Добре дошли, ФЕВРУАРКИ 2016 !

• 42 507
  • 725
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте и аз да се присъединя към вас. Днес ходих на преглед и видяхме 2 плодни сака. Единия има сърдечна дейност, за другия ще кажа след 2 седмици когато ме викат пак на преглед- засега няма.  Втора бременност ми е на 33 години съм. Очакван термин около 5 февруари, ама ако наистина се окажат 2 май ще е по- рано.

# 91
  • София
Добро утро!

Dallina моя док ме вика в 6.0 седмица, каза, че преди това няма какво да види. С първата си бременност съм ходила в 5.0 (при друг док бях) и доколкото помня видя и сак и жълто тяло.

Аз да ви се оплача - днес си направих пак тест, третия поред. Отново много бледа втора черта. Вече съм в 5.0 седмица, а чертата е като на първия ден от закъснението Sad сигурно не се покачва ЧХГ, знам ли, вече всякакви си ги мисля. Симптоми също никакви нямам. Не знам как ще издържа до сряда на прегледа.  Tired просто очаквах да видя хубава наситена черта, ама тц!

# 92
Добро утро Simple Smile

Tonita.80 не се притеснявай, че е по-светла втората черта, тя може и да не стане по-тъмна, но това не означава, че нещо не е наред  Peace При мен никога не са били еднакво наситени и двете черти - винаги втората е била по-бледа. И с двете бременности нямах никакви неразположения и карах много леки бременности. Можеш само да се радваш, че за сега нямаш обичайните неразположения  Hug

elfi_mtra добре дошла, лека и спокойна бременност  newsm51

# 93
Викат те в 6 седмица, защото тогава има вероятност да се види сърдечна дейност. Преди това каквото и да види не се знае дали ще  стане бебе. Иначе аз симптоми освен липсата на цикъл засега нямам, а както писах вчера има вероятност дори да са 2. Теста също първия ми беше много слаба втора черта, но той беше на закъснението. Следващия беше малко по- убедителен.

# 94
Здравейте и от мен. Вчера ходих на преглед отново, док каза, че се вижда някакво зачатъче на ембиронче (гледа ме отгоре само). Сега ме вика чак в 9-та седмица за сърдечната дейност. Мнооого дълго чакане ще падне Sad А от тези дни и мен ме почна сутришното гадене, и леко ме присвиват яйчниците.

# 95
  • София

Tonita.80 не се притеснявай, че е по-светла втората черта, тя може и да не стане по-тъмна, но това не означава, че нещо не е наред  Peace При мен никога не са били еднакво наситени и двете черти - винаги втората е била по-бледа.

Ох, благодаря ти! Това ме поуспокои, дано всичко да е наред, дано! Аз всичко сравнявам с първата ми бременност и няма нищо общо и това ме шашка, но сигурно е в реда на нещата да са различни Simple Smile

# 96
Като чета за симптомите тук ми се струва, че всичките неща, които могат да ме сполетят, са се изсипали при мен.
Толкова ме болят гърдите, че нося само спортни сутиени вече трета седмица  Confused
И на всичкото отгоре ми се възпалиха венците ужасно много... гинекологът и зъболекарят ми казаха, че било от хормоните  Confused
Та не ми стигаха и тези неща, ами и коремът ме понаболява все едно всеки ден ще ми дойде, и лицето ми започна да пъпчасва, ужас!

За сега въобще не ми харесва бременността, надявам се с времето малко да се поуспокоят нещата. Поне знам, че ще си заслужава накрая, та това ме крепи  Wink

# 97
  • В сбъднатите си мечти :)
Като чета за симптомите тук ми се струва, че всичките неща, които могат да ме сполетят, са се изсипали при мен.
Толкова ме болят гърдите, че нося само спортни сутиени вече трета седмица  Confused
И на всичкото отгоре ми се възпалиха венците ужасно много... гинекологът и зъболекарят ми казаха, че било от хормоните  Confused
Та не ми стигаха и тези неща, ами и коремът ме понаболява все едно всеки ден ще ми дойде, и лицето ми започна да пъпчасва, ужас!

За сега въобще не ми харесва бременността, надявам се с времето малко да се поуспокоят нещата. Поне знам, че ще си заслужава накрая, та това ме крепи  Wink

Ихаа, това за венците не го знаех, но е добре да се подготвя психически ...   Laughing Аз се моля само това гадене и повръщане да понамалее скоро, че покрай него не ми се готви (абе нищо не ми се прави ) , а ММ ще умре от глад горкия  ...    Joy

Последна редакция: пт, 12 юни 2015, 12:00 от elisa.nikolaeva

# 98
prikazzka май ще ставаш майка на момиче. Да видим по симптомите дали се познава  Simple Smile

# 99
  • СОФИЯ
prikazzka май ще ставаш майка на момиче. Да видим по симптомите дали се познава  Simple Smile

Ех значи да се готвя за момиче  Joy Joy Joy

Приказчице и аз съм като теб  ooooh!
Това с болките особенно не ми е много приятно но дано всичко е наред  Praynig Praynig

# 100
Само да ви кажа, че имам две момичета и не съм имала нито един от тези симптоми   Peace

# 101
Тонита, моите чертички винаги са били бледи, няма какво да се притесняваш. Аз в момента съм 5 г.с. 4дни, гърдите ме наболяваха в началото, сега сякаш ме отпуснаха, корема ме боли ( все едно ще ми идва) и то като се движа, в покой не, яйчника ме наболява от време на време и най-гадното имам пъпки!!! С първата бременност нямах нито една, напротив лицето така добре ми се изчисти, а сега какво е туй чудо дано се дължи на хормоните и да е само в началото... Я кажете как се храните? Аз мн сгреших с първата ядях всичко и резултат-20кг, за една година свалих 18, имах още да свалям, но тази бременност ме изненада. По принцип не закусвам и този път мисля да не го правя най-много нещо леко и повече да го карам на салати, зеленчуци та да видим...

# 102

Да ти кажа, и на мен това ми казаха преди седмица-две, така че ще видим Simple Smile има доста да почакам, докато разбера  Wink

# 103
Здравейте! Може ли да питам някое мамче с опит кога би трябвало да си направя първия преглед?  Thinking Според личната е много рано още - аз съм в края на 6 г.с. , а тя казва че трябвало 8-та да отида. Само че, според книжките, които чета в момента - това трябва да стане сега и ми е малко странно ... та се чудя как да постъпя - да си отида ли на частно или да я чакам личната да благоволи да ми даде направление... Благодаря предварително!!! Hug

# 104
  • Пловдив
В края на 6-тата е добре и може да чуете сърчицето ако те гедат с хубав ехограф вътрешно.Ако не ти се чака отивай сега,но и в 8-мата да идеш пак става.Мен пък ме викат чак в 11-та но няма да издържа и ще отида по-рано на частен

Общи условия

Активация на акаунт