.

# 199
Някой да препоръча ефикасен уред за премахване на косми по лицето, благодаря

# 200
По-напред в темата някой беше споменал за електрическа пинсета.

# 201
  • София
http://www.ebay.co.uk/itm/141223095343?_trksid=p2057872.m2749.l2 … TRK%3AMEBIDX%3AIT

Простичък, а за мен доста успешен уред за премахване на косми по лицето.

# 202
Здравейте. Такааа, след мнооооого четене, кой какво използва, след това кое за какво се използва, съм се спряла на апарат за безиглена мезотерапия. Ефекта, който искам да постигна е премахване на фините бръчки, по лицето и околоочния контур. За възстановяване на кожата на лицето- половината ми лице го изгорих с избелващ крем, за който не прочетох, че е такъв. Подобрила съм състоянието като цяло с кремове съдържащи колаген и хиалуронова кис, но си мисля, че може още. Акне по лицето нямам, но ми се появяват пъпки през зимата по гърба, поради факта, че кожата ми не може да диша. Имам и стари белези там от такива пъпки. Както и пресни стрии по гърдите от втората бременност. Идеята ми е, мога ли да третирам посочените зони? Премахват ли се белези при нанасяне да кажем на Контартубекс и минаване отгоре с апарата, за вкарване на лекарството в дълбочина. Четох, че става и за премахване на натрупани мазнини, целулит, но това става ли с апаратчето дадено по-напред в темата или само с професионална техника в салоните? А за спукани капиляри, не говорим по лицето?

оооох, много въпроси, но като не съм наясно... далеч ми е от мисълта, че ще мина само с един уред, но с кой да започна. ако има комбинирани перфектно, а дано, ама надали Simple Smile не и в домашни условия.

ще съм благодарна за цялата информация, която можете да ми дадете. на огромно ВИЕ съм по темата. на 34 съм, но мисля, че е време да се взема в ръце и да започна да полагам малко повече грижа и за себе си, докато не е станало прекалено късно.

bouquet

# 203
Определено на тази възраст е добре да започнеш с някакъв уред за лице, но дали ще има ефекта, който очакваш това е друг въпрос... Домашните уреди са доста по-слаби от професионалните, за да се види ефект трябва постоянство и продължително време... Аз имам уред за безиглена мезотерапия, сам по себе си не знам дали има ефект, но в съчетание с други уреди и другите грижи, които полагам, мога да кажа има някакъв ефект... То чудо не може да се очаква само от уреда, важно е какви продукти се ползват, как се храним и т.н. Определено обаче фините линии се изглаждат, петната по лицето не си личат толкова и кожата е по-стегната.... Откъм хидратация не помага толкова уреда, колкото да помогне по-лесно да се усвои худратанта от кожата.... Това са моите наблюдения до сега...  За целулит, стрии и други проблеми по тялото обаче не забелязвам ефект, но и аз нямам време и търпение да третирам тялото всеки ден...  Mr. Green

# 204
  • Варна
Да ви кажа, че аз се разубедих да си купя домашна машинка.
Бях на косъм да поръчам и се сетих да се допитам до козметичката ми, която работи с професионални уреди от доста години.

Та, тя ми каза, че полза едва ли ще видя, защото не са професионални и са слаби, един вид.
Каза ми, че ако инвестирам тези пари в няколко козметични процедури с кислород+светлини ще видя много по-голям ефект.

Замислих се, че тя няма и не иска да купува домашен уред.
И тъй като й имам доверие, реших на този етап да й се доверя и първо да пробвам специфичните терапии и ако няма ефект, пак ще мисля за домашен уред.

# 205
MissNoir, според мен козметичката ти има изгода да ползваш услугите и, така че нейното мнение не би следвало да е определящо. Колкото до това, че тя няма такъв уред, при положение, че може да ползва апаратурата в салона си, няма за какво да си взема и за в къщи нещо.
Домашните уреди са по-слаби, което значи, че са необходими повече процедури за същия ефект. Но пък са по-безопасни, защото са предвидени за ползване от "неквалифициран персонал" Simple Smile
Това е мое мнение, разбира се. Ако имаш възможност да отделиш време, да отидеш в салон и да релаксираш, докато те подмладяват,  това е чудесно.

# 206
  • Варна
Помислих си го същото и аз, но козметичката не е собственичка.
Салонът е доста известен и с много платежоспособни клиентки и тя ако чака на мен, по-добре да напусне  Mr. Green

Както и да е...ще видим след 6-12 месеца Simple Smile колко съм цъфнала и вързала.

Последна редакция: вт, 25 авг 2015, 12:30 от missNoir

# 207
  • в 1001-та нощ
И аз съм на това мнение - то не пречи да си правиш процедури при нея, но нищо не може да замести системната поддръжка. Разбира се, не е задължително да е с уред, но ...  Mr. Green

K.Lera, маслото от пореч има благотворно въздействие върху кожата - при мен осезаемо   Peace

МВИ регулира хормони и няма такъв видим ефект върху кожата  Peace

# 208
  • Варна
Какво е МВИ?
Пия масло от пореч и при мен няма разлика  Embarassed

# 209
Какво е МВИ?
Пия масло от пореч и при мен няма разлика  Embarassed
Масло от вечерна иглика, предполагам

Общи условия

Активация на акаунт