Добре дошли, ФЕВРУАРКИ 2016 !

• 43 039
  • 725
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте момичета!
Днес след дълго чакане видях заветните EFP. По мои изчисления терминът ми е 15.02.2016. От Варна съм на 32, втора бременност. Първата бременност ми мина безпроблемно, стискам палци и втората да е такава, а и пожелавам на всички бъдещи мамчета лека и безпроблемна. На лекар смятам да отида след седмица, за да може малката да замине на бабин дом и да ми е по спокойно.

# 196
  • последна надежда
Здравейте,
Днес видях положително тестче и според калкулатора съм с термин 29.02.2015 г.

# 197
Момичета,

Искам да ви питам болят ли ви гърдите?

Днес бях при док, каза, че размерите на плодното сакче отговарят на бременността, но не усещам болки или напрежение в гърдите. Това нормално ли е? Какво мислите?

# 198
И при мен няма болки и напрежение в гърдите, а съм 8 г.с с близнаци. Така, че да нормално е  Simple Smile При мен обаче се появи гадене което до преди няколко дни нямах.

# 199
И при мен няма напрежение и болки .

# 200
Да си призная тайно ви чета всеки ден и се вълнувам с вас Simple Smile
От февруарките 2015 съм и като чета ме връщате назад сякаш беше вчера. Толкова мило ми става. Дано станете същата задружна група като нас. Ако имате въпроси или нужда от нещо само пишете.
Имах тежка бременност и куп усложнения, но тук намерих много приятели и разбиране и сега моето човече спи до мен и знам, че всяка мъка си струваше до последно!
Желая Ви много здрави деца, лека бременност и най-важното е да сте спокойни,позитивни и щастливи :*

# 201
elisa.nikolaeva  Благодаря , че сподели за тези прахчета, страхотни са, действат много бързо Simple Smile

# 202
  • В сбъднатите си мечти :)
elisa.nikolaeva  Благодаря , че сподели за тези прахчета, страхотни са, действат много бързо Simple Smile

Страшно много се радвам, че са ти помогнали  Hug

# 203
И аз да се похваля! Вчера бях при Док и според него всичко е наред. Бременността отговаря на 8 седмица, както и според моите сметки де  Grinning Чухме сърчице вече и се поуспокоих най- накрая  newsm51 . Пожелавам на всички мами лека бременност и само прекрасни моменти  Peace

# 204
Привет на всички  Hug
Преди два дни бях на първия си преглед и тъй като пожелах само коремен ехограф се видя само сакче,което е 18 мм и ми каза,че съм в 6-та г.седмица и според докторката всичко изглежда нормално.Записа ми час пак на 01.07 и сигурно ще ме види тогава и с вагинален,за да се види по-добре.Отначало се зарадвах,после като започнах да чета тук из темите за кухо яйце и т.н. много се "спекох".Мисля малко да спра с това ровене из темите и четене,за да не се тормозя допълнително,а просто да си чакам и да съм спокойна.
Само хубави емоции на всички пожелавам   bouquet

# 205
Привет на всички  Hug
Преди два дни бях на първия си преглед и тъй като пожелах само коремен ехограф се видя само сакче,което е 18 мм и ми каза,че съм в 6-та г.седмица и според докторката всичко изглежда нормално.Записа ми час пак на 01.07 и сигурно ще ме види тогава и с вагинален,за да се види по-добре.Отначало се зарадвах,после като започнах да чета тук из темите за кухо яйце и т.н. много се "спекох".Мисля малко да спра с това ровене из темите и четене,за да не се тормозя допълнително,а просто да си чакам и да съм спокойна.
Само хубави емоции на всички пожелавам   bouquet

Като видях двете чертички и аз изпопрочетох всички такива теми... Че и на мъжа разказвах, той горкия накрая вече съвсем noear и за това ме замъкна на лекар по-рано на частно, че да мирясам  Blush

