Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми обсъждат майките във форума?
Какви съвети се споделят във форума за бременност?
Какви са основните теми на дискусия във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми обсъждат майките във форума?
-
Какви съвети се споделят във форума за бременност?
-
Какви са основните теми на дискусия във форума?
-
Кога трябва да се направи първият преглед по време на бременност и кога е подходящият момент за първия преглед според опитни майки?
-
Какви са симптомите на бременността и кога се очаква да се появят, как да се справим с тях и какви са някои нормални симптоми по време на бременност?
. По мои изчисления терминът ми е 15.02.2016. От Варна съм на 32, втора бременност. Първата бременност ми мина безпроблемно, стискам палци и втората да е такава, а и пожелавам на всички бъдещи мамчета лека и безпроблемна. На лекар смятам да отида след седмица, за да може малката да замине на бабин дом и да ми е по спокойно.
При мен обаче се появи гадене което до преди няколко дни нямах.
Чухме сърчице вече и се поуспокоих най- накрая
. Пожелавам на всички мами лека бременност и само прекрасни моменти
и за това ме замъкна на лекар по-рано на частно, че да мирясам
ОБАЧЕ когато разбрах, че съм бременна реших да се отнеса сериозно към избора на док и четох ли, четох тук и накрая реших, че единствено за д-р Славчев имаше само положителни отзиви. И така на първи преглед ходих при него и не останах разочарована. Много е внимателен, обяснява изчерпателно , отговаря търпеливо на откачените ми въпроси... с две думи това определено е МОЯ док
Има и още нещо, май и преди в групата бях казвала - понеже нали и мъжо се вълнува от беб, та бяхме заедно в кабинета, док се държа много мило и с него, обяснява му, показва му, разказва му
Решихме да правим стаята доста по-нататък във времето-примерно 5-6 месец. За всичко друго - към края ще ги купим май наведнъж. Но няма да чакам чак да се роди - не съм особено съгласна със суеверия да не се купува нищо до раждането - последното, което искам е да гледам дрешки/легло/перденца/завивки , избирани от свеки примерно ...