Мурат Йълдъръм и Сускунларите преди и след "Suskunlar"-68 тема

• 57 747
  • 738
  •   1
Отговори
# 30
Ох, Ванина това в спойлера е много , много не добро...
Скрит текст:
Лошото е, че въпреки констатациите  не се променя поне малко нещичко,няма и искра желание за промяна. На къде отиваме........всичко което ,,побутнеш,, е отчайващо

Ени, благодаря за новината която ни донесе,както и на целия екип превеждащ КПА.
Ринка много сте бързи и точни!

Аз пък прочетох при гъркините нещо което хич не ми харесва.Ще го скрия в спойлер с надеждата да не е така, но те са много точни в публикациите, поне такова мнение имам.

Преводът е с Гугъл
Скрит текст:
Мерием Узерли е  била в Белград преди няколко дни с  популярния артист Озан Гювен, за заснемането на новия си филм ...  Мерием, се забавлявала през нощта, консумирала големи количества алкохол в рамките на кратък период от време и се стигнало чак до влизането и в болница в Белград .... На следващия ден, факт е, не е изненадващо, била по  всички заглавия на пресата както в  Сърбия така и в Турция ....
Гъркините се питат това ли е поведението, което ще  има влияние върху новото сътрудничество с Murat;/ Тук не го разбирам-Мурат да не е малко дете,но не е  добре с подобна партньорка / Журналистите, обаче, смятат, че това не е най-добрата реклама!

# 31
Ели HugВанинка Hug мерси за хубавата музика  smile3521
Скрит текст:
Ванинка това в спойлера е много тъжно и лошото е както и Ели е написала ,че нищо не се променя всичко отива на по-зле  smile3518Но пък от друга страна в ден като този не трябва да има тъга  smile3521След като сме успели да я съхраним тая писменост ,култура и традиции  толкова векове  значи гена ни е държалив и ще оцелеем все някак си  newsm17 smile3521
Ели това за Мерием е притеснително .Какво прави в личния си живот си е нейна работа ,но когато той започне да оказва влияние на работата и тогава става лошо.А знаем за съжаление ,че тя е малко лабилна .дано като почне новия сериал да се стегне и да си върши работата както трябва .
Теси Hug

# 32
# 33
Здравейте момичета!  Hug
Успешна седмица, Ели, Ени, Ванинка, Ади, Теси, Алекс,  Hug

# 34

Ринка, Мурат бил в магазин за килими и мебели

# 35
Цитат

Преводът е с Гугъл
Скрит текст:
Мерием Узерли е  била в Белград преди няколко дни с  популярния артист Озан Гювен, за заснемането на новия си филм ...  Мерием, се забавлявала през нощта, консумирала големи количества алкохол в рамките на кратък период от време и се стигнало чак до влизането и в болница в Белград .... На следващия ден, факт е, не е изненадващо, била по  всички заглавия на пресата както в  Сърбия така и в Турция ....
Гъркините се питат това ли е поведението, което ще  има влияние върху новото сътрудничество с Murat;/ Тук не го разбирам-Мурат да не е малко дете,но не е  добре с подобна партньорка / Журналистите, обаче, смятат, че това не е най-добрата реклама!
Това не ми харесва,ама никак....
Такива изцепки могат да се случат отново,...и ако Мурат е в компанията и??... newsm78,
той сам каза,че ще ги виждаме често,защото им предстоят снимки...
А и целият творчески екип може да пострада,както този на ВВ преди време..
Неотдавна бяхте сложили снимка от пресата -М и  М в кола ,посред нощ,след ресторант,най-вероятно творческа среща....но папараците нали знаете какво могат да коментират..Мурат името си още не е изчистил от това дело,сега ще му лепнат и други негативи   Mr. Green
Дано остане до края на филма Мерием...защото в края на краищата ощетен остава драгия зрител...

