Добре дошли, ФЕВРУАРКИ 2016 !

• 43 045
  • 725
  •   1
Отговори
# 165
Запис и от мен,живот и здраве ,мама на февруарче ще съм и аз Grinning.Моля се всичко да е наред.На преглед съм на 25.06 .Тогава ще разбера предполагаемата дата на термин. Praynig

# 166

Mierin,
Аз съм в края на 4-та г.с. и също съм с болки и кафеникаво зацапване от днес. Док каза, че няма какво да направи, да си почивам, да си взимам Утрогестана 3*2 и нош -па 3*2.
Ти пиеш ли нещо за болките и зацапването?
Миналата година преживях спонтанен аборт и сега съм толкова притеснена, че не знам какво да правя.

# 167
Здравейте и от мен, аз вчера разбрах хубавата новина. В сряда съм на генеколог за потвърждаване. Успех на всички мами.  Hug

# 168
Момичета, да ви кажа от миналата неделя имах кафеникаво зацапване. ходих при док, каза че всичко е Ок , видя сак и т.н. Изписа угестерон и но шпа 3х1, пих 5дни никакъв ефект. Първите две гледах да седя повече(все пак съмна работа) , но явно това нямаше никакво значение. Към края на седмицата реших да се погледна с едно огледало ( изобщо не знам как ми хрумна тази абсурдна идея) и какво да вида един огромен хемороид! Цяла седмица не бях на себе си от притеснение, а на края какво се оказва, и как не съм го усетила не зная. Та имайте го предвид Simple Smile иначе съм в 7г.с. + 1 ден имам леко гадене, не мига да се сетя кога спираше това гадене, в коя седмица?

# 169
  • В сбъднатите си мечти :)
Момичета, да ви кажа от миналата неделя имах кафеникаво зацапване. ходих при док, каза че всичко е Ок , видя сак и т.н. Изписа угестерон и но шпа 3х1, пих 5дни никакъв ефект. Първите две гледах да седя повече(все пак съмна работа) , но явно това нямаше никакво значение. Към края на седмицата реших да се погледна с едно огледало ( изобщо не знам как ми хрумна тази абсурдна идея) и какво да вида един огромен хемороид! Цяла седмица не бях на себе си от притеснение, а на края какво се оказва, и как не съм го усетила не зная. Та имайте го предвид Simple Smile иначе съм в 7г.с. + 1 ден имам леко гадене, не мига да се сетя кога спираше това гадене, в коя седмица?

При всеки индивидуално ... Имам приятелки, които така и не са страдали от този проблем , има и мацки, на които им минава след 11-12г.с.  Peace
 Аз пък имам примера на майка ми, която е повръщала от първия  до последния ден бременност и като гледам по нейните стъпки вървя . Даже четох статии,че е наследствено, та се примирих,че ще живея в тоалетната още 7-8 месеца...  Joy

# 170
  • varna
Здравейте и от мен ,на 41 год,съм с втора бременност,и моятя втора бременност е след инвитро.Според моите изчисления терминът ми е 20.02.Вчера се поизплаших че имах кафеникаво зацапване и ходих в Майчин дом,биха ми една инжекция 5000,Д-р Яков видя се плодно сакче ,но е още рано за сърце.Другата седмица пак.И аз съм в 5+3 г.с. Praynig Praynig PraynigПожелавам късмет и красиви бебчета на финала.Аз да попитам,върнаха ми 2 ембриончета и нали ако бяха две щяха се видят?Едно сакче има.

# 171
# 172

fraci моите се видяха в 6 г. с., но само на едното видяхме тупкащо сърце. На другото чакам следващия преглед в четвъртък. Иначе като размери е по- малко от другото, но ми казаха че пак си отговаря на седмицата.

# 173
  • ruse
Здравеите момичета и аз да се запиша в 6 г.с. с леко кафеникаво зацапване,доки каза че всичко е наред изписа ми утрогестан 2-3 вагинално пия и нош па дано всичко е наред.

# 174
Добре дошли на всички нови мамчета, лека и спокойна бременност на всички   bouquet

Това с гаденето и повръщането е много относително - майка ми е повръщала и с мен и със сестра ми, а аз освен няколко инцидентни повръщания, не съм имала такива неразположения. Пожелавам на всички по-бързо да минава този период, за да може да се насладите на оставащите месеци от бременноста   bouquet

# 175
Аз днес бях на втори преглед, в 7 г.с. съм, и се видя тупкащо сърчице! Толкова много се зарадвах, чувството е много хубаво Simple Smile

Иначе и аз си слагам Утрогестан, 2х2, и пия Неофолик 2х1. Сутрин и вечер много ми се гади, но повръщам само сутрин като стана, и нямам абсолютно никакъв апетит - даже като видя храна ми става лошо. Само плодове ям и пия айрян и вода постоянно. Съответно съм отслабнала с 3кг, откакто разбрах, че съм бременна, но пък всички казват, че се наваксва по-нататък, та това не ме притеснява.

Чакам с нетърпение след около 3 седмици пак на преглед - интересно ми е да го видя пак, вече по-порастнало Simple Smile

# 176
Здравейте,
Присъединява се още една бъдеща февруарска мама с първа бременност, на 27 години от гр. Варна и термин- 23 февруари.
След три положителни теста и преглед на 22.06 се потвърди наличието на бременност. Все още не усещам сериозни симтоми, освен болките в гърдите и матката, за които ми предписаха Но шпа /3х1 или 3х2/.
Леко бременеене на всички мами и само положителни емоции  Simple Smile

# 177
  • В сбъднатите си мечти :)
Здравейте,
Присъединява се още една бъдеща февруарска мама с първа бременност, на 27 години от гр. Варна и термин- 23 февруари.
След три положителни теста и преглед на 22.06 се потвърди наличието на бременност. Все още не усещам сериозни симтоми, освен болките в гърдите и матката, за които ми предписаха Но шпа /3х1 или 3х2/.

Ехааа, още една бъдеща варненска мама  Hug
Честито от мен и ... ще обменяме информaция  Peace

# 178
  • Бургас
Здравейте мами   bouquet  Искам съвет  newsm78 .. в 7 г.с , но вече нямам сили да ходя на работа - изострени симптоми и кафенкаво зацапване имах в 6 г.с. Имам издаден болничен от личния лекар до 25-ти юни и ще ходя на гинеколог да ми издаде нов. Мисълта ми е, че ще ми трябва болничен до края на бремеността,живот и здраве всичко да е наред. Работата ми е с нощни смени, а дневните са свързани с голямо натоварване и стрес. Дали ще може да ми пуснат болничен от сега?     Confused

# 179
Здравейте,

Ехааа, още една бъдеща варненска мама  Hug
Честито от мен и ... ще обменяме информaция  Peace

Благодаря  Grinning Задължително ще обменяме информация  Peace

mira- petrova най- вероятно няма да ти стигнат болничните и ще трябва да се върнеш за поне две седмици на работа преди майчиниския. Все пак се консултирай с АГ-то си и ще знаеш със сигурност.

Общи условия

Активация на акаунт