В момента чета...39

• 57 261
  • 748
  •   1
Отговори
# 675
  • София
... Някой да има отзиви за "Самотата на простите числа" на Паоло Джордано?

Знам, че има много хора, които харесват книгата, но мен определено ме беше подразнила главната героиня.  Mr. Green И все пак, сега, от позицията на времето (четох я преди няколко години), мисля, че си струва да бъде прочетена. Peace

# 676
Aз съм със "Свaтбa в небето", Мирчa Елиaде.

# 677
"Джинджифиловата къща" ми хареса, макар че твърде рано разбрах кой е лошият. Simple Smile Всъщност финалът ми се стори малко слаб, но като цяло е добър трилър.
Започнах "Светлината, която не виждаме" - Антъни Доер. Първите 30-40 страници ми бяха леко мудни и досадни, но след това ме увлече.

Последна редакция: вт, 07 юли 2015, 14:20 от System Error

# 678
Започнах Покани ме да вляза на Йон Айвиде Линдквист, ама нещо не ми допада. Чудя се дали да продължавам да я мъча. Някой да може да ми каже нещо за нея? Praynig

# 679
Приключих "Отминали времен" К. Мортън
Скрит текст:
Цитат
Още едно хубаво приключение изживях с Мортън. Вярно, беше мудна, в началото трудно ми вървеше, въпреки че обичам твърде описателния нартив на Мортън. Към средата взе да става по-инертна. Загадките бяха много, за някои се досетих, други ме изненадаха. Мрачна книга, но не остави в мен усещането за неизбежност, потиснатост или мрачни мисли.

И за мен "Пазителка на тайните" и "Забравената градина" са по-добри.
Към края дотолкова ме завладя, че ми се искаше да продължа с нещо подобно. И тъй като Мортън постоянно я споменава, а аз още не съм  я чела, започнах "Джейн Еър". Вече минах 100-ина страници, увлекателна е, но докато чета постоянно имам чувството за нещо познато. После се сетих, че съм гледала филма с Тимъти Далтон. Добре, че не си спомням много и книгата ми е интересна без да знам какво точно се случва.

# 680
  • на последния етаж
Aз съм със "Свaтбa в небето", Мирчa Елиaде.
Сподели, моля те, впечатления, когато я приключиш. Simple Smile
Аз съм почти накрая на

# 681
  • София
Започнах Покани ме да вляза на Йон Айвиде Линдквист, ама нещо не ми допада. Чудя се дали да продължавам да я мъча. Някой да може да ми каже нещо за нея? Praynig
Великолепен роман за жанра. Смазващ с реалния си ужас, който е замаскиран с обилното леене на кръв в една вампирска история.
Ако не обичаш такива книги, хич не се мъчи  Peace

Тази година много мудно ми вървят книгите. Надявам се сега през почивката това да се оправи.
И аз съм така  Sad
Отдавам го на прекалено многото работа, която определено ми пречи на литературния живот  Crossing Arms Чакам с нетърпение отпуската, да наваксам малко с хубави книги.

Kosty, чудя се дали да не започна "Пазителка на тайните"  newsm78
Спира ме единствено това, че след две седмици заминавам на море, където няма да ми се мъкне тухличка в багажа, а се съмнявам, че ще я прочета дотогава  Tired

# 682
Интересно ми е дали има причини и двете главни героини на Кейт Мортън  в "Забравената градина" и "Изплъзване от времето" да имат проблеми с майчинството и отношението с децата им.  Thinking

# 683
Започнах

Последна редакция: вт, 07 юли 2015, 11:29 от lafka

# 684
  • Belgium
lafka, "Дъщерята на пеперудите" няма нищо общо с "Бялата кралица"  Thinking

Кали, съжалявам че не ти е харесала Джой Филдинг, тя си е баш отпускарско четиво де, но не бих я чела на плажа с тия гадoрии вътре  Mr. Green

От мен един глас за "Самотата на простите числа" Peace

Последна редакция: вт, 07 юли 2015, 11:27 от Лу

# 685
Не се мъчи. Аз я изчетох, защото е добре написана и интригуваща, но този жанр не е за мен. Да знаеш, ще става все по-страшно.

В момента чета Death is a lonely business на Рей Бредбъри.

# 686
  • на последния етаж
От мен един глас за "Самотата на простите числа" Peace
И от мен.  Grinning

# 687
  • София
Мерси, момичета, ще пробвам "СамотатаPeace

# 688
Започнах :

# 689
Не се мъчи. Аз я изчетох, защото е добре написана и интригуваща, но този жанр не е за мен. Да знаеш, ще става все по-страшно.

В момента чета Death is a lonely business на Рей Бредбъри.

Зарязвам я! Започвам Бъди с мен на Джей Лин  Blush

Общи условия

Активация на акаунт