Уреди за домашна грижа за кожата

• 204 191
  • 759
  •   1
Отговори
# 210
Процедурите в салон са по-ефикастни, но и много по-скъпи... Когато бях в Бг редовно си правих ръчен масаж на лицето и други процедури и бях ОК... Тук обаче където живея процедурите са на убийствени цени и не мога да си позволя, това което правих в БГ преди... Така че уредите за домашна употреба са за това, за хора, които не им се дават луди пари за процедури...  Mr. Green Да не говорим, че тук не мога да попадна на способни фризьори и маникюристки... Не е това качество на което съм свикнала, а цената - много... Така че всеки сам си решава... Но в къщи недостатъка е, да намеря време, да не ме домързи, а там си иска постоянство и си е ангажимент през ден или даже всеки ден... Докато в салон не е нужно да се ходи толкова често, зависи от състоянието на кожата и проблемите, може да се ходи само 1-2 пъти в месеца... Peace
Масло от вечерна иглика го пия за облекчаване на предменструалните симптоми и помага, но си иска редовно приемане... Hug

# 211
В къщи намирам време вечер, докато си почивам, и даже хвърлям по някой поглед към телевизора, докато си правя процедурите  Simple Smile. Иначе времето хронически не ми достига за нещо. Та така погледнато, домашните уреди ме устройват. Икономията на средства е безспорна. За ефекта - за сега ме устройва.

# 212
Дали наистина са безопасни като са китайски?

# 213
Дали наистина са безопасни като са китайски?
Какво да ти кажа... Купих си четка за лице наскоро, на Ремингтон. Марката със сигурност не е китайска. Но ...на кутията си пише : произведена в Китай, за Ремингтон. Така че, по принцип повечето ни техника идва от там. Е, там разчитам, че фирмата, за която са произведени, си държи на имиджа поне малко и упражнява контрол. А дали  е така ....  Не знам.
Иначе моите не са всички от сорта на предлаганите в "Силвия козметикс", само един уред имам от този сайт. Но ми прави впечатление, че дори някои козметични салони работят с точно такива уредчета, китайски, купувани на кг. Разбира се говоря за малки квартални салончета.
Моето от "Силвия козметикс" дойде без кутия, опаковано в полиетилен на балончета. А преди време дъщеря ми беше се интересувала от някакъв уред в китайски сайт и продавача и написал, че ако държи на кутия, тя се плаща допълнително Joy Та ми се изясниха някои неща...

# 214
Единия ми уред е купен онлайн от една голяма компания-производител в Hong Kong. Дойде много добре опакован, има оригинална кутия, облепена отвътре с коприна. Много луксозно, уредите имат гаранция.. Единствения недостатък е, че накрайника на уреда е техен стандарт и трябваше да си купя подходящ преходник за нашия стандарт... Но пък цената, на която купих от там, а не от Европа бе много по-ниска... А тук Амазона например също продава тези уреди, но на двойна и тройна цена... Shocked Така че не смятам, че всички китайски стоки са боклуци, просто трябва да се внимава какво и от къде се купува..... Peace

# 215
само едно не мога да разбера обаче. уреда за безиглената мезотерапия струва реално 60лв, а тук го продават за 200. не им ли идва малко множко Shocked Shocked Shocked

# 216
Здравейте, да ви попитам за тези уреди: http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2050601.m5 … ager&_sacat=0 защо има такива разлики в цените им в ebay? Функциите им ли са различни или...

# 217
Момичета, този уред как ви се струва? Сравнително добър ли е? - http://olx.bg/ad/chisto-nov-ultrazvukov-ured-za-litse-superlifti … 4.html#8c381bbc31

Трябва ми за справяне с акне, свиване на порите и може би просто поддържане на цялостното състояние на кожата.

# 218
Момичета, този уред как ви се струва? Сравнително добър ли е? - http://olx.bg/ad/chisto-nov-ultrazvukov-ured-za-litse-superlifti … 4.html#8c381bbc31

Трябва ми за справяне с акне, свиване на порите и може би просто поддържане на цялостното състояние на кожата.
Имам същия,но не съм много редовна в ползването му,ползвам го най-вече когато слагам маски,за да проникнат съставките им в дълбочина.В началото когато го взех,го ползвах по-често и бих казала,че съм доволна,без да е нещо изключително, може би малко по-свежа кожа.Но дали се справя с акне,не мога да ти отговоря.  newsm78

# 219
  • някъде под слънцето...
Дами, някой има ли опит с този уред.Моля споделете,  толкова ли е ефективен?Днес ми подпалиха фитила.

Благодаря предварително   bouquet

# 220
Имам същия,но не съм много редовна в ползването му,ползвам го най-вече когато слагам маски,за да проникнат съставките им в дълбочина.В началото когато го взех,го ползвах по-често и бих казала,че съм доволна,без да е нещо изключително, може би малко по-свежа кожа.Но дали се справя с акне,не мога да ти отговоря.  newsm78

Благодаря ти за споделеното мнение  bouquet

# 221
За акне - няма наблюдения, но за единични пъпки се справя идеално.
За една нощ изчезват направо.
Виж по-назад и аз и АЛЕНА сме споменавали.
Вземи най-евтиният, който намериш - едни и същи са уредчетата както виждаш, просто търговците са различни.

# 222
  • Пловдив
Дами, някой има ли опит с този уред.Моля споделете,  толкова ли е ефективен?Днес ми подпалиха фитила.

Благодаря предварително   bouquet
Извинявай от къде е и колко струва ?Бих искала и аз нещо такова .

# 223
  • някъде под слънцето...
За акне - няма наблюдения, но за единични пъпки се справя идеално.
За една нощ изчезват направо.
Виж по-назад и аз и АЛЕНА сме споменавали.
Вземи най-евтиният, който намериш - едни и същи са уредчетата както виждаш, просто търговците са различни.
Изчетох цялата тема, но не открих нищо за този. Галваник спа,  който е с 4 накрайника.Въпроса ми беше за конкретния модел.Благодаря все пак.
Снимките преди и след, които намерих в нета са доста интересни.Използван в комбинация с козметичните продукти на марката, има претенции да  заличава  пачи крак, назолябиални и всякакви бръчки, повдигане на веждите,  стягане на контура.Избистряне на тена изсветляване на сенки под очите...Единият накрайник е за коса, използван с продукти на марката би трябвало да де бори успешно с оплешивяване, а с накрайника и продуктите за тяло да се постига  стягане С две думи видимо подмладяване с поне 10 години.Марката е нова за нашия пазар по тази причина открих малко мнения, всички възторжени.,За това попитах дали някой има преки наблюдения.Вероятно ще поискам среща с дистрибутор  за да  пробвам магичните му действия преди да го купя.Не ми звучи реално от няколко ползвания да има такъв  глобален видим ефект.
jb66 от сайта на фирмата, заедно с  продуктите с които се използва.

Последна редакция: чт, 01 окт 2015, 17:06 от sl

# 224
Отговорът ми е за Tsukihime , която питаше за това уредче:
http://olx.bg/ad/chisto-nov-ultrazvukov-ured-za-litse-superlifti … 4.html#8c381bbc31

Има го по ebay  също:
http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2050601.m5 … ager&_sacat=0
на различни цени, от различни търговци.

Общи условия

Активация на акаунт