# 206
Здрaвейте момичетa! Aз днес съм по-добре с гaденето и се нaдявaм нaистинa съвсем скоро дa отмине. Нa 29.06 съм нa преглед и нямaм търпение вече. Искaм дa ви попитaм -мислите ли вече зa колички и към кaкво ще се нaсочите дa купувaте. Aз понеже не хaресвaм количкaтa от синa ми, сегa искaм другa. Мисля обaче дa е вторa ръкa, че не ми се дaвaт много пaри,при положение, че нямaм нaмерение дa имaм трето дете. Инaче почти всичко друго си имaм от синa ми. Мaми от Вaрнa при кои лекaри смятaте дa се зaписвaте? Aз с първaтa бременност бях при Гaнчев в AГ, но сегa нямa дa съм тaм. Просто някaк си не се чувствaх добре при него. Сегa смятaм дa съм при Мaриянa Георгиевa.

# 207
Пропуснaх дa кaжa зa момичетaтa с първa бременност дa не се ровят много във форумa, че могaт дa се нaтъкнaт нa много стрaховити нещa. Четете и отсявaйте нaй- полезното зa вaс. Товa че нa някой му се е случило нещо не ознaчaвa, че и нa вaс ще се случи, кaкто и обрaтното. В този толковa вaжен момент трябвa дa сте изключително позитивни, дa знaрте много е вaжно. Aко някоя от вaс искa, имaм пилaaтес зa бременни, могa дa ви го изпрaщaм. Много добре действa, aз го прaвех до крaя нa бременносттa ми.

# 208
Здрaвейте момичетa! Aз днес съм по-добре с гaденето и се нaдявaм нaистинa съвсем скоро дa отмине. Нa 29.06 съм нa преглед и нямaм търпение вече. Искaм дa ви попитaм -мислите ли вече зa колички и към кaкво ще се нaсочите дa купувaте. Aз понеже не хaресвaм количкaтa от синa ми, сегa искaм другa. Мисля обaче дa е вторa ръкa, че не ми се дaвaт много пaри,при положение, че нямaм нaмерение дa имaм трето дете. Инaче почти всичко друго си имaм от синa ми. Мaми от Вaрнa при кои лекaри смятaте дa се зaписвaте? Aз с първaтa бременност бях при Гaнчев в AГ, но сегa нямa дa съм тaм. Просто някaк си не се чувствaх добре при него. Сегa смятaм дa съм при Мaриянa Георгиевa.

Аз бях при д-р Жеков до сега и винаги съм го харесвала страшно много  Heart Eyes ОБАЧЕ когато разбрах, че съм бременна реших да се отнеса сериозно към избора на док и четох ли, четох тук и накрая реших, че единствено за д-р Славчев имаше само положителни отзиви. И така на първи преглед ходих при него и не останах разочарована. Много е внимателен, обяснява изчерпателно , отговаря търпеливо на откачените ми въпроси... с две думи това определено е МОЯ док newsm44 Има и още нещо, май и преди в групата бях казвала - понеже нали и мъжо се вълнува от беб, та  бяхме заедно в кабинета, док се държа много мило и с него, обяснява му, показва му, разказва му  Blush
А за бебешките нещица гледам да не мисля още, по-скоро непрестанно гледам в нета , но не си признавам пред мъжа, че  ooooh! Решихме да правим стаята доста по-нататък във времето-примерно 5-6 месец. За всичко друго - към края ще ги купим май наведнъж. Но няма да чакам чак да се роди - не съм особено съгласна със суеверия да не се купува нищо до раждането - последното, което искам е да гледам дрешки/легло/перденца/завивки , избирани от свеки примерно ... ooooh!  Joy
// PS : което не значи,че не съм си направила вече списък на всичко необходимо за беб, който чака подходящия момент //
//////// PS : пак допълвам, сори ... сега видях че ще си при Георгиева. За нея единствено по четеното от форума знам, че има сестра-гинеколог. И се съветвала с нея, ако има по-сложен проблем. Май мамите не бяха писали кой знае колко за нея. //////

Последна редакция: чт, 25 юни 2015, 13:09 от elisa.nikolaeva

# 209
Аз ходих при д-р Липчева и останах много доволна. Тя е млада, но вече се слави с добро име на специалист. Що се отнася до Д-р Славчев и за него чух само положителни отзиви и дори личната ми лекарка ми го препоръча, тъй като бремелинките били много доволни от него  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт