Уреди за домашна грижа за кожата

• 204 085
  • 759
  •   1
Отговори
# 525
Хитачито е много добро, още повече че не трябва да се ползва с определени продукти, специално за този апарат, както SQOOM, но толкова положителни отзиви четох за него, че не издържах и днес го поръчах Simple Smile)) Той дублира три от програмите на Хитачи, но има и други, които не са за пренебрегване Simple Smile

# 526
Аз пък да Ви кажа - моя Кларисоник - нещо не го ползвам Sad Мисля да се разделяме  Laughing

Отдавна щях да пиша, но тъй като има много привърженици тук се въздържах досега.
Дерматоложката в България, при която ходих, каза че е напълно излишен.

# 527
  • София
Аз съм от много доволните! Говорим обаче за истинския Кларисоник. Моят е такъв, а не четка тип Кларисоник Simple Smile
Ползвам го два пъти на ден от много години.
Днес реших да не го ползвам вечерта (без грим съм през деня) и да почистя само с Хитачи-то. Ами тампонът е мръсен!Направих го като експеримент след като обсъждахме със съфорумка понеже нейните тампони са винаги мръсни след почистване с Хитачи. Ами ако ползвам Кларисоника след това с Хитачи са бели.
За мен върши страхотна работа  Heart Eyes

# 528
Аз съм от много доволните! Говорим обаче за истинския Кларисоник. Моят е такъв, а не четка тип Кларисоник Simple Smile
Ползвам го два пъти на ден от много години.
Днес реших да не го ползвам вечерта (без грим съм през деня) и да почистя само с Хитачи-то. Ами тампонът е мръсен!Направих го като експеримент след като обсъждахме със съфорумка понеже нейните тампони са винаги мръсни след почистване с Хитачи. Ами ако ползвам Кларисоника след това с Хитачи са бели.
За мен върши страхотна работа  Heart Eyes

Успокоих се Simple Smile))...значи не съм толкова мръсна Simple Smile)))

# 529
  • Пловдив
 Joy Joy Joy

# 530
armira - Благодаря!  Hug bouquet

Четката е разкошна  Heart Eyes

# 531
Четката ми за лице е друга марка, но откакто я използвам нямам комедони и черни точки. Порите ми се свиха. Изобщо кожата е много по-добре от преди. Гладка и блестяща.

Иначе казано изобщо не съм съгласна с мнението на дерматолога.

# 532
  • София
Здравейте.

Изчетох цялата тема - и се спрях на четката на Ремингтон + http://www.silvia-kozmetik.com/catalog/product_info.php?cPath=95 … 31d6670bf88c8219d - Ултразвуков масажор за йонна и протонна терапия. Много се надявам това да е правилната комбинация от уреди за доста проблемна кожа по лицето, още от детска възраст Sad

Само бих искала да попитем - ултразвуковия уред се ползва с гелове, от аптеката, нали?
След това - като се превключи на йоните - се вкарва някакъв крем? Може ли да ми кажете какъв крем ще е най - подходящ.

Благодаря предварително!

# 533
Темата е доооооста обширна и не успях да прочета всичко, но имам въпрос относно един уред - дерма стик
Скрит текст:
имате ли опит с нещо подобно, до сега съм използвала само дерма ролер, но това ми се стори доста интересно, защото може да си настройваш големината на иглите и ако може някой да ми обясни точно как работи, знам, че се зарежда, но не мога да си го представя как точно се използва. Плюс е, че консумативите са доста добре като цена и обмислям да го поръчам, но исках първо да питам.

# 534
Може да се използва със серуми, кремове и т. н.
Виж по-назад Алена е давала описание как го използва.
Аз само понякога го използвам за появили се пъпки със съответният крем.

Относно Кларисоник-а, направих един експеримент.
Оригинален Кларисоник, генеричен и просто измиване с онези по-твърдите гъбички.
С един и същи продукт за почистване - Purity Philosophy.
Никаква разлика или остатъчни residues след това.

Може би за определен вид кожа да е добре да се използва.
Аз съм дала оригиналната четка на сина, когато беше в пубертета. Сега гледам и той я е изоствали.

# 535
  • sofiq
Темата е доооооста обширна и не успях да прочета всичко, но имам въпрос относно един уред - дерма стик
Скрит текст:
имате ли опит с нещо подобно, до сега съм използвала само дерма ролер, но това ми се стори доста интересно, защото може да си настройваш големината на иглите и ако може някой да ми обясни точно как работи, знам, че се зарежда, но не мога да си го представя как точно се използва. Плюс е, че консумативите са доста добре като цена и обмислям да го поръчам, но исках първо да питам.

на мен също ми е интересен този уред,ще чакам ако някой има впечатление да сподели

# 536
Прегледах почти цялата тема, освен лумитераписта не намирам друг уред за фотоподмладяване да ползвате. Доволни ли сте от него?

Гледах един друг на silk'n доста по-евтин, някой има ли впечатления?

# 537
  • Sofia
Здравейте
Можете ли да ме насочи те от къде мога да купя Гел подходящ за уред с радиочистота. Уреда е ТРИПОЛАР.

Дали с този уред може да се вкарват в кожата полезни неща Wink

Последна редакция: нд, 13 ное 2016, 22:56 от alegra

# 538
Здравейте
Можете ли да ме насочи те от къде мога да купя Гелев подходящ за уред с радиочистота. Уреда е ТРИПОЛАР.
Дали с този уред може да се вкарват в кожата полезни неща Wink

Не, не могат. Описанието на уреда е подробно, съветвам те да прочетеш него, както и има много информация за принципът на действие в интернет. Никой няма да ти даде по-добър отговор във форум от това да почерпиш информация от много източници и да разбереш дали този уред е за теб.

# 539
Изчетох цялата тема, отдавна се интересувам от уреди за домашна грижа и съм се спряла на четката на Ремингтон за почистване на лице , както и на уред с ултразвук , но още не съм решила на коя марка да е . Искам да попитам знаете ли на какъв принцип работи четката на Ремингтон излъчва ли някакви йони , същото искам да попитам и за ултразвука, защото имам автоимунно заболяване и знам, че примерно йонофреза , безиглена мезотерапия , както и някои други процедури не са препоръчителни. Благодаря ви .

Общи условия

Активация на акаунт