Добре дошли, ФЕВРУАРКИ 2016 !

• 43 058
  • 725
  •   1
Отговори
# 150
Аз лично с умората се справям, като си лягам вечер в 21:00h. Може да е пенсионерско, но не ме интересува.. Исках да попитам дали на някой му се е случвало да има малки кървави съсиреци като точици. Случи ми се тази нощ (съотв. Няма връзка с имплантирането), докторът каза, да си почивам днес и да следя за по обилно кървене, но че не било рядкост и да не се притеснявам. И все пак си е притеснително..

# 151
Лелее, колко много нови мами!! Честито на всички, пожелавам безпроблемна и лека бременност и здрави бебета  Hug  Аз слава богу съм по-добре. Поразмина това ужасно гадене, иначе съм доста капризна на ядене... но поне не ми се повръща така силно. Аз съм на първа консултация с акушерката, чааак другия понеделник 29, кой знае и кога ще стигна до ултразвук... Ще пиша де, като има нещо интересно.
Много се радвам за всички нови мами  Crazy

# 152
Аз умах такива кафеви капчици миналата неделя, птидох на док, каза че свичко е ок, изписа угестерон и но шпа, никаква промяна от тях, на моменти получих кафеникаво зацапване, мн се шашнах , но открих източника, оказа се хемороид Simple Smile

# 153
Здравейте,
честито на всички записали се. Аз на 18-ти бях на гинеколог и ми каза че съм в 5 седмица и че всичко е наред, а термина ми каза че е на 17-ти февруари. За ниското кръвно, моето е 100 на 60 и с повече фрешове се оправя леко може и шоколад ако не ти става лошо.  Simple Smile

# 154
Здравейте, мами,
Благодаря за темичката, със сигурност ще ми е от полза!!! Чакам да мине още някоя друга седмица и да отида на доктор. На 17.06.2015г потекоха първите сълзи по точицата в коремчето ми.  stork-girl EFPВ 5та седмица съм, мисля към 7-ма-8ма да отида.

# 155
Здравейте и от мен. Все още плахо да се запиша и аз, сутринта си направих теста след 2 дни закъснение на цикъла и се появиха 2 чертички. Имах капка бежово-розова слуз вчера и се притесних, леки болки ниско долу, пък и съм на 39, утре ще си запиша час за доктор, не знам дали за възрастта не е добре превантивно да взимам утрогестан или нещо подобно, едно време нямаше такива неща. Четох, но така и не разбрах дали без лекарско предписание е добре да се взима. Иначе си имам юнак на 16 и искам второ.дано всичко да е наред, че съм имала и лош опит. Успех на Всички останали!

# 156
Здравейте, мами,
Присъединявам се към вас. Първа бременност на 34 г. От София.
Терминът ми е 25 февруари 2016 г.
Леко бременеене на всички!

# 157
  • В сбъднатите си мечти :)
Аз лично с умората се справям, като си лягам вечер в 21:00h. Може да е пенсионерско, но не ме интересува.. Исках да попитам дали на някой му се е случвало да има малки кървави съсиреци като точици. Случи ми се тази нощ (съотв. Няма връзка с имплантирането), докторът каза, да си почивам днес и да следя за по обилно кървене, но че не било рядкост и да не се притеснявам. И все пак си е притеснително..

И аз съм със същия график за лягане напоследък Peace
Иначе гаденето понамаля, но все още в тоалетната има една отделна вода за уста, която съм си оставила... Скоро ще си сложа там табелка "Тука живея!"  hahaha

# 158
  • СОФИЯ
.. Скоро ще си сложа там табелка "Тука живея!"  hahaha

hahaha hahaha hahaha

Определено  Hug
Аз си чакам прегледа за сърчице в края на седмицата. Дано чуя на хубавия звук  Praynig
Иначе съм си с болки  ooooh! от 2-3 дни и с кафяво зацапване ..... аман вече ма какво да се прави  ooooh!
Стискам зъбки и трая, дано всичко да е наред  Shocked Praynig Praynig

# 159
Привет на всички  Hug
Записах си час за първи преглед утре,когато съм в последния ден от 6 г.с. ,защото нямам търпение да чакам повече,притеснено ми е и искам да знам какво се случва и дали всичко е наред.
Иска ми се да ме прегледа само с коремен ехограф,а не с вагинален,но може би е още рано да се види,каквото трябва само с коремен.Вие какво мислите,да откажа ли,ако ми каже,че трябва да ме види с вагинален и да отида пак по-късно? newsm78
И за тези,които вече са чули сърчице,в коя г.с. се случи?

