Уреди за домашна грижа за кожата

• 204 074
  • 759
  •   1
Отговори
# 540
  • Русе
Четката на Ремингтън е като ел. четка за зъби. Върти и вибрира и нищо не излъчва.
За другото не знам.

# 541
Благодаря за споделеното, дано се включат и други дами, защото много искам да си купя нещо за домашна грижа, което да е подходящо за мен .

# 542
този тип четки са добри за почистване, но все пак зависи какво търсиш като ефект

# 543
Търся за почистване, както и уред от типа на йонофрезите и ултразвука, с които продукта се нанася в дълбочина, проблемна ми е зоната около очите нямам бръчки но имам тъмни кръгове и ми с еструва , че такъв тип уред ще ми е от полза. Тъй като обаче съм с Хашимото знам, че за мен са противопоказни уредите с йони, но за тези с ултразвук нямам информация.

# 544
Търся за почистване, както и уред от типа на йонофрезите и ултразвука, с които продукта се нанася в дълбочина, проблемна ми е зоната около очите нямам бръчки но имам тъмни кръгове и ми с еструва , че такъв тип уред ще ми е от полза. Тъй като обаче съм с Хашимото знам, че за мен са противопоказни уредите с йони, но за тези с ултразвук нямам информация.

Ако проблемът ти е тъмни кръгове, то първо трябва да видиш от какво са причинени (възраст, алергия, генетика) и тогава да видиш как да ги третираш. Не съм сигурна дали гореспоменатите уреди ще помогнат. Добра козметика за околоочната зона - най-вероятно ще е от полза, ревизия на хранителен и двигателен режим, колко и как спиш... Консултация с дерматолог може би... не знам колко са тъмни тъмните ти кръгове все пак.
Малко оф: Гледах днес снимки на новата първа дама. Прилича на панда в очите. Всеки е свободен да изглежда както намери за добре, но когато си на такава позиция мисля, че за такива козметични неща може да се погрижи поне с грим.

# 545
Тъмните кръгове със сигурност са от недоспиване  и може би и от алергия, далеч съм от мисълта , че ще изчезнат с уреда, с грим успешно ги коригирам. С уреда се надявам най - вече на добра поддръжка , все пак вече съм на 33 , винаги съм полагала грижи за кожата и косата си, но ми се иска още повече хихихихи. Иначе смея да твърдя, че имам добро хранене не консумирам захар, въглехидрати, глутен съм изключила, ям много плодове и зеленчуци .

# 546
Eхооо момичетааа  Hug да побутна малко хубавата тема ,чета ви от началото на темата ,мислих да си поръчам  ултразвуков фриматор,обаче като видях това апаратче днес  толкова намалено и си го поръчах за коледен подарък  Laughing http://www.emag.bg/ured-za-pochistvane-na-lice-beurer-fc-100-beu … 671/pd/D5JY22BBM/ тоя линк а ако го филтрират като рекламен спам ето това е http://www.stressnomore.co.uk/beurer-fc100-micro-derma-abrasion-10403.html

# 547
  • sofiq
Днес покрай офертите за черния петък,видях този уред за 90 лева и много се чудя заслужава ли си Thinking

https://electron.bg/beurer-p-315528.html

# 548
Здравейте, момичета! Имам колебания относно два уреда, единият е диамантено микродермабразио на Silk'n, а другият е микродермабразио на Philips. Моля, ако някоя от вас има наблюдения и впечатления да ме посъветва кой от двата уреда да избера - имам разширени пори и белег от шарка, и не зная кой от двата уреда ще ми свърши по-добра работа.
 Ето линк на двата уреда : http://m.emag.bg/diamanteno-mikrodermabrazio-silk-n-revit-rev1pe … 001/pd/DVZ07YBBM/

http://apteka.framar.bg/30055602/%D1%84%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D0%BF% … 6%D0%B0-sc6240-01

Последна редакция: пт, 02 дек 2016, 12:46 от bubanka

# 549
Аз имам първия, на Silk'n. Ползвала съм го няколко пъти, върши работа. Цената е прилична. На филипс имам домакински уреди и впечатлението ми е, че макар да са им качествени уредите, с цените леко прекаляват, вероятно защото са известна марка.

# 550
  • софия
И аз съм в търсене на вълшебен уред -смесена кожа ,разширени пори и първи бръчки -какво да избера дайте съвет микродембразио ,ултразвукова шпатула  #Crazyили ?

# 551
И аз съм в търсене на вълшебен уред -смесена кожа ,разширени пори и първи бръчки -какво да избера дайте съвет микродембразио ,ултразвукова шпатула  #Crazyили ?
Ако очакваш за всичко да намериш един уред, не знам дали има такъв. Аз имам цяло студио у дома  Laughing, мъжът ми си прави майтап, че съм колекционерка. Ползвам се ги, не ги колекционирам само. Но едва ли има начин с едно нещо да получиш толкова ползи, иначе нямаше да има различни уреди. Трябва да намериш оптималния вариант за теб. За първи бръчки мисля, че някакъв ултразвук и йонофореза ще ти свършат работа - за подхранване с разни продукти и микромасаж. Дермабразиото и четката са супер за излющване на повърхностни мъртви клетки през зимния сезон и за ежедневно почистване целогодишно. Можеш и още да добавиш, според свободно време, финансови възможности и желание.

# 552
Ава, а фотоподмладяване имаш ли?

# 553
Момичета от кой уред с ултразвук сте доволни? А тези с йонофореза какви са ? Мисля да инвестирам някой лев още в домашни уреди,мразя да ходя на козметик... bowuu

# 554
Ава, а фотоподмладяване имаш ли?
Имам Лумитераписта на Филорга.

Общи условия

Активация на акаунт