# 36
# 37
# 38
Добър вечер момичета  Hug Hug Hug
Ринка HugЕли HugАди Hug мерси за новичките снимки smile3521
Ринка много са хубави гифчетата с Аслъ  smile3521
Ели чок гюзелски колаж си направила  smile3521
Ади ще я видим Мери  как ще се държи като почнат снимките .Да се надяваме ,че всичко ще бъде наред  smile3521

Снежанка и нейния Чаровен Принц  smile3521

# 39

Хубав ден пожелавам!

Мурат обзавеждане ли прави Rolling Eyes или може  би за родителите си избира мебел.

От Истанбул да търси мебели в Газиантеп, мисля е малко озадачаващо Rolling Eyes

Каквото и да е ние го следим,благодарение на виртуала и феновете които има
Peace

# 40
Здравейте момичета!  Hug
Приятен ден!  Hug

# 41
Добро утро и от мен!  Hug

Цветен и позитивен ден на всички!  Heart Eyes Hug

Ени, благодаря ти за този пейзаж, който преди време сложи тук и аз си го прибрах старателно, защото много ми хареса.  Grinning

# 42
Ринка,Алекс много хубави и нови снимки на сускунларците сте сложили ,както и колажи.
Снимката с Пелин я мернах, но честно казано в момичето изобщо не се загледах. Погледнах артиста ,чийто гадже преди години беше приятелка с Бурчин.
Май се залага на комедийния жанр.
,, Отново любов,, започва да ми издиша като сценарий с глупотевините които измислят. Идват ми в повече някои моменти и сцени,които ако ги прескоча е все тая. Grinning
Харесват ми Бура и Йозге -определено добри и интересни като тандем, както и останалите артисти,особенно Мукадес. Почвам да си мисля,че всяка  героиня в сериал с името Мукадес непременно е  зла жена....кучка. Mr. Green както беше и във Фатмето.

Берк отдавна не го бях срещала на актуална снимка.

Фунда тези дни е на тема ЛиН.
Разгледах руския форум и срещнах какви ли не превъзнасяния по Мурат, hahaha   hahaha

# 43
Доколкото разбирам, с ККК ще се открие Турският филмов фестивал във Франкфурт - 02-09/10/2015

"Altın Elma"da heyecan başladı

http://www.haberturk.com/kultur-sanat/haber/1083170-altin-elmada-heyecan-basladi

# 44
Добър вечер момичета  Hug Hug Hug
Ринка HugЕли HugАлекс Hug  мерси за всички красоти и инфо  smile3521
Алекс колажа е станал много красив  smile3521
Това серилаче с Пелин изглежда свежо  smile3521 как паднаха в коша за боклук с новия и партнъор  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy май се крият от някой  newsm78
Охоооооо браво на Керемчи  smile3501 колко много предложения има  smile3521 нека ,нека ,заслужило си го е успеха момчето smile3521 хареса ми как умира може да го изгледам този сериал лятото  smile3521
Хм значи Фатих Харбие ще го дават по ДФ  smile3521Алекс  това го пропусхах ,че стана бая досаден по едно време  Joy Joy Joy Joy Joy Joyили то се подразбираше от коментара ми ,че е чок шекерен  newsm78 Joy Joy Joy Joy Joy Joy JoyНе Ели не ме слушай какво приказвам аз ако ти се гледа загледай го и после ще разправяш за впечатленията си  smile3521
Селма е излезнала да поспортува ,а Мери е с детенцето си ,ай какаво опашленце има самоооо  smile3521
Скрит текст:
Има нова преведена серия на Парченцата smile3521

http://data-bg.net/details.php?id=18225

Благодарности на екипа  smile3525 smile3525 smile3525

Има превод и на Отново любов .Той е от вчера ама аз тогава забравих да го сложа  smile3521

http://data-bg.net/details.php?id=18200

Има и на Пойраз

http://data-bg.net/details.php?id=18198

Като съм почнала със спойлерите я да ви сложа още един  smile3521

Скрит текст:
Под тази снимка беше написано шекер Сечкин  Joy Joy Joy Joy Joyи други има не съм само аз запленена от синеочко  smile3521

Последна редакция: вт, 26 май 2015, 21:05 от Eny87

Общи условия

Активация на акаунт