# 160
Привет на всички  Hug
Записах си час за първи преглед утре,когато съм в последния ден от 6 г.с. ,защото нямам търпение да чакам повече,притеснено ми е и искам да знам какво се случва и дали всичко е наред.
Иска ми се да ме прегледа само с коремен ехограф,а не с вагинален,но може би е още рано да се види,каквото трябва само с коремен.Вие какво мислите,да откажа ли,ако ми каже,че трябва да ме види с вагинален и да отида пак по-късно? newsm78
И за тези,които вече са чули сърчице,в коя г.с. се случи?

Мен с вагинален ме гледа, макар че бях чела, че някои мами се притесняват, но на моя док му имам доверие  Heart Eyes
А за сърчицето... мисля,че започва да бие от 4 г.с., а най-рано може да се установи с ехограф в края на 6-7 г.с.  (Аз туптящото сърчице го видях на 6г.с.+4 дни Heart Eyes )

# 161
Благодаря ти,Ели! Hug Значи и аз имам шанс да го чуя утре  Grinning Нямам търпение  Praynig

# 162
Здравейте,
Аз съм Ася, на 37 г. съм от Пловдив и чакам второ дете - февруарче, с термин 20-ти февруари. Първото ми дете е момче на 6 г. Както и миналия път, така и този забременях на втория месец след като спряхме да се пазим. Всъщност аз исках по-късно през годината да забременея и да имам лятно бебе, но се притеснявах, че ще отнеме време заради възрастта ми и започнахме лека-полека опитите по-отранко.
Аз нямам нито гадене, нито сърцебиене или нещо подобно, единствено постоянно приболяване и тежест ниско долу, но така съм от самото начало. И се уморявам повече де, но по-скоро инстинктивно се пазя повече. Предната бременност ужасно ми се гадеше до края на третия месец, но не помня кога започна гаденето. При вас кога започна? Имам си друг неприятен страничен ефект - изтръпват ми ръцете през нощтта, и то противоположната на тази, на която спя, тоест - не е от притискане. Докторът ми обясни, че е от ошипяването на врата ми и раздуването на меките тъкани през бременността. Съчетано с ходенето до тоалетна по 2-3 пъти през нощта, може да се каже, че от две седмици почти не спя. Но не ми тежи.
В петък на 19-ти точно в края на 5-та седмица бях на преглед, видя се плодния сак и докторът ме вика пак след две седмици, но аз мисля да отида след три.
Иначе по съвет на моя доктор - д-р Минев, от първия ден на положителния тест пия Дуфастон 3х1 и Но-шпа 3х1, плюс витамини Прегнакеър плюс.

Последна редакция: пн, 22 юни 2015, 13:39 от Анонимен

# 163
Здравейте , мили момичета. Чета ви от известно време, но чак днес се престрашавам да ви пиша. На 34 години съм , първа бременност.
Днес мина моят първи преглед в 6г.с.+2 дни и видяхме едно прекрасно ембрионче, заченато инвитро на ЕЦ. Терминът ми е 13 февруари 2016 година.  Hug

# 164
Здравейте , мили момичета. Чета ви от известно време, но чак днес се престрашавам да ви пиша. На 34 години съм , първа бременност.
Днес мина моят първи преглед в 6г.с.+2 дни и видяхме едно прекрасно ембрионче, заченато инвитро на ЕЦ. Терминът ми е 13 февруари 2016 година.  Hug

Сигурно покрай инвитрото не ви е било лесно, но едно голямо ЧЕСТИТО от мен като за начало...    bouquet  Hug

Общи условия

Активация на акаунт