„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 22

• 44 599
  • 744
  •   1
Отговори
# 45
Да си жива и здрава и много щастлива!  ЧИД!

Здравейте момичета.  Peace

Да ви почерпя, днес имам празник.

# 46
ЕЕЕЕЕЕ, този път Боран, мнооооооооооооого прекали Mr. Green

# 47
Олеее първия голям скандал. Много ярост и чупене на вещи. Но поне олеква...

Ужас...много мъчно ми стана за тях. И сега Боран е виновен. Той се самозабрави...

# 48
То бива , то може, ама хайде моля SickНа нейно място нямаше да ги хвърля по земята Sick

# 49
И за какво е виновен Боран? newsm78
Въобще не го виня, но вече писах за това.

# 50
Ваня, благодаря за прекрасно подредената тема - отново и отново!  Hug Hug

Дали ще продължат да дават предварително епизодите по Video clip? newsm78 newsm78

# 51
За това, че мълчи Наде. Не говори, игнорира.

Цвети, де да беше ги хвърлила по него тези вещи....тогава Боран щеше да се осъзнае и да укроти гнева на жена си.
Ама Истанбулския нрав на Съла вече го няма. Примирена е и е чиста Мардинска жена.

# 52
  • near Sofia, Bulgaria
От голата Джансу и лозунга, прикриващ е, разбрах само Indirimi - намаление. Rolling Eyes
Доколкото аз разбирам, нещо за закони, забраняващи нещо на жените, който може, нека преведе!

# 53
Тихата война започва......
А тя е по лошата..

На Зелиха обецата на носа ми е непонятна за този филм и за нейното положение  като роля Shocked

Берзан и на Български продължава да ме отвращава. Но гледам с интерес, че съм ги превъртала тези кадри преди.
НЕ е моят образ и като мъж и като човек. Жесток ми е!!!

# 54
Познава и нрава! Знае, че е нетърпелива  и по този студен начин ли трябваше да и говори? SickА когато тя тръгна към него, заповеди  Sick марш обратно вкъщи, щото видиш ли той така решил Mr. Green

# 55
Да ви кажа и Съла сега сгреши. Не така трябваше да отдалечи Зейнеп.
С Боран трябваше да говори, защо не отиде в офиса му с гръм и трясък.
Да счупи и там някоя статуетка....

# 56
 Hug
Аз не смятам, че Съла сгреши като говори така със Зейнеп, както се казва - "право куме в очи", без завъртулки. Каза й, че я дразни - ясно и просто. Съла си брани територията по свой си начин.

На мен Берзан ми е леко симпатичен, някаква достолепност виждам в него, почти е равностоен в определен аспект на поведението си с Боран.

# 57
ГОВОРИ С НЕЯ, НЕКА УСЕТИ ПОДКРЕПАТА ТИ! Колко просто, ясно и точно newsm78 Берзан е интелигентен, оценява достойнствата на врага. А по отношение на физиката, не може да му се отрече, че е красив мъж. На мен много ми напомня за един индийски актьор Кабир Беди, който изигра Сандокан в един много стар италиански филм.

# 58
Когато попаднах на информация, че ще снимат сериала "Курт Сеит и Шура", прочетох книгата на Нермин Безмен, по която направиха филма. Имаше много хвалебствия за книгата и за историята на Курт и Шура. Ами аз лично не се впечатлих толкова от историята, може би и многото правописни грешки в книгата развалиха удоволствието от четенето. Сериалът не съм го гледала, само съм попадала на снимки. Къванч според мен е добро попадение за образа на Курт Сеит, но за Шура си бях изградила друга представа, в която Фара Зейнеп не се вписа  Peace.

Последна редакция: чт, 21 май 2015, 21:28 от DimiMeVi

# 59
Браво на Съла!!!
Сега тя го игнорира. Как стана от дивана само. Умна жена е.

Общи условия

Активация на акаунт