СЕДМИ КЛАС- тема 64

• 91 406
  • 1 872
  •   1
Отговори
# 75
  • Русе
Къде и в какви срокове може да се види работата? Поне на първия модул не пише ли точките на всяка една от задачите? Ако нещо не сме съгласни с оценката, може ли да се обжалва?

# 76
  • Варна
Синът ми  е разбрал, че са момче и момиче. Как го разгдал не знам. От този откъс не можеш да разбереш , че става дума за момче и момиче. Никога не съм чувала име Нос или Носе.

# 77
И моят го е писал Носе. Не е много сигурен за преразказа, за тезата също, от останалото май само на въпроса с откриването на грешките не е видял тъмносиньото, но за сметка на това е поправил разстилаха, като е махнал с-то ooooh!

Спокоен е за утре. И той каза, че за НПМГ-то не му трябвал БЕЛ Laughing

Успех на децата утре.

# 78
  • Пловдив
Къде и в какви срокове може да се види работата? Поне на първия модул не пише ли точките на всяка една от задачите? Ако нещо не сме съгласни с оценката, може ли да се обжалва?

След като излязат резултатите, всяко РИО дава дати и училища, където детето може да си види работата и как е оценено. Родител може да го придружи, но сам родител не може да види работата.
За обжалване - мисля, че може да се подаде жалба в РИО.

# 79
  • Sumen, Shumen, Bulgaria
И моят го е писал Носе. Не е много сигурен за преразказа, за тезата също, от останалото май само на въпроса с откриването на грешките не е видял тъмносиньото, но за сметка на това е поправил разстилаха, като е махнал с-то ooooh!

Спокоен е за утре. И той каза, че за НПМГ-то не му трябвал БЕЛ Laughing

Успех на децата утре.
Ако си поправил правилна дума не отнемат точки, това го знам със сигурност от учители, които в минали години са проверявали

# 80
  • София
Детето предположило, че "Носе" може и да е нещо обидно, та дипломатично навсякъде го е заменил с той, мъжът и т.н
Готов е за МВнР  bowuu

# 81
То реалното му име не е Нос, а Вера го нарича така, защото му е счупила носа или нещо подобно. Шантава работа.

# 82
Носе със сигурност е някакъв прякор, а не име, и няма как от краткия откъс да се знае Нос ли е, или Носе...
Моята се е досетила че са момче и момиче, може би щото си е на романтична вълна  Flutter

# 83
  • Варна
Детето предположило, че "Носе" може и да е нещо обидно, та дипломатично навсякъде го е заменил с той, мъжът и т.н
Готов е за МВнР  bowuu
Каза, че име не е писал. Все момчето, то, той Simple Smile

# 84
  • Варна
Ако си поправил правилна дума не отнемат точки, това го знам със сигурност от учители, които в минали години са проверявали
По тази логика не би трябвало да отнемат точки и ако си махнал правилно поставена запетая.

# 85
  • Варна
Цитат
Точно така.
Нашите са си на училище. Вместо БЕЛ първите 2 часа са имали математика. После пак математика. ooooh!
Успех им желая утре и по-симпатични задачки!:-)))

Не знаех, че може да се смени място ако има свободен чин. Ще кажа на моята дъщеря. Че вчера е имала неприятности с момичето пред нея. През цялото време се е въртяло да преписва, моята се притеснила, квестора направил забележка. И за неин ужас със същото момиче утре са пак в една стая. Та се моли да не седи пак до нея.

# 86
Оказало се е, че е Нос, а не Носе, а дъщеря ми го е писала Носе, дано да не взимат точки, макар че в текста не уточняват.
Споко и ние сме писали  Носе, ми това име ли е Нос, сама си се смея

Не е име, обръщение е. Момичето, с което плуват (братовчедка му е, той е влюбен в нея), му чупи носа и започва да му вика Нос след това, защото носът му става грозен/деформиран.

# 87
  • София
Сериозни коментари,момичета сигурна съм,че децата са се справили чудесно с преразказите. Не мисля,че обърканото име ще се отрази съществено на оценката. Надявам се,че всички ще се представят успешно и утре. В нашата стая също не е имало камери,но организацията е била на ниво.

# 88
Нашият е писал "Носето".
Я да питам на утрешнта вълна някой по-запознат из техническата страна на матурите по мат. Колрко листа чернова дават и може ли да си поиска човек още и евент. има ли лимит? Thinking
Нашият пише грозно, разхвърляно, на едро, за да може да си проследи редовете и за една задача отива 1 стр.  Crazy 25 задачи- 25 страници?! ooooh!

# 89
  • Пловдив
По тази логика не би трябвало да отнемат точки и ако си махнал правилно поставена запетая.

Реално на теста няма отнемане на точки, а даване на точки. Тези 12 точки се дават за 12 точно определени неща. Ами ако не си уцелил тези 12 грешки и си допуснал още, откъде ще намалят точки. От другите въпроси ли.  Naughty Няма такова нещо.

Общи условия

Активация на акаунт